Jump to content

regulah

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About regulah

 • Birthday 06/02/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er det type " We are the world 25 for Haiti" ? Eller den norske "Forente artister - venn" ? : )
 2. Heisann. Har lyst å prøve meg på ett longhsot: En kompis og meg har hatt en russesang på hjernen i maange mange år. Sikkert lastet ned fra type limewire eller bearshare for mange pc'r og harddisker siden. Kom over den på en gammel cd. For noen mnd siden kom jeg over OL floka, lillehammer sangen fra 1994 - med samme melodi. Så regner med det er en type remix av denne. Trodde vi kunne nesten hele teksten, men kommer bare på refrenget akkurat nå. Men finner ingen spor av den på nettet. # Vi spruter vann og leker med russen, fra morgen og til kveld. Og viss de nå får tak i deg, så syns jeg synd på deg, for daa'aa blir du sprayet, med masse rare ting. # Alle forsøk setter stor pris på!
 3. Så greit! Skal prøves ut. Gir beskjed om det blir noe trøbbel, har en Samsung UE55ES8005.
 4. Haha, ja det hadde vært kjipt! Må også finne noe lim som ikke spiser opp isoporen.. Forresten, det på sidene av håndtaket på lokket, er til å henge på hengelås : ]
 5. Heisann! Beklager dårlig respons fra min side.. Tenkte å legge ut noen bilder av boksen nå så dere får sett den : ) Det som mangler er en liten vask, grunning og kanskje litt lakk! Og lim til å lime fast isoporen (vannfast, så klart.) Tusen takk for all respons og diskusjoner, gøy og lærerikt å lese :] http://bildr.no/view/1628932 http://bildr.no/view/1628933 http://bildr.no/view/1628931 også bilde av henglsene http://bildr.no/view/1634816 Ser bra ut? : )
 6. Skal ha det i bakhodet neste gang jeg er innom. Var litt for dyr til å hamstre inn, så det blir nok bare èn til prøvesmaking i første omgang
 7. Hehe, skal jeg gjøre : ) Som 20 åring til sommern, så er det lyst øl som har falt mest i smak hos meg. Men man får se. Noen merker du foreslår?
 8. Hehe, nå er boksen bare 25cm i høyde, så trenger ikke så langt ned
 9. Prøvde og tenke litt sånn, sitter i en ring - alle med hver sin kjøleboks, eller så mye som mulig oppi en felles boks? Litt unødvendig? Mulig. Men alt må prøves Så tenkte å spørre litt her etter mest mulig råd, da : ) Skal prøve å besvare spm dine; 1. - Det er vanskelig å svare presist på, ingenting er planlagt ordentlig med antall pils hver skal ha oppi. 2. - Vet ikke vanlig temp. på pils fra butikken, men det er ikke glovarmt hvertfall. 3. - Ja, det vil det gjøre. Men det vil også bli fylt opp så fort man trenger påfyll. 4. - Så lenge som mulig! At det blir kaldt i en uke, vet jeg er usannsynlig. - Da uten å forfriske med nye isbiter/eventuelt bytte ut det lunka vannet med nye isbiter. 5. - Fryseboks, som den jeg bruker hjemme? Det vet jeg ikke. Kan finne ut av om nødvendig. Men tror du har kanskje har misforstått litt, er bare ett prosjekt som skal prøves ut, ikke noe blodseriøst. En stålkasse som jeg tenkte å ha som felles lagring, og så lett som mulig, uten noe i. Men det med boksen er at den ikke veier så mye. Har brukt 2mm plater, vet ikke hvor mye en fryser på ca samme størrelse kommer til å veie? Bare ett prosjekt, for å prøve noe nytt : ) Grave ned den boksen hadde jo vært enda bedre, det tenkte jeg ikke på! Blir bare ett stort hull i bakken etter vi har pakka ned, vet ikke hvor populært det er når festivalen er ferdig men..
 10. Angående drenering, såå tenkte vi å finne ut av hvor lenge vannet holdt seg kaldt etter isen var borte, for det kjøler jo mer enn å la det stå ute i lufta : ) Isopor fant jeg tilfeldigsvis under verandan for noen dager siden så det er jo bare greit, mener på det er nok til å dekke hele boksen innvendig også. Hehe, ja. Det kunne jo blitt rått! Må undersøkes litt Festival-bruk ja, stort sett. De isopor platene under verandan var bare 3cm, men det går nok fint det også? Lokk, vegger og bunn - notert. Nå er det også da slik at den boksen er allerede ferdig satt sammen og sveisa, gjorde det for en uke siden eller to, utenom lokket - ikke startet på enda. Tar litt og litt ettersom dette ikke trengs før sommern, og jeg gjør dette i arbeidstiden Aldri vært borti... Vanskelig å få tak i? I motsetning til at de selger store kasser med isbiter på festivalen og i byen.
 11. Den boksen skal da stå i skyggen, ettersom vi har fått 2 partytelt, så skygge skal det være. Ekstremvarme derimot er litt mer, ødeleggende.. Ja, vi har prata om salt, og en skyllebøtte ved siden av såklart, haha. Takk for svar : )
 12. Hei! Vi er en guttegjeng som ser frem til festival og sommer! Derfor startet jeg å lage en boks/kasse på jobb, i stål. Planen er da å kjøpe masse isbiter, og ha pils og eventuelt mat oppi den boksen. Og han andre som er med, foreslo å lime isopor på innsiden av boksen, for han mente på at det ville hjelpe å holde på kulda lenger. Jeg vet ikke om det har noen virkning eller u-virkning, eller om det er samme shit. Tror jeg har dekka det meste nå. urelevant, men slenger på Lenge:150cm. bredde 50cm og høyde 25cm. Kan legge ved ett rask tegna bilde av boksen på paint. Det svarte er håndtak og lilla er lokket ;
 13. Haha shit, jeg leste til side 9, så skulle jeg se hvor mange sider det var, 332! Hakke tid til det! Men mitt bidrag: Carslberg går det i heletiden, må jeg si. Eller Heineken. Aldri vært noe fan av tuborg. Selfølgelig går det jo ann å drikke, men da helst utover kvelden/nach. (Jeg er ikke så kresen som det ser ut til) Her i Risør er vi så heldige å ha ett utendørs serveringsted om sommern ved navn Pir1, på en flytebrygge i solsteika! Hva er vel bedre? Det som da falt mest i smak Fosters, fra Australia. Og selfølgelig Carslberg Extra Cold. Ser ut som de har utvidet og har hele 15 forskjellige øl-merker fra mange forskjellige land. Skal smakes og prøves denne sommeren!
 14. Når du sier plugg, så mener du vel glødepluggen? Den er så og si helt ny. Okei, da får jeg kjøpe en ny kanne, også håpe det hjelper. Tusen takk : )
 15. Ja, tomgangsskrua står på det som står i manualen. Jeg har ikke prøvd fabrikk-ny fuel nei, har den kanna som jeg fikk med når jeg kjøpte bilen. Den skal være ferdig innkjørt. Holdt på en stund de første dagene jeg fikk den : )
×
×
 • Create New...