Gå til innhold

Xriz

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xriz

  1.  

    La oss tenke framtidig, hvis adblock+ ikke stopper video reklame på youtube, så er det jo ingen vits å bruke den, å da kan en ny blokkeringstjeneste dukke opp, å da var det bortkasta penger fra micro-goog-amaz.. så er usikker på hva dem tjener på dette?

    Veldig godt poeng. Tror de undervurderer kraftig hvor fort en ny løsning kommer på banen. Forøvrig minner det hele om mafiametoder.

    tror jeg skal begynne å lage en adblock tjeneste med en funksjon som enkelt lar meg skifte navn og grensesnitt å se hvor mange ganger jeg kan få samme selskap å betale for å havne på hvitelisten ;-p

  2. For noen år tilbake lagde jeg en kniv med treskaft, men jeg har ett problem, skaftet er veldig mørkt. Jeg har hørt at Hydrogenperoksid (30%) skal være bra for bleking smile.gif Var det ikke noe som het "faxe blekelut 2" som de hadde på f.eks Jernia, men det har de vel sluttet å selge. Hvor kan jeg eventuelt få tak i dette? Apoteket er jo et alternativ, men det er så fryktelig dyrt der!

     

    Takker for alle svar smile.gif

    du får bestilt det på apoteket, det gjorde ihvertfall jeg.

  3. Lurer på om de har lov å avgiftsbellegge saker over Internett. Internett skulle jo være frit for alle osv, at enkelte kan ta betalt for bruk av deres sider er en sak, å avgiftsbelegge en hel befolkning for internett tilgang er en helt annen sak, Nrk kan jo bare lage sine sider betalbare så kan de som absolutt må ha Nrkm betale for det og vi andre kan bruke pengene våre til andre og fornuftigere tinvg.

×
×
  • Opprett ny...