Gå til innhold

cbrr6

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cbrr6

  1. 19 hours ago, Bertelsen said:

    Litt kjipt at CDON bruker så lang tid på å sende, det sto to dagers hurtigleveranse. Bestilte på torsdag, fortsatt ikke sendt. 

    Skal vel kanskje ikke klage, har jo endelig fått bestilt en PS5, klarer å vente litt lenger 😂

    Ja, hadde bestilt der også, men så ble den tilgjengelig til lavere pris på komplett i går så jeg bestilte der (får den i morgen), og kansellerte cdon-ordren som bare sto som behandles. Har vært borti så mange ganger at PS5-ordre bare blir kansellert pga. stor etterspørsel, feil i nettbutikk blabla, så tenkte dette var samme greia på cdon når det ikke skjedde noe. Fikk da rask tilbakemelding fra cdon om at den var pakket, så utsendelsen kunne ikke stoppes, men den står fortsatt bare som Behandles. Så cdon ba meg om å bare la den bli liggende på posten til den blir returnert, når den en gang kommer dit😐

  2. 8 hours ago, likferd said:

    Tror koreanerene har forregnet seg om de har gått i partnerskap med Israelske våpenprodusenter i et norsk anbud. Det vil nok ikke bli sagt høyt, men det er slikt som gjør at anbudet ikke kommer forbi stortinget.

    Men det er jo samme systemet, KMW er gått "til sengs" med det israelske selskapet Rafael de også...


    Angående antall løpehjul så er K2 betydelig lettere enn 2A7, men jeg skal ikke uttale meg om de faktiske terrengegenskapene. Den spacingen mellom løpehjulene har litt russiske vibber ja. Får håpe det ikke går så lang tid før vi får greie på hvordan denne vintertesten gikk.

  3. Men de tanker ikke på denne måten. De tanker med en bom som styres inn av tankflyet i et påfyllingslokk på "ryggen" av F-35 back cockpiten. Dette er egentlig den foretrukne måten å tanke i luften på.

    Denne dronen har ingen slik bom, men er avhengig av at F-35en har en utfellbar sonde på nesen av flyet som kan guides inn i "kurven" som henger etter den. F-35A har vel ikke denne sonden.

    • Liker 1
  4. "Drar på tokt med mer slagkraft - takket være NSM." betyr oversatt til norsk: "Den amerikanske marinenen kan nå myrde mer effektivt i Sørøst-Asia, takket være NSM"

     

    Jeg er litt skeptisk til denne forherligelsen av norsk våpenindustri TU.no har drevet på med en stund nå. Våpen som dette er laget til å ta liv, og det gjenspeiler ikke artikkelen i det hele tatt. Det må gå an å skrive om dette på en litt mer nyansert måte.

     

    Du gikk ikke akkurat foran med et godt eksempel.

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...