Gå til innhold

fnats

Medlemmer
  • Innlegg

    1 263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fnats

  1. En måneds fravær har ikke en betydning i det hele tatt. Enhver spiller vi ofre alt og gi alt i en finale i den største kampen i deres karriere. Luiz og Cahill trener sammen med resten av laget i dag. De to starter garantert i midtforsvaret på lørdag. De er så tent og lysten på den oppgaven, så matchfitnessen bør man ikke bekymre seg for.

     

    Forresten...

     

    In 2010: Chelsea won FA Cup, Atletico won EL, Man Utd finished 2nd, Arsenal 3rd, Spurs 4th, Blackpool won playoffs & Bayern lost CL final...

     

    For å understreke min sikkerhet:

     

    http://www.chelseafc.com/page/Champions_League_Final_News/0,,10268~2773991,00.html

     

    https://twitter.com/#!/DavidLuiz_4

  2. Sterkeste ellever i en 4-2-3-1:

     

    Cech

    Bosingwa-Cahill-Luiz-Cole

    Lampard-Mikel

    Torres-Mata-Kalou

    Drogba

     

    4-3-1-2:

     

    Cech

    Bosingwa-Cahill-Luiz-Cole

    Essien-Mikel-Lampard

    Mata

    Drogba-Torres

     

    De tre på topp i en 4-3-1-2 kunne utgjort en dødelig trio mens resten kan ligge dypt. Med en nøkkelspiller i Ramires ute er dette, etter min mening, formasjonen vi bør stille opp i.

  3. Som "nøytral" supporter så håper jeg Barca går videre, for fytti grisen Chelsea er kjedelige.

     

    Du er fan av støttepasninger, filming og sutring?

    Som "nøytral" supporter så håper jeg Barca går videre, for fytti grisen Chelsea er kjedelige.

     

    Du er fan av støttepasninger, filming og sutring?

     

    Han er fan av lag med ti mann som fyrer fremover med alt de har av spillere og spiller på høy risiko mot verdens beste fotballag.

  4. Selvfølgelig ville det gitt oss en helt annen synsvinkel på kampen. Vi var i bunn og grunn veldig solide i forsvar. Ved noen anledninger slapp Barcelona for mye til og skapte noen store, store sjanser. Spillet må selvfølgelig heves på Camp Nou. Blant annet må man forsøke å forhindre Barcelona fra å komme til de store sjansene som de gjorde i går.

     

    Med en 1-0 ledelse vil spillet se annerledes ut på bortebane. Forhåpentligvis starter Torres slik at baller kan lempes i bakrom. Barcelona må fremover og trenger mål. Det åpner for kontringer og store sjanser for Chelsea.

     

    Så ja, spillet i går fungerte, med en god dose flaks, som jeg skrev over. Barcelona er på papiret et bedre fotballag en Chelsea. Derfor kan ikke Chelsea angripe motstanderen med mange mann. Man må tilpasse spillet etter motstanderen. Det fungerte i går...

    • Liker 1
  5. En ting som er viktig å tenke over er at det er resultater som teller, ikke måten fotballen blir spilt. I ettertid gir man blanke faen i om man spilte kynisk i en semifinale for å vinne Champions League. Spillet i går fungerte, med en god dose flaks, men det er igjen resultatet som avgjør.

  6. Det føltes fantastisk godt å slå Barcelona. Vi gjorde det på en kynisk måte, men samtidig fungerte det. Fotballen kan være så til de grader urettferdig, men det føles herlig å gi faen. Vi vant, Barcelona satte ikke sjansene sine. Chelsea spilte taktisk godt mot verdens beste fotballag, ikke forvent sambafotball av Chelsea da. Har trua på en finale!

    • Liker 1
  7. 4-2-3-1 eller 4-3-3 er overhodet ikke ideelle formasjoner for dagens Chelsea stall. Jeg har sagt det før, og sier det igjen; vi eier jo overhodet ikke vinger. Selvfølgelig har vi Malouda og Kalou, men de er på et begredelig nivå. Sentralt derimot har vi en drøss av spillere. 4-3-1-2 er derfor formasjonen som passer best stillertypene vi har til rådighet. Da vil spillere som Mata, Sturridge, Ramires... komme til sin rette posisjon. I tillegg kan Torres og Drogba forsøke å få til et samarbeid før begge eventuelt ryker og reiser til sommeren. Glemte spillere ala Lukaku og Romeu vil dermed også se lysere på sjansen for spilletid også. Under er nok det sterkeste laget vi kan stille (i teorien, laget fungerer jo overhodet ikke offensivt).

     

    Cech

    Iva-Luiz-Terry-Cole

    Rami-Mik-Lamp

    Mata

    Drogba-Torres

  8. Først og fremst må jeg si gratulerer til alle blå! Det var en fantastisk kamp i går, selv for de nøytrale. Høy intensitet og innsats kampen gjennom.

     

    Jeg gikk til sengs i går hes. Jeg tok helt av ved hver eneste scoring. Må innrømme at jeg ikke hadde sett for meg at Chelsea ville vinne kampen 4-1.

     

    Laget fremsto som hardtarbeidene over hele fjøla. Selv Malouda som ikke har prestert siden siste suksessesong leverte en bra kamp. Jeg har det utrolig vanskelig med å plukke ut en MOM.

     

    Blir spennende å se hvem vi trekker i morgen. Drømmemotstanderen er selvfølgelig Apoel. Men skal vi ha en sjanse til suksess i turneringen må vi være i stand til å slå enhver motstander.

     

    Igjen; grattis!

×
×
  • Opprett ny...