Gå til innhold

mpkoh

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mpkoh

  1. Er det noen med USA versjon (Wifi) som har prøvd å koble opp Tab'n til tlf for bruk av 3g nett(tethering)?

    Ja. Har en 32Gb versjon, og det har funket helt fint å koble den via 3G-en til min galaxy SII. Var veldig i tvil om jeg skulle gå for en 32Gb uten 3G, men er strålende fornøyd med at jeg gjorde det. Bruker den primært på wifi så det er begrenset hvor mye jeg har prøvd ut tetheringen, men både surfing og å laste ned vedlegg har gått veldig greit.

  2. Og der var Milestonen på plass. Dog med qwertz-tastatur, men det er vel prisen jeg må betale for ikke orke å vente lenger. Takk til amazon.de og min tyske venninde. Skal prøve å være innom her på forumet hvis det skulle være noen spørsmål, og skal svare etter beste evne. Og ja, dette innlegget er selvsagt skrevet på milestonen. :D

     

     

    1.

    Kan man velge Engelsk / Norsk språk på den? Om man velger engelsk hvem bokstaver kommer opp når man velger de tyske bokstavene på HW tastaturet? Er det mulig å mappe disse til ÆÅØ?

     

    2.

    Applikasjoner for Android 1.5, blir de skalert opp til full størrelse på skjermen?

     

    3.

    Hvem telefon hadde du før denne? Kan du si noe om batteri levetid i forhold til forrige telefon?

     

    1. Er ikke installert norsk på den, og jeg vet ikke om det er greit å få til på egenhånd. Engelsk ligger klart til bruk, men du må komme deg gjennom den første installasjonen på tysk før du kan velge engelsk. Men det var ikke veldig vanskelig i og med at jeg klarte det. ;-)

    Det er ingen særegne tyske bokstaver på tastaturet. De norske får du som tidligere nevnt her i forumet, frem ved å holde inne a (å og æ) eller o (ø).

     

    2. Vet ikke, men tror det. Har så langt ikke lagt merke til at noen applikasjoner ikke bruker hele skjermen. Men til min store

    sorg funker ikke Spotify på Android 2.0 ennå.

     

    3. Samsung D600E eller noe sånn. En gammel sak som ikke er sammenlignbar. Kan ikke si mye om batteriet her ennå i og med at den bare har vært oppe og gått i ett døgn. Men den har nylig nå sagt fra at den vil lades, så den har holdt greit hele dagen.

  3. Og der var Milestonen på plass. Dog med qwertz-tastatur, men det er vel prisen jeg må betale for ikke orke å vente lenger. Takk til amazon.de og min tyske venninde. Skal prøve å være innom her på forumet hvis det skulle være noen spørsmål, og skal svare etter beste evne. Og ja, dette innlegget er selvsagt skrevet på milestonen. :D

  4. På hardwaretastaturet holder man inne A eller O for å få ÅÆ og Ø, for softwaretastaturet kan man laste ned norsk versjon med æøå og også norsk ordbok, null stress

     

    Takk for hyggelig svar! Nå kan gleden spre seg i heimen. Hva skal man vel med et sysjenbarn på Gjøvik, når man kan ha en vennine i Tyskland? :!:

  5. Men du er vel ikke en av dem som sier at Pentium 4 @ 3,6GHz er bedre enn i7 @ 2,2GHz? Jeg vet ikke mye om mobilprosessorer men jeg vet at klokkehastighet ikke er alt.

     

    For min del frister alt med Droid utenom at den ikke kommer norsk hw- tastatur... For jeg regner med at den ikke kommer her til lands..? Så da er neste telefon på lista sansynligvis Omnia Pro 2 B7610 og deretter Xperia 2.

     

    Mangel på norsk HW-tastatur er faktisk ikke så farlig, jeg sitter selv med en importert HTC Dream som heller ikke har dedikerte ÆØÅ-knapper, men funker veldig fint å skrive på allikevel.

     

    Droid ser forøvrig griselekker ut, endelig en telefon med fullt HW-tastatur som ikke er 2 cm tykk, 13mm er godkjent!

     

    Hvordan løser du problemet med mangel på norske tegn? Mangelen på norske tegn begynte å bekymre meg litt. Er den tilgjengelige softwareløsninger på det problemet, eller blir man noedt til aa skrive de saernorske tegnene saann? Forøvrig er det bra å se at det er andre der ute som er like hypp på den telefonen som jeg er. :cool:

  6. Har iAudio 7, som virker å være lillebroren til denne, og 7-ern er en helt overlegen spiller, og 9-er ser ut til å være enda råere. Spillerne er oversiktlige, og jeg bruker de en hel del til lydbøker selv. Men er lydbøker viktigere enn musikk for deg, er dette kanskje en bedre spiller enn du trenger. Lydbøker trenger vanligvis ikke så bra lydkvalitet, og det er nettopp i lydkvaliteten iAudio har sin styrke. Kjøp noen skikkelig gode høretelefoner, og bruk flac-filer (gratisprogrammet EAC er fantastisk), så er det få spillere som er i nærheten. (En av de få er sansa clip (gammel review men dog), som også er en fantastisk spiller, til en latterlig lav pris, men ikke med samme effekt som iAudioen.) Både Sansa clip og iAudio anbefales på det aller varmeste. :D Jeg kan vanskelig bli mere fornøyd med de spillerne mine.

×
×
  • Opprett ny...