Gå til innhold

Slipstream

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slipstream

  1. For mindre enn et år siden så jeg på lysterapilamper på nettet og valgte ut en fin modell jeg har på stående på jobben. Det fungerte så godt at jeg tenkte jeg skulle kjøpe en til å ha hjemme også.

     

    Problemet mitt er dog at jeg ikke finner lysterapilamper lengre! Det var iallfall en seks–åtte modeller i flere nettbutikker i fjor. Nå i år finner jeg kun én hos Komplett (den eneste modellen jeg fant negativ omtale om når jeg undersøkte i fjor.)

     

    Hvor har de alle blitt av? Ser jeg bare i feil nettbutikker?

  2. God kveld,

     

    Jeg har kikket rundt på tilbudene hos mange av nettbutikkene i kveld og merket meg at man får bærbare ned til 1999–2999 kroner.

     

    Jeg ble litt nysgjerrig og fant ut at de jeg fant ikke var egnet til bruk som et enkelt Linux desktop med dagens krav om hardware accelerated graphics.

     

    Jeg lurer dog på om noen har sett noe tegn til en maskin med litt mer test i i denne prisklassen? Noen tips?

  3. Jeg elsker vårgronn så forelsket meg lett i IPEVO Mini Network Storage Adapter. :love:

     

    Dessverre ikke tilgjengelig fra Europeisk forselger så får jo ikke strømforsyning og sånt man trenger i tillegg.

     

    Funksjonene jeg liker er ‹Stream multimedia content from your drive to Xbox 360 and iTunes› og ‹Native BitTorrent› i fint browserinterface.

     

    Om man ser bort fra grønnfargen, hva er de beste alternativene i samme prisklasse (350 NOK)? :hmm:

  4. Jeg elsker vårgronn så forelsket meg lett i IPEVO Mini Network Storage Adapter. :love:

     

    Dessverre ikke tilgjengelig fra Europeisk forselger så får jo ikke strømforsyning og sånt man trenger i tillegg.

     

    Funksjonene jeg liker er ‹Stream multimedia content from your drive to Xbox 360 and iTunes› og ‹Native BitTorrent› i fint browserinterface.

     

    Om man ser bort fra grønnfargen, hva er de beste alternativene i samme prisklasse (350 NOK)? :hmm:

  5. Teite rettighetsinnehavere tok fra deg muligheten til å se film og TV hvor du vil. For ikke å snakke om å ikke godtta pengene dine fordi du bor i Norge! Hat Dr. M (digital rights management).

     

    Du hadde fått toppkarakter for kreativitet om du hadde klart å gjøre dette hverdagsproblemet litt morsomt.

     

    :thumbup:

  6. "Skikkelig i tiden"? Really? Jeg tenkte "hey, 2008 ringte: de vil ha tilbake teknologien sin." Men skit la gå: her er de beste tipsene jeg plukket opp den tiden jeg drev med dette utenfor jobb.

     

    Skriv noe interessant. Skriv lengre tekster. (Korte bloggposter? Glem det. Del triviaet på et sosialt media.) Skriv godt. Skriv med stavekontroll.

     

    For et mer profesjonelt bloggprosjekt er det viktig å sette en målgruppe. Hvem skriver du for? Hva er disse interessert i? Vet du ikke gode svar på dette, så legg prosjektet på hylla til du vet hva du vil si og til hvem.

  7. Hei

     

    Jeg kjøper hodetelefoner og to uke senere er de ødelagte. Ledningspluggen er bøyd over fordi du satte deg på kne og musikkspilleren lå i lomma, de ble et lite rykk i ledningen fordi du hang deg opp i dørhåndtaket, eller whatever. Du kjenner sikkert grunnene selv.

     

    På grunn av dette kjøper jeg ikke hodetelefoner til mer enn sånn 3–400 kroner. Men nå synes jeg det er blitt for dyrt å kjøpe dette hver uke.

     

    Hva hodetelefoner tåler å eksistere i samme univers som oss mennesker? :hmm:

     

    Lydmessig så går det mest i podkast (tale) og av og til litt musikk.

  8. Jeg har en støvsugerrobot som er ganske sulten på løse ledninger, og ganske stor ordenssans. Så jeg ser etter smarte løsninger på kabelfloka.

     

    Jeg prøvde meg originalt med en liten kabelkanal. Men der var det bare plass til én HDMI-kabel og to nettverkskabler. Behovet har nå økt til to HDMI-kabler, strøm, tre nettverkskabler, og en del mer smått. Problemet med en større kabelkanal er at det er behov for å ha kabler ut så mange steder. Når jeg begynner å skjære ut åpninger blir plastikkanalene de selger på Clas Ohlson ustabile og sprekker opp.

     

    Dette er langs en veggen hvor jeg har problemet:

    1019619.jpeg 1019621.jpeg 1019622.jpeg

     

    Smarte løsninger jeg har funnet så langt:

     

    1019636.jpeg 1019643.jpeg 1019721.jpeg

     

    Har noen andre gode forslag og løsninger? :)

×
×
  • Opprett ny...