Gå til innhold

The Hound

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Hound

  1. Heisann!

    For om lag 2 uker siden så startet jeg og en venn av meg en noob-friendly server, der vi forsøker å bygge opp et hyggelig community som gjerne er med på både prat rundt et bål, og knallhard PvP ved de ulike begivenhetene på øyen. For øyeblikket er vi bare rundt 10 spillere, så det er masse av rom og plass til å få seg en skikkelig base uten at man blir forstyrret for mye. 

     

    Vi er to administratorer i teamet, som har 7+ måneder med tidligere erfaring fra administrering på Rust. Vi spilte tidligere på en annen noob friendly server(hvor vi også var in-game admins), men hadde et problem med server-eier, som gjerne tok seg flere friheter enn hva man burde gjøre. Nå skal jeg ikke gå inn på enkelttilfeller, men det er vel hva man gjerne beskriver som "admin abuse". Jeg har et stort fokus på at spillerne på serveren skal ha det gøy, og at community'en skal vokse, noe som til slutt ble et problem på forrige server. Opptil flere tilfeller fra tid til annen resulterte i at spillere sluttet, og når server-eier til slutt ga blaffen i hva resten av teamet tok opp, så var det på tide å flytte på seg.

    Vi har et lite sett med regler for å gjøre oppholdet litt mildere enn hva det er på Rustafied . Alt av informasjon vedrørende regler kan leses på info-skjermen til serveren (vi skal sette opp nettside også, men ting tar litt tid :) ). 

    Serveren er for øyeblikket lista under "mods". Vi ønsker å holde den mest mulig vanilla, men bestemte oss for å legge til;

    * Stone, metal, sulfur og wood stacker til 2k i stedet for 1k.
    * 4 syringes i en stack, i stedet for 2. 
    * 5 bandages i en stack, i stedet for 3.
    * Kortere natt, standard dagtid

    Resten er vanilla.


    For de som ønsker å joine, så er servernavnet Mythology. Her er en direkte link til rust-servers.

    https://rust-servers.net/server/148960/

    Alle er velkomne, 0 timer eller 2 000 :).



     

    • Liker 2
  2. Meget mulig. Det har blitt et mye bedre spill nå enn hva det var for en stund tilbake, da slet jeg med mye lagg når de store nasjonene ble involvert i krigen(e) (mange beregninger som måtte utføres). Ting har blitt optimalisert, og spillet generelt kjører bedre. Verdt å nevne at AI'en ikke er noe supergeni, men det har også blitt litt bedre, selv om de benytter seg av et tonn med naval invasions og annet møkk på grenser der de ikke har nubbsjangs opptil x antall ganger(snakker mill i manpower loss uten fremgang).

    Har vært litt på jakt etter flere nordmenn å spille med, men vennekretsen min er for opptatt med enkle skytespill :(. Blir for mye tenking mener de.

  3. Forslag til olje, eventuelt pakke med filter? Er mye forskjellig, men finner ikke filterpakke med riktig viskositet på oljen  :hmm: . 10W40 er anbefalt, men kan jeg bevege meg litt utenfor det? I så fall, hvor mye?

    Snakke pent om Honda, CR250'en min har fungert som en drøm. Bare byttet stempel og hjullager på 4 sesonger, og den er fantastisk morsom å kjøre :)

  4. Hei.

    Har nylig anskaffet meg en Suzuki RM-Z 450 2011, og skal bestille inn olje m oljefilter og luftfilter til sommerens aktiviteter. Har en Honda CR250R stående fra før av, og dette er min første 4takts sykkel. Har diskutert litt med søskenbarnet mitt som har hatt en CRF450 en stund, men vi kom ikke frem til noen mellomgrunn, så derfor sniker jeg meg innom forumet her i håp om at noen vil titte frem å gi meg en rask leksjon.

    Som tittelen sier, så er spørsmålet angående oljebytte på en 4takts sykkel. Jeg er vandt med å blande olje i bensinen, og bytte girolje med kort intervall(avhengig av kjøring). Har sett noen videoer på nettet av hvordan man skal bytte på 450 4takt, så her kommer spørsmålet. Smører motoroljen også girkasse og clutch, eller er det egen påfylling/tapping av dette? Demovideoene jeg har sett viser til en avtapping og påfylling, men det kan godt hende det er jeg som har leita dårlig. Anbefalt motorolje er 10W40.

    Takk for svar.

  5. Du får kun pulser på utgangen av coilen. Som atpåtil er så kraftige at de brenner i stykker de aller fleste vanlige multimetre. Du må ha oscilloscope og probe med heftig demping for å måle noe der. Derfor bruker man helt andre metoder for å sjekke gnist/coil.

    Stemmer dette.

     

    Fikk bestilt inn en ny coil, og byttet innmat samt rotorlokk på fordeleren, til ingen nytte. Fordeleren går rundt, men ingen gnist på pluggene. Alt av elektronisk fungerer ellers på bilen, men det kan kanskje være en ide og sjekke for jordfeil rundt om? Har sjekket kabel fra coil til fordeler, og pluggledningene..

     

    Forslag? :/

  6. Du får ikke 12 V ut, men du har 12 V INN til coilen. At spenningen synker når starteren går er som det skal være. Dersom du ikke har gnist på pluggene, kan det være feil på coil, fordeler, pluggledninger eller hall-giver, ev andre ting.

    Vi målte på utgangen fra coil'en. Forventet 40k++, men det var bare stusslige 12v. 

  7. Hei.

    Jeg har en Toyota Celica GT 4 (93mod) som jeg kjøpte for ikke så lenge siden, der motoren har gått 65k og karrosseriet 250. I går kveld ble bilen sist kjørt av noen i familien, der det ikke var noen tegn til problemer. Da jeg skulle starte den i dag var det ikke noen livstegn fra den. 

    Motoren drar rundt, men mangler gnist. Det er ikke et drivstoff-relatert problem. Har en mistanke om at det kan være fordeleren/coilen. Har sjekket sikringene som var og finne i motorrommet. Trenger forslag og tips til videre feilsøking, så skal jeg holde tråden oppdatert etter hvert som vi feilsøker :-).

     

  8. Da var det ferie & tid til overs på kveldene. Har børsta bort støvet på et av de spillene jeg synes var best tilbake mellom 1999-2003 (sammens med AoE og Stronghold spillene), og er nå på jakt etter andre som kanskje vil være med på et slag eller to.

    Som tittelen sier så er det Kohan det er snakk om, de to første utgivelsene riktignok. Forventer ikke at jeg får noen storslagen respons på det da jeg tror det er ytterst få igjen av de som faktisk spiller dette spillet, men jeg gjør alikevel et forsøk. Ja - kanskje noen til og med vil prøve det ut? Jeg synes ihvertfall at det er utrolig gøy. Nå skal det sies at grafikken ikke akkurat er top notch, men det kan man heller ikke forvente av et så gammelt spill. Selve mekanismen i spillet er ganske bra, med units som kontrer hverandre, og utallige måter man kan bygge opp troppene sine på, samt X antall spillestiler å velge mellom.

    Metacritic
    http://www.metacritic.com/game/pc/kohan-immortal-sovereigns

    http://www.metacritic.com/game/pc/kohan-ahrimans-gift



    Video av gameplay
    http://youtu.be/2TSGJklB_Nk?t=29m14s


    Spillet er ganske cheap på Steam om det er noen som er interessert. Ellers er det bare å ta kontakt =).

    - Woof

    • Liker 1
  9. Bytta fordeleren. Går fint på tomgang nå, men har fremdeles problemer med at den hoster og humper under akselerasjon. Tror ikke det er lekasje, så vil bytte tennkablene og muligens pluggene også, så får vi se :-). Kan også være bensinfilteret. Det skjer ikke når bilen er kald. Merker det godt etter at man har gitt gass, latt den gått på gir, og deretter gir gass igjen. Da humper den, og høres ut som at den ikke får nok bensin.. Vil vel ikke kalle det direkte humping, men "hosting" eller "gurgling".. Det skjer rett etter man har pressa ned gassen, tar 2-3 sekunder så går den rent igjen..

    Tror ikke det er kondens på tanken.

  10. Som tittelen heter så har jeg en Mazda 323 v6 2l som fusker.

    Siden i vinter en gang så har jeg hatt en del problemer med at den ikke ville stabilisere seg på tomgang. Når den var kald låg den alt mellom 1,5 - 2 og oppover, mens etter litt lett kjøring så jager den mellom 0,6 til 1,5. Gir man den 5 minutter så vil den stabilisere seg på et normalt turtall (rundt 0,6/7).. Ganske irriterende, men er forsåvidt ganske sikker på at det har noe tilknyttning til falsk luft fra en eller annen av slangene i det trange japsehuset av en motor.

    Når jeg kjørte hjem på onsdag så oppdaget jeg at den begynte og fuske under akselerasjon (aldri hendt før).. Etter at den hadde trilla litt på gir og sku gi gass igjen, så gikk det i rykk og napp fremover, som om at den ikke fikk nok bensin.. Kan dette ha sammenheng med lekkasje på slanger, som falsk luft? Coil?

    Er ganske blank innenfor område, så om noen har litt mer kjennskap til hva jeg burde sjekke ut, og evnt bytte, så gi en lyd! Alt av hjelp og tips settes pris på. La oss starte med det billigste først :wee:

    Oh, det er en 94 mod, så bilen er ikke akkurat "ny".

    Takk!

  11.  

    Ja det er jo helt klart forskjellig kvalitet på kuler men husk at det er ofte det som koster penger så det er lurt og kanskje kjøpe litt billige kuler om dere skal trene og heller litt ordentlig kuler når dere skal ha kamp. om du vil kan jeg ta en telefon til en venn av meg som driver en paintball bane og høre hvem kuler han kjøper og hva som er bra ?

    Spytta inn litt ekstra peng i proff ball nå, så får vi se om det er noen forskjell. Snakker prisforskjell fra 200 klassen til 400, så skal bli spennende :-). Ja, om du kunne dobbeltsjekket med han så hadde det blitt satt meget stor pris på :thumbup:

     

     

     

    Vi brukte kuler av veldig god kvalitet og da hadde jeg mulighet til og øke trykket som igjen gjorde så jeg fikk skyti lenger, men min oppgave på banen var og holde meg litt tilbake og skyte mot dekket til de andre noe som resulterte i at de som var i litt bedre form en meg kunne komme seg fram, og siden jeg kunne skyte lenger var jeg ganske trygg siden de hadde vanskligheter med og treffe meg på samme avstand.

    Jeg liker meg bedre i close combat. Løping, slenge seg ned og ta sjangser er hva jeg liker med og spille paintball. Derfor er det ikke så viktig for meg med lang rekkevidde, så lenge jeg får folk inn på kort/middels avstand så blir det som regel full "fest" :devil: . Takket være 9,5 løpet mitt så kan jeg uansett ikke ta sjangsen på og havne i ild over lange avstander, da jeg mest sannsynelig vil få bank.

     

     

    Takk igjen for svar :-).

     

    Du kan ikke forhøre deg m kameraten din angående løp også? Alt hjelper :-)!

     

    :thumbup::thumbup::thumbup:

     

     

  12. Jeg hadde en Tippman markør, jeg trur også det var X7 og jeg kjøpte lenger løp til den og jeg kunne da skyte mer presist og skru opp luftrykket mer så den skøyt også lenger.

     

    Kulene er jeg usikre med men oppbevaring av kuler er viktig, for varmt og de får en annen form, for kaldt og de sprekker ofte i markøren.

     

    Det og ha tanken på ryggen er ikke noe jeg vil anbefale om du spiller på store baner med skog osv, du får ikke beveget markøren på samme måte og luftslangen kan til tider huke seg på ting og om du faller når du spiller så følger markøren alltid med og blir slengt rundt siden den er koblet til noe som sitter fast på deg.

     

    Justering av lufttrykk er nok ikke nødvendig, blir vel bare større sjangs for at kulene sprekker om man ikke har ball som tåler det(?). Nytt løp er i hvertfall bare et must. Har du/andre forslag eller henvisning til merke/link til et løp som fungerer for X7'en? Would be much appreciated!

     

    Kulene blir oppbevart i 16-17 grader ca, så det er nok ikke et problem. Tror det går mye mer på merket og hvor mye penger man vil legge ned i det =). Kvalitet over kvantitet.

     

    Tja, det vil hjelpe ekstremt mye på tyngden. Det er ikke så mye greiner på banen vi spiller på, så jeg tror ikke det blir en problemstilling jeg vil bumpe bort i. Vi får se hva det blir til, jeg har nok behov for et sånt belte om jeg vil ha muligheten til å bære med meg ekstra ammo også, så da er det like greit og teste det med tanken også :-).

     

     

  13. Heisann,

    har nå kjøpt meg utstyr og starta smått m paintball (gjeng fra bygda som spiller sammen). Benytter luft som påfylling. Har noen spørsmål i forhold til paintball, så derfor tar meg den friheten av å spørre dere på forumet i håp om litt hjelp og veiledning :-).

    Markøren jeg har er en Tippman X7 Phenom Elektrisk. Så langt er jeg ganske fornøyd, selv om jeg synes den er litt tung (vil skaffe remotekabel og henge flaska på ryggen etterhvert). Det meste på markøren er standard, så jeg trenger litt anbefalinger for:

    * 9,5 er standard løp, men synes den er svært lite presis. Forslag til løp (16¨?) som passer til X7 gjenger/er presis/til en OK pris?

    * Hva slags ball fra hvilken forhandler er du mest fornøyd med? De jeg benyttet sist var skikkelig skitt-bal med svært varierendes kuler (alt fra eksplosjon i løpet til bounce på target, svæært varierende kvalitet.. Bad, bad, bad). Tenkte kanskje og teste Empire All Star eller Empire Evil fra pbstore (se link under)
    http://www.pbstore.no/p/empire-all-star-paintball
    http://www.pbstore.no/p/empire-evil-paintball

    * Passer A5 løp til X7? Tittet litt på pbstore sine løp til A5, men de gjengene passer aldri i verden til X7'en min. De gjengene der passer til tippmann 98 modellene.

    Takk for svar,

    Hilsen
    Spetten

  14. Vanlig pris på 85cc ligger nok mellom 10 til (15)20, avhengig av hvilken årsmod det er. Det kan jo hende det er mangel/feil på sykkelen siden prisen er litt lavere, men det er en sjangse man må ta når du ikke sjekker sykkelen før du kjøpern. Anbefaler at du tar med deg fattern din dit, så får dere sett litt på den & kjørt før kjøp. En ting må du være klar over, det blir mye skruing ;-). 30-40% skru, resten kjøring. Vedlikehold er veldig viktig.

     

    Lykke til!

  15. Yea, hondamotorene er av ypperste kvalitet, så det bekymrer meg nok ikke. Har selv flere plenklippere som er av merket Honda. De går og går, år etter år :-). Har nå bestilt inn nye tennplugger med litt mer kvalitet enn de standard borch-tennpluggene man får på bensinstasjonene, så får vi se om jeg må justere dysa eller ikke. Tror problemet ligger der.

     

    Choke har jeg også forvissa meg om at er av, sånn at den ikke skaper kødd.

     

    Er selv bare hjemme i helgene, jobber til vanlig i Sogndal, og der får jeg ikke kjørt noe cross uansett. Flust av politi som gjerne vil sette tennene i både deg og lommeboka, så med en dårlig tennplugg så tror jeg det er en veldig dårlig idè. Derfor haster jeg ikke så mye nå, men videre tilbakemeldinger rundt hva jeg kan se på tas imot med åpne armer!

  16. Kjøpte ny tennplugg. Den funka flesk i 5-6 timer, så stoppa jeg den for å fylle bensin. Starta den igjen, kjørte ned en bakke på tomgang, så stoppa den igjen. Irriterendes. Tok dermed ut tennpluggen (som var mørkfarga, ala svart/brun, noe som jeg tror er normalt), vaska av den med en klut + rensa polene på toppen, og satt den i igjen.. Kicka i gang og kjørte, og da funka den frem til jeg stogga den + starta den igjen, da daua den..

     

    Så min konklusjon er at den enten får for mye eller for lite bensin. Antakeligvis for mye siden vil jeg tro. Flere som har kjennskap til problemet? Jeg er litt usikker på hvilken dyse som står i, men det kan jeg raskt fikse i morgen om nødvendig :-).

     

    Satser på litt flere tilbakemeldinger i løpet av morgendagen, var litt daft i dag tydeligvis.

  17. Hei.

     

    Kjøpte en Honda Cr250 for 3-4 helger siden.

     

    Den har gått som en drøm frem til nå. Rundt 7-8 timer med ny sylinder, stempel og litt diverse. Er en 04 mod.. Jeg hadde kjørt litt i dag, og stoppa for å prate med noen kamerater. Jeg fyrte den opp igjen, kjørte 7-8 meter og lot den trille på tomgang ned en bakke.. Så begynte den og hoste, som om den ikke fikk nok bensin, for mye bensin, eller trakk falsk luft. Jeg prøvde og gi på sånn i tilfelle den ikke fikk nok, men da kom det bare en "brrrrr" lyd, som ofte kommer når den får for mye/ikke bensin, noe som i seg selv tyder på at det ikke har gått noe galt noen sted.

     

    Jeg har sjekka flotørhuset(dysa), men den var helt fin og rein med litt bensin i seg. (På forgasseren så var det en tapp som det ikke var slange på, den pekte oppover. Når jeg snudde denne, så rant det bensin ut. Er det sånn det skal være, eller er det muligens en mangel på kabel der til en annen plass (?) ). Har også sjekket tennpluggen, da jeg har både tatt den ut, pussa, testa m kick for og se om det var gnist m.m, noe som virka til og funke bra. Har også dobbeltsjekket at det er bensin på tanken samt at det går ned til forgasseren/dysa.

     

    Så, hva mer er det jeg egentlig kan sjekke? Filter har blitt rensa. Når jeg kicker, så høres det helt normalt ut, bare at han ikke får nok/for mye bensin. Altså den starter ikke. Ikke antydning til det i det hele tatt, bare at det går rundt som vanlig uten at det starter. Det var bensin i både kabler ned, i flotørhuset, og på selve tennpluggen rett etter at jeg tok den ut etter forsøk på å kicke/antydning til at det var bensin som gikk der. Skal jeg prøve med en ny tennplugg? Sjekke om det trekker falsk luft somewhere, i så fall, hvor? Noen som har peiling på hvor jeg kan mekke manual til sykkelen?

     

    Ene gangen da jeg fjerna bensin fra tennpluggen, så starta den i 2-3 sekunder før jeg drog ned gasshendelen. Da kom det samme "brr" lyd, og stoppa. Muligens bytte ut tennpluggen, men det kom jo gnist fra den, så den bør da fungere?

     

    Forslag til hva jeg kan gjøre tas hjertelig i mot. Har skrudd meg halvt i hel i dag, så nå skal jeg ta meg en velfortjent blund. Tar en titt her i morgen om folk har forslag til hvordan dette kan løses.

     

    Takk!

     

    - Zpett

  18. Selv kjøpte jeg meg en Honda cr250 2004mod for to helger siden. Nylig byttet sylinder, pro circuit eff anlegg og kluts/gassveier samt en haug av deler. Fikk med fullt kjøreutstyr også til en prislapp på 14 000,-(org pris 17, men etter litt pruting gikk prisen ned noen hakk :) ). Synes at du burde starte på en 125cc+, 85cc er så utrolig lite, selv om de går veldig godt. Tror ikke du får noe bra til 8 000, da bør du heller spare pengene i noen mnder og kjøpe inn noe annet som har litt mer kvalitet. Du får nok en fullt brukbar cross til rundt 15'ish (+/-) ;-).

     

    Merk, det er ikke bare tut-og-kjør med cross. Det er veldig mye skruing, men det er du sikkert klar over. Jeg ville valgt 2takt motor, billigere og mindre vedlikehold.

  19. Mitt forslag er at du først kjører gjennom en scan med et antivirusprogram. Avast, AVG eller Microsoft Essentialts (har best erfaring med avast og essentialts) skulle nok finne virusen(e) om du mener det befinner seg noen på maskinen. Kan også hjelpe deg videre om det er behov for det via skype (chat).

     

    Reinstallasjon er også en veldig lett prosedyre. Ikke ta den med til forhandleren din, det vil koste deg dyrt, ta mye lenger tid enn du hadde gjort det selv, og data som du kanskje vil beholde, forsvinner, med mindre du slenger ut 500-1000kr til.

     

    * Hvilken maskin har du? (Navn/modell)

    * Nåværende OS?

    * Har du CD'ene PCen ble levert med første gangen den kom i hus? Om ikke, så må du laste ned OS'et, med mindre du har en skjult partisjon for recovery av førstegangsoppsettet.

×
×
  • Opprett ny...