Gå til innhold

TangoSierra

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TangoSierra

  1. Jeg klarer ikke finne noe absolutt info om det.. PCen har et RX 6700 kort. Og ut i fra hva jeg kan se er dette en del bedre enn (et mye dyrere) nvidia 3060.. Spørsmålet er jo om det er merkbart om jeg ikke får brukt freesync
  2. Hei! Jeg vurderer å kjøpe en komplett a133 PC. Den kommer med et AMD skjermkort. Jeg har en eldre asus pg278q skerm. Den har G-sync. Ut i fra hva jeg kan google meg frem til, støttes ikke dette av AMD skjermkortet. Er dette noe jeg bør ta hensyn til. Bør jeg legge til noen kroner ekstra og oppgradere til nvidia 3060-kort? Kan nevne at jeg har et gtx1070 skjermkort nå.
  3. Hei! Jeg har alltid bygget egen PC, men vurderer nå en ferdigbygget maskin. Er det fortsatt noe å spare på å bygge selv fremfor å kjøpe ferdig? I så fall; kan noen anbefale en god PC i segmentet 10-15k. Spiller en del, men er ingen purist. Pr nå har jeg: HK: GA-Z170-Gaming Prosessor: i5 6600k Ram: 16GB Skjermkort: NVIDIA GTX 1070 Skjerm: Gsync Rog Swift Ønsker jo at når jeg først oppgraderer så vil forskjellen merkes godt.
×
×
  • Opprett ny...