Jump to content

GjermundB

Medlemmer
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hei! Har gjort ei lita blemme her tror jeg. Valgte å velge selektiv oppstart av windows 10 i msconfig., Skulle inn i sikkermodus for å rydde litt på pc. Starta opp i safe mode da og blir bedt om å legge inn passord selvsagt. Dette passordet er noe jeg ikke finner igjen eller husker. Prøvd med alle mulige jeg kan komme på. Er heller ikke internett da når jeg valgte å starte opp med minimalt med oppsett selvsagt. Noen som har noe triks slik att jeg kan få komme inn i normal oppstart igjen? Får ikke logga inn med PIN heller da det har skjedd noe med pin står det i pålogging alternativer. vet dette er tabbe men noe hjelp her likevel?
  2. Finnes kabler som jeg kan plugge i PSU som forsyner skjermkort med strøm? PCI-E?
  3. Kjøpte ett Asus prime b360m-a kort. Og en Intel I3 -9100F. Får ikke bilde ut på integrert skjermkort. Må bruke eksternt. Har det noe med CPU å gjøre?
  4. Er mest ute etter maken kort men vanskelig å skaffe i Norge. Blir vel nybygg
  5. Kortet heter DA061/087L eup. Sittet i Imedia S3210
  6. Ser etter hovedkort som er 20cm bredde og 24 dybde. Gjerne am2 eller am3. Mikroatx passer ikke pga. bredde
  7. Sønn på 19 år er ferdig med 3.årig videre utdanning og er nå arbeidsledig. Gikk på NAV å søkte om livsopphold men fikk avslag. Bor hjemme hos oss foreldre. Har ikke alle rett på livsopphold til de får jobb?
  8. Hei! sønnen bor på hybel der det er trådløst nett. Pc han bruker med windows 10 har gått på kablet nett i 3 år. Da ha flyttet på hybel putta vi inn ett nytt trådlost pce asus kort. Funka bra hjemme her men da vi kommer på hybel vil ikke pc komme på nett. Wifi er tilkoblet men ingen internett tilgang står det. Noen ganger kommer den seg på men faller ut tilfeldig. Har en bærbar der som kobler seg på stabilt pluss en smart tv som virker på nett. Bruker google chrome og der får vi dns probe varsel. Vi har flusha dns.kjørt renew i command prompt. Tok da med pc hjem og kobla opp mot nettet her da funka alt ok. Virker som maskina ikke vil være stabil på hybelnettet. Satte kortet i annen port på hovedkort og kobler seg rett på nett i 10 min så faller det ut igjen så kommer dns probe igjen. Virker som maskina ikke takler dette nettet.Noen som har opplevd det samme?
  9. Er en dlink switch. Alt fungerer hvis jeg bruker en annen router men med Linksys vil det ikke funke. Kjøper en ny ordentlig router tenker jeg
  10. Har en wrt54gl og på en lan port har jeg plugga inn en switch dlink.Får ikke ipadresser på pc koblet til switch. Hva må jeg stille inn på router for å få internett på pc'er som er kobla på dwitchen?
×
×
  • Create New...