Gå til innhold

itzTheTruth

Medlemmer
  • Innlegg

    1 684
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av itzTheTruth

  1. Hei,

     

    Jeg har en relatvit ny maskin(2mnd), og en ny monitor. Den er koblet til via HDMI, og har fungert ypperlig.

    Jeg har brukt monitoren til XBOX i det siste, men koblet den tilbake i dag. Nå får jeg bare opp HDMI no signal.

     

    What to do?

     

    Hovedkort og RAM er ikke skadet, så jeg er tom for ideer.

  2. Takk for videoen, selvom det gjør vondt at de sier at 2013 er mest sannsynlig. Vondt faktisk. Day z bør bli et eget spill, ingen tvil der. Håper på at the War z og day z blir konkurrenter.. Fullverdige. Litt off topic men men...Hva er det folk ser mest frem til med arma 3 kontra arma 2?

  3. Er veldig ny til arma serien. Begynte vel som en følge av day z modden. Men fant fort ut at dette var tidenes beste milsim. Jeg har ikke spilt mye på nett, men det jeg har spilt på nett ville vært ypperlig for klanspilling i og med at kommunikasjon er viktigere i dette spillet enn noe annet. Jeg har ikke satt meg så mye inn i ArmA communityet enda, så mitt svar er kanskje ikke så behjelpelig for deg. :)

  4. Gleder meg skikkelig til ArmA3. Er det virkelig ikke satt en konkret utgivelsesdato enda? Jeg kan ikke vente til å få lekt meg på ny øy i en sandbox campaign.. Snipingen, dykkingen, egentlig alt, ser bare helt nydelig ut. Men håper kjøretøyene klarer litt høyere tempo offroad i 3ern. De må snart gi oss noe mer info eller noe gameplay.

  5. Syntes ett av spillets største problem er Zombie spawn system, uendelig spawn er ikke veldig motiverende. Dette presser spillet litt over i pvp da zombie slakting er meningsløst og kun ammo sløseri.

    Hadde vært utrolig mye fetere om man kunne ha rensket ett tettsted og belønningen var da å få loote i fred enten til du/dere forlater stedet og/eller til etter en gitt tidsperiode.

     

    Helt enig!

  6. Takker for hjelpen jeg har fått. Er totalt noob i dette spillet hehe! Er litt lei av at jeg i løpet av første minuttet klarer å hisse på meg en zombie uten å i det hele tatt ha laget mye lyd eller vært veldig synlig. Og når man må løpe fra den får man på seg flere, og det er ikke alltid like lett å komme seg inn i et hus og finne et våpen fort nok.

     

    Trenger noen tips, og skulle ønske det gikk an å spille med andre. Spawne inn sammen liksom.

×
×
  • Opprett ny...