Gå til innhold

Madr1dista

Medlemmer
  • Innlegg

    197
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Madr1dista

  1. Jeg liker ikke at Barca og Atletico spiller mot hverandre i siste serierunde. Dersom vi har like mange poeng som Atletico, og Barca er bak oss begge, er jeg temmelig sikker på at Barca lar dem vinne bare for at gullet ikke skal havne hos oss. Det samme gjelder omvendt, dersom Barca tar gull med seier i den kampen.

  2. Liten korrigering, innbyrdes oppgjør gjelder bare ved sesongslutt, ikke underveis. Så hvis Madrid taper i kveld, så leder RM fortsatt serien foran Atletico, men de kommer ikke til å vinne serien hvis begge lag vinner de kampene de har igjen.

     

    Jeg ser at det er mange som ser ut til å tro det, men det du sier er nok feil. La Liga-eksperten Petter Veland er uenig med deg: "Niks, innbyrdes slår inn så fort de to innbyrdes møtene er unnagjort, uavhengig av serierunde."

  3. Det er innbyrdesoppgjør som teller i La Liga, ikke målforskjell. Atletico vant en kamp og spilte en uavgjort mot oss, noe som betyr at de kommer over oss på tabellen uansett hva dersom vi havner på like mange poeng.

     

    Det samme gjelder med Barca. Dersom vi ikke vinner i dag, vil de komme over oss på innbyrdes dersom vi havner på like mange poeng ved sesongslutt.

  4. Greit med uavgjort sånn som kampen utviklet seg, ja. Vi er fortsatt på topp.

     

    Det var forøvrig elendig taktisk av Ancelotti å bytte ut begge backene fra Schalke-kampen og starte med Arbeloa og Coentrão. Spillet ble mye bedre med en gang Marcelo og Carvajal kom innpå.

    • Liker 1
  5. Du må ikke ha nettbank for å kunne opprette konto og overføre penger, men du må ha kortnummer på kortet. Jeg lagde meg Paypal-konto da jeg var 15 år med et Electron-kort fra Nordea. Skaffet ikke nettbank før jeg ble 18 år, og alt har funket fint hittil.

  6. Du kan spille Bravo-kartene uten å betale hvis en venn med Bravo-pass er i samme lobby som deg. Operation Bravo-pass koster forresten bare 1.15 € på markedet, og jeg hadde null problemer med å betale dette ettersom pengene får andre til å lage nye kart. Jeg har tjent tilbake summen jeg brukte på passet flere ganger ved å selge drops fra Bravo på markedet.

     

    Jeg syns også det er bra at de ikke legger til de nye kartene i map-poolet, ettersom alle ikke er like gode. Det er bedre at de ser an hvilke spillerne liker best og så senere legger dem til. Operation Bravo varer til januar, og jeg er temmelig sikker på at i hvert fall de_cache blir lagt til i map-poolet etter dette.

     

     

  7. Kartene i Operation Bravo er laget av folk fra CS-communityet, og pengene går til de som lagde kartene slik at det motiverer andre til å lage nye kart. Noen av kartene kommer sikkert til å bli lagt til i det vanlige map-poolet hvis de blir populære nok.

     

    Det går også an å få weapon- og esports case som inneholder sjeldne skins mens man spiller. For å åpne disse trenger du en nøkkel som koster 1.79 euro. Pengene fra esports-nøklene går til diverse CS-turneringer. Hele premiepotten til Dreamhack Winter ($ 250 000) ble finansiert slik.

     

    Så begge endringene du nevner er positive og hjelper spillet med å vokse. Det har blitt betydelig flere spillere de siste månedene på grunn av disse oppdateringene.

     

     

    Ja, du får silenced USP og Colt som drops (veldig høy droprate, og du kan velge våpen i inventory på start-menyen).

     

    Det er ingen droprate på USP-S og M4A1-S, alle fikk dem da oppdateringen kom ut.

     

     

  8. Marca melder om:

    Casillas

    Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo

    Khedira - Alonso - Isco

    Bale - Benzema - Ronaldo

    Den midtbanen der ser stødigere ut enn den mot Rayo. Fint med Isco framfor Di Maria.

    Vi har forøvrig elendig statistikk mot italienske lag i Italia med bare 4 seire på 28 kamper. Blir ganske fornøyd med ett poeng, men det at Juventus er desperate og må angripe kan bli en stor fordel for kontringstrioen vår på topp. Tipper Ronaldo putter ett i hvert fall.

  9. Sjokkerende om Messi får gullballen i år, spør du meg. De siste årene har han vært verdens, kanskje tidenes beste fotballspiller, men i kalenderåret 2013 har han ikke vist fram en døyt mot store lag. Middelmådig mot Bayern, Milan, PSG og oss, og han har også vært slappere enn vanlig mot de mindre lagene. Han vant jo ligaen, men den ble jo så å si vunnet i slutten av 2012. Han har i tillegg "bare" 43 mål i 2013, mot Ronaldos 53 (har jeg hørt).

     

    Zlatan eller Ribéry syns jeg fortjener den i år. Jeg heier mest på Zlatan, fantastisk person og spiller som gjør fotballen artigere.

     

    Forøvrig enig med Nicida, veldig uprofesjonelt av Blatter å komme med slike uttalelser når han er sjef for FIFA.

     

     

×
×
  • Opprett ny...