Gå til innhold

Kjellis85

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjellis85

  1. Har hatt samme problem med deg ang. at disken ikke kommer opp i Bios. Anbefaler å oppdatere til seneste firmware, da jeg personlig ikke har hatt dette problemet siden FW ble oppdatert. Da jeg hadde problemet, byttet jeg s-ata kabel og tilkobling på hovedkortet, for så å få opp disken i BIOS. Prøv også å boote disken fra bios, dersom din bios tillater dette.

     

    Håper dette hjelper!

     

    Takk for tipset, men problemet er at disken er "ikke-eksisterende". Systemet finner ret og slett ikke disken, hverken i BIOS eller andre steder. Etter forrige innlegg fikk jeg testet disken hos en kompis og heller ikke der fant systemet den. Så å oppdatere firmware er nok ikke en mulig løsning. Har sendt RMA henvendelse til Corsair, får forhåpentligvis en ny disk fra dem.

  2. Så har SSDn min vandret heden. Det kan ihvertfall virke sånn. Har ikke fått testet den med en annen rig, men min vil ikke oppdage den i det hele tatt. Den virket helt fint sist jeg brukte den, ingenting spesielt skjedde da jeg skrudde den av sist. Nå dukker den ikke opp i BIOS eller noe. Er det vanlig at SSDer bare dør slik? Er det noe jeg kan gjøre for å teste den, annet enn å teste den i et annet system? Eller er det bare å sende den til Corsair så fort som mulig?

  3. Tusen takk for kjempesvar Stigma, skal gjøre ett siste forsøk neste gang jeg er hos svigers, dersom dem ikke har kjøpt en ny allerede. De er ikke akkurat avanserte brukere, så jeg tror ikke det er noe vits i noe fiksfakseri der i gården. Men takk for tipset :)

     

    Jeg tenkte ikke på at frekvensen kunne ha noe å si, men det er ikke veldig mange andre trådløse nett der, så det burde vel ikke ha så mye å si? Det virket ikke som avstanden mellom sender og maskin hadde noe særlig å si; på 1 meter var det bare en økning på ca 5-10% i forhold til 10 meter unna. Prøvde også å endre på en innstilling som bestemte overføringsbegrensning, fra auto til 54mbit, men da sluttet den trådløse delen av routeren å virke og jeg måtte kable meg til ruteren samtidig som den var på nettet for å få endret det tilbake. Vet ikke om det hadde hatt noe særlig effekt, men ettersom alt bare gikk i dass når jeg prøvde det lot jeg det like gjerne være.

     

    Jeg er forøvrig ikke noe særlig inne på nettverk for øvrig, så det er begrenset hva jeg kan fra før, men jeg lærer raskt og skjønner fort hvordan ting henger sammen bare jeg får fiklet litt med ting :)

  4. Det trådløse signalet er kjemesterkt, det er internettsignalet gjennom routeren som blir dårlig. Er ingen andre ting som er koblet til nettverket, heller ingen forstyrrende enheter. Sitter nå på kabel til routeren, da får jeg ca 40% internetthastighet. har canal digital 12/2 mbit. Vet ikke hva n/b/g er. Hvor finner jeg det?

     

    EDIT: står B+G på i routerkonfig

  5. Svigers har et problem med veldig svakt internettsignal fra routern (Jensen WBR 6954) på under 10% av hva som egentlig er der. Har testet fra ulike lokaliteter på pc, laptop og mobil, alle med samme resultat på test fra speedtest.net. Når jeg kabler fra modemet får jeg 105% av det som er lovet fra leverandør, så signalet er det ingenting galt med. Jeg har oppdatert firmware på routeren uten at det hjalp. Kan routeren være "slitt"? Er det noen instillinger som kan gjøres på routeren for å bedre situasjonen? Har bare kjørt standard settings når jeg satt opp nettet.

  6. Gjorde en liten blunder når jeg installerte den nye force 3 120GB disken min i dag da jeg glemte/fant ikke ut hvordan jeg skulle bytte over til AHCI i BIOS før jeg tok en fresh install av win 7. Nå har jeg funnet ut hvordan jeg setter sata portene til AHCI. Gjorde enda en fresh install etter at jeg hadde endret portinnstillingene til AHCI og trodde da at alt var ok. Men nå ser jeg at disken fremdeles står oppført som IDE. Hva må jeg gjøre for å få disken til å yte maks? Slik den er nå yter den kun 200mb/s read og 150mb/s write.

     

    Har forøvrig et ASUS M4A87TD USB3 hk.

  7. Har et Gigabyte HD5870 som er litt under et halvt år gammelt, var i en maskin en stund før jeg byttet det til en annen for litt over en måned siden. Etter ca. tre uker i den nye maskinen kom problemene. Først kom noen få grå prikker av og til, så hele tiden, før det til slutt begynte å dukke opp store fargede "prikker". Det ser også ut til at under spilling av spill med polygon grafikk så blir polygonene strukket og forvridd. Har prøvd å oppdatere drivere men til ingen nytte. Uten grafikkdrivere forsvinner problemene.

    screenshotmrg.th.jpg

    20110824000013.th.jpg

    20110824000012.th.jpg

    2011082400002.th.jpg

     

    Noen ideer???

×
×
  • Opprett ny...