Gå til innhold

Antec900

Medlemmer
  • Innlegg

    224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Antec900

  1. Hei! :)

     

    Jeg personlig ville gått for en sykkel man sitter oppreist på og som ikke veier så mye. Aprilia er et bra merke, men kan bli litt vanskelig å kjøre siden du aldri har kjørt.

    Daelimen er "fyfy", dårlige dekker, late bremser og du får lite igjen for den når du skal selge den om 2 år. Husqvarna SMS er et alternativ hvis du vil ha en lettkjørt sykkel, R-sykler som NSR, CBR og RS er også lettkjørte sykler. ;)

     

     

     

     

     

    <3 Husqvarna 4 life! <3

  2. All ulykkesstatistikk på veien burde korrigeres minimum for kjørte kilometer. I tilegg burde det skilles mellom hvem som er skyldig i ulykken. Også burde det også korrigeres for ting som biltype, veitype, ol. for å få noe fornuftig ut av statistikken.

     

    F.eks hvis vi tar en hypotetisk helt lik utforkjørings ulykke i 80 km/t på en landevei uten autoværn og med trær med tykke trestammer rundt veien:

    - Ronny på 19 år er råner som vanligvis er å finne på den lokale benisnstasjonen og har en senket og stylet 1985 modell BMW 320 han har kjøpt for pengene han har tjent på en lagerjobb som sjauer.

    - Lena på 19 år er en bimbo som vanligvis er å finne på kjøpesenterets sko og klesbutikker og har en "rød" 2005 modell WW polo som hun har fått av foreldrene (fargen er visst veldig viktig).

     

    Hvem tror dere har størst sjangse for å bare få skader, mens hvem tror dere er mer sannsynelig at dør i ulykken?

     

    Lena stryker med, for hu bruker ikke sikkerhetsbelte når hu sitter å tar på sminke og bøyer seg over rattet.

     

    Ronny derimot har vælve bur og recaro stoler, så han tusler ut av bilen i god behold!

×
×
  • Opprett ny...