Gå til innhold

UaeX

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av UaeX

  1. Nå må ikke dere glemme at dette er langtrukkne prosesser og hvis man skulle se på alle søksmålene Apple har kommet med mot sine konkurrenter så ville vi kunne fylt hele forumet. Markedet er slikt, du har en pr-avdeling som kanskje koster brøkdeler av hva din juridiske avdeling med et kobbel av advokater koster.

     

    Ang. Apple og patent på noe som ikke går ann å lage i mange andre fasonger synes jeg er helt på jordet. Det som til syvende og sist teller er hvilke telefoner er mest stilrene, hvilke har best hardware, hvilke har mest konfigurabelt innhold osv.

  2. Jeg siterer:

    "Det vil i tillegg bli veldig støvete over tid, så det gjelder å ha en støvsuger eller litt luft på boks i nærheten"

     

    Luft på boks er jo rimelig greit, men jeg må spørre hvorfor HW.NO anbefaler å bruke støvsuger i/rundt ømfintelig elektronikk.

     

    Det er jo nesten som å be om å få komponenter ødelagt av statisk elektrisitet.

     

     

    Nå må jeg si meg uenig her. Nevnte samme greia for en tidligere lærer innen elektronikk og admin. dir. i et dataselskap, han så rart på meg og spurte om det var lufta som skulle ha statisk elektrisitet?

  3. Bytta til FireFox 4 etter at mine ChromePlus bynte å bli treg som fy å buggete (vurderer reinstallasjon, men hadde lyst å prøve firefox etter jeg hadde brukt den i 5 år før jeg bytta).

    I alle tilfeller, FireFox er noe ubrukervennlig skit. Options er eledinge og funksjonen man er vant til fra chrome med å skrive "f" i adressefeltet så dukker "facebook.no" opp er så vanedannende at jeg ved flere andledninger har bare trukket f og enter også oppdaget "ånei.... det er jo firefox..."

  4. Du trenger ikke gå så høyt i pris engang for å finne gode maskiner. ASUS er konge på design og ytelse til laptopper. Har du ikke sett en ASUS før, brukt en etc. da har du gått glipp av noe. Min ASUS til 4-5k er en designperle uten tvil :)

    Ville egentlig sjekket mere rundt før jeg bestemte meg var jeg deg. Sjekk denne i første omgang: Asus - komplett.

    Har bare 5400opm men alt det andre veier opp for det. 8gb ram, nydelig grafikkort og deilig cpu. Løp og kjøp til bare 8-9k.

  5. hva gjør den ene ps2 kontakten der ? Etter det jeg vet så er det ingen mus eller tastatur som må bruke PS2 kontakten lenger. Så hva er poenget med den ? Jeg ser også at den er 2 delt på fargen så er den beregnet til mus eller tastatur ?

     

     

    Hallo mann, er de ute å kjører så sent på kvelden ute på vidda? De fleste gamere som ikke vil bli strippet for muligheter innen MMO etc. vil gjerne ha muligheten til 5 tastekombinasjoner samtidig etc. Jeg bruker et MS tastatur verdt 75 kroner akkurat nå, på PS2 selvfølgelig, er faktisk andre eksemplaret av tastaturet. Jeg har gamet i godt over 7 år og det er et av de beste tastaturene jeg har vært borti. Nuffsaid

  6. Jeg blir så eitrende forbannet når jeg leser dette. Er så sinnsykt utrolig at Apple faktisk vinner frem med noe lignende. Min respekt for Apple som selskap og dets produkter er nå forsvunnet helt og holdent. Det er forkastlig at Apple skal få enda flere sjanser til å snike i produktene til sine konkurrenter, de har jo forsåvidt snyltet på Nokia i flere år, mange av Nokias patenter er brutt. Ingenting hører man når det forbannede Eple stjeler, bare når noen tror noen stjeler i fra Eplet.

     

    Jeg skal ikke skrive mer da jeg faktisk kan risikere å skrive så mye stygt om Apple at en mod/admin finner på å slenge sin banhammer på meg.

    • Liker 4
  7. Jeg synes det er et dårlig tidspunkt for Spotify å kutte den reklamefinansierte tjenesten nå. Vi er midt i en revolusjon innen smartmobiler og nettbrett, noe som åpner nye dører for forretningsutvikling. Det er for tidlig å kutte gratistjenesten med tanke på at folket (utenom teknologer) først nå for fullt bytter til smartmobiler og går til innkjøp av nettbrett.

     

    Jeg kunne for eksmepel tenke meg Spotify på at Android 3.0 nettbrett, hvor nettbrettet vanligvis stod i docket tilkoblet et par med gode aktive høyttalere. Dette som en erstatning til dagens musikkanlegg.

     

     

    Må jo ha premium for å kunne bruke det på android så ser liksom ikke problemet.

  8. Som jeg nevnte i den andre tråden om Spotify, så bør folk sette prisen i perspektiv.

     

    Hva får man egentlig for 50,- i dag? Ta deg en tur på Kiwi el. og du finner fort ut at 50,- er ikke rare greiene.

     

    Får knapt nok et næringsrikt måltid for 50,-, og den slags trenger man _hver_ dag!

     

     

    Hjertens enig med deg!

     

    Jeg selv piratlyttet til musikk før, helt til jeg fant ut at, nei nå skal jeg bli lovlydig. Så kom spotify akkurat når jeg hadde tenkt å begynne igjen. Hører nå på musikk nesten hver dag, gjerne flere timer om dagen. Ser ikke problemet med å betale 50 kroner for å ha et musikkbibliotek som dekker det meste uten avbrudd, eller 99kroner for noe som gir deg musikk som du kan ha "lasta" ned(offline mode) på pcer og mobil. Har du en Android telefon så anbefaler jeg deg å skaffe deg Spotify premium. På min X10i så er det utrolig bra.

     

    Sjekk Sløsekalkulatoren, jeg selv fikk vite at jeg nesten sløste bort 14 000 hvert år på bare tull å vas. Hva er da 50x12, 100x12 i sammenligning? Nei, nå må dere slutte å klage... tenk på før da folk måtte kjøpe cdplater til 129,- stykket..

    • Liker 1
  9. Heisann. Jeg skal ha et fremlegg om biodiesel på torsdag og lurer på om noen har noen innspill på min plan som jeg har satt opp.

     

    -Innledning; kort om bioenergi

    -Hva er biodiesel?

    -Fordeler og ulemper ved bruk av biodiesel

     

    Foredraget skal vare 5 minutter.

     

    Kilder jeg har funnet og synes er bra til nå:

    http://www.vegvesen.no/Kjoretoy/Fakta+og+statistikk/Kjoretoy+og+drivstoff/Biodiesel

    http://www.zero.no/transport/biodrivstoff/hva-er-biodrivstoff/biodiesel/

    http://www.renglede.com/?side=biodiesel

    http://snl.no/biodiesel

    http://snl.no/bioenergi

     

    Takker for alle konstruktive tilbakemeldinger!

     

    Hilsen Ø.J.

  10. Jeg kjøpte meg nylig et lignende oppsett bestående av:

    -Corsair 750hx

    -Hitachi deskstar 1tb

    -Corsair performance 3 64gb

    -Intel i7 2600k

    -Asus P8P67 Deluxe

    -Noctua ND-H14

    -Kingston valueram 1333 8gb (2x4)

    -Lite-on bluray brenner

    -Nvida 8800gt (hadde liggende)

     

    Satte opp HDD og SSD i Marvel SATA portene og raidet dem til en virituel disk (Marvells Hyper Duo). Da får jeg både fart og plass

     

    minnet får fint med plass under kjøleren ;)

     

    Må bare si at når du kjøper i7 (overprisa, eller ingenpoeng når i5 2500k er *like* bra) og p8p67 deluxe og ssd.... og topper kaka med å kjøpe VALUERAM er det ikke helt gjennomtenkt.

    Valueram er ikke like god som *skikkelig*ram, ikke det at det er så dårlig, bruker selv ddr2 valueram 667mhz :). Passet bare ikke inn...

     

     

    Ang. strømforsyninger. De er svært overvurdert ville jeg sagt. Du kan kjøre et bra gromt system med en 500watts. Tror dette systemet hadde klart seg med 600-800w.

×
×
  • Opprett ny...