Gå til innhold

bovjer

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bovjer

  1. 3 hours ago, KriZZ said:

    Hmm, dette kom hos deg etter du fikk nytt skjermkort?

    Ikke vært slik hos meg verken med forrige fw eller nye beta.
    Kan du ha stilt på noe rart?

    Prøv å kjør ddu og legg inn driver på nytt.

    Knirkefritt hos meg nå med beta fw

    Jeg har også bittelitt overscan. Kan ikke se den streken under ikonene på taskbar.

    Du har C9 ikke sant?  Har du noe overscan?

     

    Gjorde en DDU nå. Samme problem med overscan. Må se litt ann med svimmelhet . 

  2. 6 hours ago, KriZZ said:

    Til dere med LG TV

     

    Da kan jeg bekrefte at 4K @ 120Hz med G-Sync på nå fungerer med beta engineering firmware.

    Så om du sitter med en LG B9, C9, E9 etc og ikke ønsker å vente til november med å kunne kjøre 4K @ 120Hz med G-Sync med ditt nye RTX 30xx, så følger du følgene fremgangsmåte: (krever en Logitech harmony fjernkontroll e.l)

     

    Leg inn LG C9 fjernkontrollen på Harmony via harmony software, her har du tilgang til nødvendig kommando for å komme inn i service menyen

    - Trykk in-start
    - Tast 0413
    - Gå inn på System 2 og velg Engineer istedenfor user under NSU
    - Klikk in-start for å gå tilbake og deretter in-start en gang til for å gå ut
    - Restart TV - Skru av autoupdate og søk etter oppdatering (ny FW vil nå dukke opp)

    Når den er oppdatert går du inn og endrer tilbake til user i samme meny nevnt over og ut med in-start x 2.

    Just in case kjør DDU i safe mode og ta en clean install av nyeste driver.


    Koble ut TV og PC noen minutter fra strøm.

     

    Game on med full 4K @ 120Hz med G-Sync aktivert 😎

     

    Kan du rapportere hvordan dette fungerer i praksis. Jeg har ikke updata enda. Men har klart å spille enkelte spill og vært en del i desktop med gsync og Instant game response. Men det jeg merker som ikke føles bra er at jeg blir veldig anstrengt i øynene. Akkurat som brightnesen blir skrudd helt opp. Men blir ikke bedre av at jeg skrur den ned. Ble helt sjøsyk av bare å spille 10 min i Shadow of the tomb Raider. Er dette noe denne firmwaren fikser?

     

  3. 2 hours ago, KriZZ said:

    Kun CX pr i dag som har fått oppdatering.

    Men se med gsync og vrr på, mulig det er midlertidig workarround :)

    Ja det kom opp når jeg trykket på Gsync.

    Får også valget om å skru på hardware accelerated gpu scheduling. Skal denne også på?

    Klarte å spille Shadow of The tomb raider litt. Men det funker ikke som det skal. Skjermen mister kontakt noen ganger ved opstart av spillet. I witcher så ble hele bildet zoomet inn så mye at jeg ikke kunne se noe. Tror ikke dette vil fungere ordentlig før en firmwareupdate. Men kan jo være noen klarer å komme rundt dette.

    1.PNG

  4. 5 minutes ago, KriZZ said:

    Det skal komme opp Variabel Refresh Rate over den du viser der.

    Har du oppdatert windows?


    Kan være Gsync må være slått på for å få denne opp?

    If you don’t see the option, it’s likely because your device isn’t running Windows 10 version 1903 (May 2019 Update). You don’t have a monitor with G-SYNC or Adaptive-Sync support. AND the graphics card isn’t using WDDM 2.6 or above drivers, that supports G-SYNC or Adaptive-Sync and this new version of Windows 10.

    Eksempel: _y6r_HlAWgLDiBqApUKSUFgIkYcqJet27in4gckO

    Sitter på en annen pc nå. 

    Skal sjekke dette så fort jeg får mulighet. Og ja jeg hadde avslått G-SYNC siden jeg ikke hadde suksess med det i går.  Skal teste dette så fort jeg har mulighet å gi tilbakemelding.

    Jeg har forøvrig ikke fått noe firmware update til tven de siste dagene som noen her inne snakket om. Men vet ikke om den var spesifikk til CX?

    • Liker 1
  5. On 10/8/2020 at 11:50 AM, Theo343 said:

    Nydelig :)

    Derav prøver jeg å få tak i riktig kabel på ca. 5m. Den Dustin gjorde tilgjengelig viste seg å være for å skjule i vegg med litt awkward vinkel osv. og ble litt spes. Hyl ut hvis man ser gode kabler her under 1500,-. (ikke fiber).

    Jeg har 8k kabel https://www.123elektronikk.no/hdmi-kabel/hdmi-kabel-1m-8k-sort-nedis.asp

    Fungerer i 120hz på dekstop uten problemer. Men aktiverer jeg gsync og går inn i spill blir det mye sort skjerm og blinking. Har fått til gsync noen ganger, men da har jeg mistet deler av lyden. Jeg får det til å fungere med å alt tabbe inn og ut av spillet flere ganger. 

    Så dette funker ikke ordentlig enda. Men spille i 120hz uten gsync fungerer som bare det. ikke noe problemer, så det er ikke kabelen. Har nyeste drivere, formaterte pcen i går. 

    • Innsiktsfullt 1
  6. On 10/6/2020 at 10:20 PM, G said:

    Maken til syting da. Har ikke hatt mange LG TV-er, men denne her har allerede hatt mer enn 1 firmwareoppdatering siden jeg kjøpte en i juni 2020 som en blant Norges første kunder.

    Da har jeg fått testet med E9 og 4k 120hz. Funker veldig bra det. Ikke like smooth som med Gsync. Gsync funker forresten på 2k og nedover. Men går fint ann å spille uten på 4k. Første gang jeg opplever å spille på 4k og det er gave nok det foreløpig :) Så går nok fint å vente på ny firmware i november. Får bare håpe den kommer før Cyberpunk.

  7. 15 hours ago, Aetius said:

    Er PostMord i stand til noe annet, da?

    Det ble bare surr med den leveringen. Pakken var 1,5 time unna med bil og de kunne ikke levere før 12 oktober. Da har de også kjørt frem og tilbake i 2 dager. Først til Oslo, så til Kristiansand. Så jeg kjørte likså godt opp å hentet pakken på terminalen. Jeg skulle få tilbake hjemlevering gebyret. Dette var useriøst!

    Da er i hvert fall kortet i hus. PostMord skal ikke benyttes igjen om mulig. 

    • Liker 4
  8. 2 minutes ago, KriZZ said:

    Nei men hva faen a, trenger jo ikke nytt skjermkort da.
    Hele poenget var jo 120Hz støtte over 4k med HDMI.

    Ingen grunn til å vente til slutte av november, cx har den jo allerede og det var i utgangspunktet snakk om at 9 serien skulle få først.

    Ja. Det er ganske håpløst dette. Er i samme båt som deg. Kjøpte tven spesifikt for å spille gsync 120hz med disse kortene.

    Men hvis vi får tilgang til hotfixen trenger vi ikke vente til november. Men sånn som jeg har skjønt det kan ikke denne bare lastes ned. Den må sendes spesifikt av LG til din tv. Chatten hos LG åpner nå kl 14. Så det er vel bare å begynne å ta kontakt med de da. Jeg har også sendt mail, men ikke noe svar enda.

    Og det som jeg hører av andre er at LG rundt omkring i andre land sier de ikke har peiling på dette.

  9. Just now, KriZZ said:

    Ja jeg blir litt provosert selv, da jeg sitter med C9 og nytt RTX kort som kommer i dag.

    Snakker vi november så blir jeg ganske misfornøyd!

    Vi snakker slutten av november. Men hvis flere sender mail til LG norge og presser litt på. Så kan det være vi vil få hotfixen tidligere. Hørr dette kan ta opp til en uke hos flere. Og noen får den ikke i det hele tatt.

  10. 4 minutes ago, Theo343 said:

    Jeg mangler kabel men mente at fiksen for G-sync har vært ute lenge og at de nå siste tiden har lagt ut fiks for 12bit 4:4:4. Men jeg har ikke fått verifisert dette da jeg ikke har riktig kabel ennå.

    Nei den er ikke ute. 

    De software oppdaterte tvene i fjor for støtte til gsync. Dette har ikke blitt implementert til 30xx serien da de bruker hdmi 2.1. Det finnes nå en hotfix for dette hos lg. Men denne må du kontakte lg for å få. Oppdatering til alle tvene vil ikke komme før i slutten av november. Før dette må man bruke hotfix.

     

  11. Nei den er ikke ute. 

    De software oppdaterte tvene i fjor for støtte til gsync. Dette har ikke blitt implementert til 30xx serien da de bruker hdmi 2.1. Det finnes nå en hotfix for dette hos lg. Men denne må du kontakte lg for å få. Oppdatering til alle tvene vil ikke komme før i slutten av november. Før dette må man bruke hotfix.

     

×
×
  • Opprett ny...