Gå til innhold

minipusen

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

minipusen sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg endte opp med å bare bestille ennå et key light air, så får vi se om det duger eller om vi må til med ennå flere ☺️
  2. Jeg har nå kjøpt Elgato Key Light Air og er ganske fornøyd med den. Den leverte et tilfredsstillende lysnivå, selv om jeg innser at jeg trenger flere slike lyskilder. I min oppstilling brukte jeg naturlig dagslys som hovedlys og Key Light Air som sidelys. Jeg vurderer å supplere med den større versjonen, Elgato Key Light. Vet dere om den kun er tilgjengelig med bordfeste? Det ville vært ideelt om den også kom med en fot, lik den Air-versjonen har.
  3. Dette var gode tips. Jeg vil definitivt se på flere videoer om lyssetting.
  4. Takk for det grundige svaret. Da tenker jeg å prøve med den mindre versjonen først, ettersom skrustikken er upraktisk for meg da jeg ikke har et egnet sted å feste den. Det vel også lurt å ha minst to lyskilder for å minimere skygger.
  5. Takk for svaret ditt. Er Elgato kraftig nok sammenlignet med mer tradisjonelle softbokser som denne: https://fotoplex.no/13372-kontinuerlig-lys-pakke-sb01-10x45w.html? Hvis den er det, ville det jo være svært praktisk gitt dens mindre størrelse. Jeg er ikke profesjonell, men jeg tar mange bilder for "history"-seksjonen på Instagram av produkter, så kvaliteten må være tilstrekkelig god.
  6. Jeg søker etter rimelig, men effektiv lyssetting for produktfotografering hjemme. Selv om jeg ikke sikter etter profesjonell standard, ønsker jeg lyskvalitet som er tilstrekkelig for oppgaven. Jeg har undersøkt noen lysbokser hos VIDA XXL, men basert på YouTube-anmeldelser, virker det som om de kanskje ikke er de beste alternativene. Har dere noen budsjettvennlige anbefalinger?
×
×
  • Opprett ny...