Gå til innhold

Izex

Medlemmer
  • Innlegg

    1 547
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Izex

  1. Faren min er på utkikk etter en BILLIG bærbar PC som skal brukes hovedsaklig til Office, litt internett, det trenger ikke å være et monster av en maskin med haugevis av minne og 3Dkort, men det er jo en fordel.

     

    Det skal altså være en "helt plain/basic" bærbar med god batterikapasitet og grei Harddisk kapasitet.

     

    Det som kommer til å bli lagt inn på den er Windows XP, Office XP og driverene.

    Vil ha en solid sak som har god batterikapasitet og nok minne/CPU kraft til å gli unna fartsdumper og "hikke"

     

    Det er endel juletilbud rundt om kring nå, men jeg har lite og dårlig erfaring med kjøp av bærbar PC så ber derfor om litt hjelp. Vil ha noe som jeg ikke trenger å finne deler til med en gang.

     

    Det er vel ofte innebygget 10/100mbit LAN RJ45kontakt? Bør være lett å LAN'e opp mot stasjonær hjemmekontor PC som har ledningsnettverk, kanskje trådløst til jul hvis nissen har lest ønskelista hans/vår :p hehe

  2. Du trenger nok ikke alt det du har installert ihvertfall

    Ac3 codec

    Divx codec

    Xvid codec

    ffd Show

    Og kanskje VLC, det burde holde tror jeg? Winamp er jo så standard at det trengs ikke nevnes, men det burde være bare til mp3 bruk.

     

    Låser det seg fullstendig så du må reboote eller kan du avslutte playeren og fortsette å bruke PCen?

     

    Hvis du uninstallerer noe tror jeg codecene kan bli liggende gjenn en plass så det er nok best å legge inn alt på nytt. :roll:

  3. Høyfrekvent hvining kommer skjelden fra vibrasjon, har mistanke om at det kan være noe mere alvorlig desverre :hmm: Ihvertfall hvis lyden kom etter at maskinen hadde vært av noen timer.

     

    Må innrømme at jeg ikke har alverdens greie på SCSI, men på noen IDE disker jeg har vært borti så har de begynnt å kræsje PC'n, ikke kunnet sjekke filene og sånn (Som en tom diskettstasjon)

  4. dimiles - Nye? Bare pass deg, jeg har flere poster enn deg din n00B :tease:

     

    Alle skjønner vel at dette er en skravle tråd og vil du chatte så kan du gjøre det på mirc f.eks At tråden går dårlig er vel fordi folk er lei, kan ikke tvinge noen inn her og det er jo bare teit å jage ut nye, da blir det ihvertfall dødt her.

     

    Har ikke mere å si så for min del er det EOD

  5. Det å spare 3650 kr på å gå ned 200 mhz og 512 kb cache så jeg på som en grei løsning for lommeboka. Hvor langt kan jeg overklokke en AMD Athlon 64 3200+ med standard kjøling?

     

    Vanlig kjøling er sikkert holdbart om du kjører viften på max, men støyen er en annen sak, blåser du 2000 på vannkjøling så har du større muligheter.

     

    Hovedkortet du har funnet frem til er greit nok, vet ikke hvordan det er på overklokking, men hvis du skal finne noe annet så er jo Abit en kjent produsent for overklokkere

     

    3D-Kortet funker fett, klokker vist bra også. Får du vannkjøling på GPU og kobberfinner på RAM brikkene kan du nok dra det et stykke ekstra

  6. Går det ikke ann å kjøpe de to kontaktene du skal ha å bruke å klippe noen meter nettverkskabel, da får du kabelen så lang du vil ;)

     

    Vet ikke hvor de selger løse han og hun kontakter, men det burde ikke være problematisk å få tak i.

     

    Hadde vært kult om noen gadd å lage sånne TP kabel ende overganger så det bare hadde vært å klipse på firewire kontaktene eller USB kontaktene i endene :roll:

  7. Kjøp CX65 til 1100 kroner

    m/abo youngtalk

     

    Kjøp Siemens CX65 her!

     

    :thumbup:

    Neh, kunne kjøpt fra Commit tidligere i dag isåfal, vil ha spacewold sin M65 til 500,- f.eks de har også CX65 men den ville kostet 12-1300 kr

     

    Sammenlignet M65 med CX65 på Amobil og det var en forskjell, instant messageing eller hva det heter var kun på M65, kan dette stemme?

  8. Det var da voldsomt så lang tid det skulle ta å få disse mobilene ut på markedet, begynner å bli kraftig utålmodig. Spaceworld hadde trykket reklameaviser der det sto at de skulle være der i uke 24 (forrige uke) :(

     

    Skjønner ikke hva som tar sånn tid. Butikkene endrer dato på "Forventer varen inn" fra dag til dag, ihvertfall på forbruker shop. *Irritert*

    Har de ikke peiling på når de kommer så kan de jo gi f i det ihvertfall, kan jo sette det en uke frem i tid isteden for å love sånn halvveis at "tjaaa, i morgen har vi dem (kanskje tror vi)" :thumbdown:

     

    Har ikke M65 og CX65 vært i Sverige i flere uker nå? Dette forbanna trege drittlandet, Hadde jeg vært sjefen for den transporten som tar seg av vareleveringen så skulle det vært mobiler i butikkene ettpar uker etter at de ble produsert i Taiwan eller Himalaya. Egene godsfly istedenfor trege båter som dupper rundt eller biler som kjører med håndbrekket på :mad:

×
×
  • Opprett ny...