Jump to content

piratentim

Medlemmer
 • Content Count

  647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

About piratentim

 • Birthday 10/02/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Den skal jeg legge til Takker Skal legge til kategorien med link Så absolutt, lenge siden listen har blitt oppdatert så godt dere følger med
 2. Hei. Vi er en gruppe fra mobilspillet Our World som søker etter nye medlemmer. Vi trenger flere aktive medlemmer og har foreløpig tre ledige plasser. Så er du alene eller med i en liten gruppe, kom over til oss! Vi er på Tier 11. Så med andre ord, belønningene er gode! Vi er sosiale og snakker en del i chatten. De fleste av gruppas medlemmer er bassert i oslo, men alle er velkommen. Kunne du tenke deg å joine, søk på 91stomperud inne på spillet.
 3. Og enda en zombiefilm. Denne er franskkanadisk og du finner den på Netflix. Les affamés (2017)
 4. Her har vi en ny film som vel kan kategoriseres som en zombiefilm: Here Alone (2016)
 5. Og om noen andre her har nye anbefalinger å komme med så ROP UT!
 6. Da har jeg enda en ny film å legge til lista. Denne gangen The Rezort (2015), ANBEFALES!
 7. Da har det kommet en ny zombiefilm på kino. Den ser veldig lovende ut og kommer nok til å havne på lista når den er sett. The Girl with All the Gifts (2016)
 8. Da har listen fått en ny tittel. En zombiefilm fra Sør Korea. Filmen utspiller seg for det emste på et tog. Var overaskende bra og har hele 7,7 i rating på IMDB. Busanhaeng (2016) (Train to Busan)
 9. Da har jeg lagt til en ny film. Den likte jeg veldig godt, kan anbefales. Extinction (2015)
 10. Heisann jeg har et maleri, hvor en malingsbit har falt av. lurer på om noen av dere har noen tips i hvordan jeg kan få fikset opp dette?
 11. Heisann. lurer på om noen av dere klarer å tyde denne signaturen eller vet noe om maleriet?
 12. Vil ikke si at jeg tjener rått, men får 7.5% tilbake på frukt og grønt, + 1% på andre daglivarer. Ei krone her og ei krone der. Haha, det blir penger, også det
×
×
 • Create New...