Jump to content

handprint

Medlemmer
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. https://www.toll.no/no/verktoy/valutakurser/History?SelectedExchangeRate=USD
 2. Jeg jobber tett med en profesjonell møbelsnekker og har lagd diverse til meg selv. Hva er det du ønsker svar på?
 3. Helt enig med @Kontorpult (Øystein), det der er en klakkelyd, ikke en tikkelyd. Er nok svinghjulet ja og du burde i den sammenheng bytte clutch som nevnt over.
 4. Tror du misforstår litt, dieselvarmeren hjelper med å varme opp motor/kupé, den har ikke betydning for om bilen starter eller ikke. Den varmer ikke opp dieselen, den forbruker diesel til å varme opp bilen.
 5. Det betyr ikke nødvendigvis at den er defekt. Jeg er ikke kjent med varmerne på VW men normalt sett er ikke disse i drift før det blir tilstrekkelig kaldt. Hva tilstrekkelig kaldt er i VW sin verden aner jeg ikke. På noen kjøretøy starter hjelpevarmeren i det temperaturen ute er < 8 grader.
 6. Høres veldig ut som startsyklusen på dieselvarmeren din, et hjul kan ikke lage lyd når det står i ro.
 7. Gjelder dette når bilen står i ro? Kan jo være så enkelt som at dieselvarmeren starter syklusen sin, denne lager en tikkelyd.
 8. Nei, du kan ikke jobbe samtidig som du er i pappapermisjon. Du kan søke om gradert uttak av foreldrepenger og dermed utvide permisjonen. Dersom det er NAV som utbetaler foreldrepengene til deg har dette et tak på 6G som per dags dato utgjør 599 148,- Anbefaler deg å sette deg godt inn i hvilke søknader som må til slik at du ikke klusser til noe. NAV er ikke kjent for å legge godviljen til dersom du gjør en feil.
 9. 2 år har gått så er vel på tide med en oppdatering Stillingstittel: Senioringeniør (offentlig sektor) Erfaring: 7 år etter bachelor Arbeidsoppgaver: Sysadmin, arkitektur Utdanning: Bachelor, gadd ikke fullføre master Årsinntekt: ca 800 000 + overtid Arbeidssted: Norge Goder: Det vanlige. Har også fått mulighet til å jobbe mer hjemmefra dersom jeg ønsker det. Edit: ca 300 000,- i året utenom. Fra eget firma.
 10. Når du legger nye lister vil jeg anbefale deg å lekke en tykk silikonfuge mellom list og gulv. Dette vil sørge for at vann ikke trekker inn i listen når det kommer vann på gulvet.
 11. Bump for guide! Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned og forske på det. Har sett at flere påstår at de har fått det til, men uten å dokumentere hvordan. Satser på at du blir ferdig i rimelig tid slik at jeg slipper å finne opp hjulet på nytt
 12. Få tatt en firehjulskontroll, helt sikkert noe som ikke er korrekt i forstillingen.
 13. Jeg bruker stort sett å anbefale folk å velge steg 1, det er en merkbar forskjell uten at man trenger å bekymre seg for noen ting. Når det er sagt så har vi benket 116d til 184hk/412nm (på hjul) som utgjør ~205hk/458nm i motor. Denne bilen lever i beste velstand i dag og kjøres som om den er stjålet på daglig basis. Jeg vil ha vært skeptisk til noen som mener de leverer 190hk/400nm som en "steg 1" da dette er en temmelig heftig økning fra originale 116hk. Lar det være opp til deg å velge leverandør, jeg er ikke her for å drive med reklame. Et tips kan være å ikke nødvendigvis henge deg opp i pris. Det billigste er som oftest ikke det beste.
×
×
 • Create New...