Gå til innhold

Warrior350

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Warrior350

  1. Hei!
    Har nettopp kjøpt meg en MSI GP70 2PE Leopard, og har testa litt spill. Har ikke stort peiling på PCer og ikke gaming heller, derfor er jeg ute etter litt svar og hjelp.

    PCen er helt ny og ikke gjort noe med. Nå prøvde jeg Far Cry 4 og det funker veldig fint på høy grafikk, men det jeg føler er at PCen blir utorlig varm? Fulgte med nå og så at CPUen var helt opp i 65-70 grader, er dette vanlig?
    Burde jeg kjøre opp vifta når jeg spiller såpass heavy spill eller vil PCen regulere dette selv etter hvor mye kjøling den trenger?

  2. Hallo!

    Har en eklasse 200 cdi 2001 modell. Har nettopp skifta olje/filter og luftfilter på den men har merka nå siste par dagene at den dauer ut på 2-5 gir mår jeg gir på. Kickdownen funker ikke som den skal fordi kassa girer ikke ned som til vanlig. Kan det væra feil luftfilter eller at noe er tett?

    Kjennes ut som bilen får unødvendig motstand ifht før filterskift.

  3. Tenker på å kjøpe registrert ATV på hvite skilt, B-lappen.
    Har sett litt rundt på nettet men vanskelig å finne merker som Yamaha, Polaris etc. til en vettug pris og ligger generelt lite av Cross/gate-utgaver ute til salg.
    Men jeg har sett på Access 450 modellene og lurer på om noen har erfaring og om de er å anbefale? Mitt bruk blir til å kjøre på asfalt utover vår og sommer.

    Takk for svar.

  4. Hallo.

    Når jeg spiller online på PS3 så fungerer ofte nettet ganske stabilt helt til det plutselig slår om og jeg faller ut av serveren. Jeg har prøvd å bruke kabel en liten stund og det blir endel mer stabilt da men kan etterhvert slite med samme problemene.

    Noen som har noen gode råd for å få mer ytelse ut av nettverket mitt? Har trådløs ruter jeg kjører kabelen ut ifra, problemet er vel at jeg har gammelt nett som er drit dårlig, testa nettet og nedlastningshastigheten var på 2,11 MB/s.

    Takk for svar!

  5. Der fikk du svaret jeg prøvde å få frem HelloGoodbye. Godt det er noen rutta folk som Longva her ;) hehe!
    Det var det samme vi fikk beskjed om også. Grunnen til at det ikke starter i august, etter dim og ferie er for at alle skal kunne stå klare til å tre rett inn i prøveperioden.

  6. Tjenestegjør på Rena nå. Og som jeg forsto blir TMBN grunnkurset starta i slutten av mai/juni og holder på frem til midten av juli sånn at evt. folk som kommer fra fgtj skal kunne starte rett ut i HRS avdeling etter ferien utenom å måtte ta grunnkurset da.
    Men har en kompis som er grenader, og som jeg har forstått så må man levere og prestere bra det første halvåret og på mestringa som kommer til jul? for at man skal få fortsette. Og såklart prestere resten av kontrakten!

  7. Virker som om du generelt ute etter å bare spre dritt på tråden. For min del kan du holde deg langt unna, og slutte å skrive idiotiske ting. Du burde passe på hva du skriver om på nettet, indirekte påstår du at jeg er både depressiv og har selvmordstanker. Jeg spør om noen andre her har hatt samme problem før.

    Så om du ikke har noe bedre å komme med, så se til helvete og ta deg sammen og slett svaret ditt.

    Til andre: tusen takk for svar!

    • Liker 2
  8. Hei!
    Har kjøpt meg Command of Conquer Red Alert 3 til PS3. PS3 er en utgave med 500GB lagringsplass og det eneste andre spillet jeg har er GTA V. Problemet mitt er at Red Alert ikke vil innstallere på HDD på PS3en fordi det står det er for lite plass? Skjønner ingenting, for på en venns PS3 innstallerte og funka det med engang.

    Har noen vært borti det før og har noen tips og råd?

  9. Har fått retta litt baki der nå. Er navet som er litt skakt enda, men er mulig å kjøre med bilen nå. Enesten problem jeg har er at den forsatt går og vandrer litt, og fant ut at traversen, ramme som går ut på hver side foran bærebruene, foringa på venstra sida har gått att skogen. Er det noen av dere som veit hva de heter på engelsk eller har peiling på hvor jeg evt kan gå tak i en sånn en?
    Har hørt på Ford og Mekonomen men det finnes kun få av de igjen i Hellas, England og Finland gjennom Ford. Men det kunne ta måneder å få tak i til Norge.

  10. Ja, det er det jeg trur også. Ny bærearm koster 370 kr på Biltema så er ikke dyre greiene. Får bare håpe det er det.

    Kan kjenne bilen går og vandrer litt i svinger, kan det væra sågærlig at jeg har ødelagt hele bakstillinga,eller drivakselen?

  11. Ålreit :)

    Er en Sierra, 90 mod.

    Lå under og kikka nå og ser ikke ut som bærebrua har blitt skakk. Er jo vanskelig å se mtp at bilen står og ikke er pp bukk.

    Men så også mer på felgen nå og var noe jævlig skakk.

     

    Får bare prøve å teste med en annen felg for å se.

    Detta snøføret er farlig morro ;)

  12. Fikk en sleng på bilen idag, i relativt liten fart 30-40 km/t i timen og klassa inni en murkant i ei rundkjøring. Sjekka felgen og ser ut som den har fått seg en solid trøkk. Men når jeg begynte å kjøre igjen var rattet slkakt. Kunne føle at bilen dro litt til sida. Kan det væra pga felgen eller kan det væra så gærlih at jeg har ødelagt noe i bakstillinga på bilen?

  13. Hei!
    Har i den siste tiden løpt endel, og fikk etter helgas løpetur en form for "støl" smerte i leggen. Har lest litt rundt på nettet, og forstått det sånn at om det kan være tegn på beinhinnebetennelse sitter det som oftest på innsiden av leggebeinet og man føler det "inni"?
    Skal sies at jeg løp uten særlig oppvarming ( :nei:) og på asfalt :nei::nei: ..
    Etterpå prøve jeg å tøye ankler og legger noe jeg som oftest ikke gjør. Kan hele greia med at jeg kjenner smerten på utsiden av leggen bare være pga dårlig oppvarming og stølhet?

     

  14. Jeg var på sesjon i fjor høst (er vel ikke stort som har forandra seg siden da). Jeg var også veldig bekymra for testen. Jeg gikk gjennom MENSA hjemmetesten noenganger før jeg skulle inn. Fikk en kompis til å vise meg litt mer ettersom det ble vanskeligere å forstå MENSA-testen og.

    Jeg personlig mener at jeg ikke gjorde det veldig sterkt på mattetesten, men scora heller høyere og "innafor" på synonym og figuroppgavene. Såklart er det en sammenslåing av alle tre til slutt, men synonym og figuroppgavene er slettes ikke umulig å klare.

    Kanskje ikke litt dumt å friske opp i gamle mattetakter fra barneskolen, som f.eks. pluss, minus, dele, gange, prosent, brøk og regne tid og fart. Kommer langt på mattetesten om du har de der stålsikkert i huet!

     

    Lykke til!

    • Liker 1
  15. Jeg har også hørt det at man skal vist være utrolig god for å i det heletatt bli vurdert. Så han/hun står det respekt av.

    Åja, så de har en sånn regel. Var klar over det med 2 år og intops, men visste ikke om 4 års regelen. Men, om man liker seg og vil fortsette så er det jo ikke noe i veien med å prøve da. Om du kommer inn blir jo sikkert tjenesten bare enda mer spennede som NLF eller LF.

  16. Det er klart. I en sånn type avdeling er det vel ikke så mye kjepphøye befal i forhold til Grenaderer? Den med mest erfaring er vel kanskje den som er blant de høyest respekterte uansett. Men mye går vel på rank også.

     

    Som jeg har fortstått fra en bekjent så blir de fleste befalselevene til TMBN tatt opp internt til GBK. Det er vel ikke så mange pliktsersjanter fra BS som kommer rett inn?

     

    Hvorfor må du vente 2 år?

×
×
  • Opprett ny...