Gå til innhold

Camreth

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Camreth

  1. Jeg er på utkikk etter en dxracer F02 kontorstol. Men jeg kan ikke finne noen nettsider der de sender til norge.

     

    Den eneste siden jeg har funnet er dxracer.no men jeg er ikke sikker på om denne siden er ekte, for det første så virker ikke nettbutikken deres, og du får en 404 feil om du prøver å lage en konto. Det mest suspekte er at telefonnummeret som er listet opp som kontaktnummer er registrert på romeriket transportservice.

     

    Bilde:

    F02br.jpg

  2. Som assasination, ikke "bruk en finisher" :p

    Envenom er alltid bedre enn Eviscerate som Assassination :) Og med Cut to the Chase talents trenger man aldri å fornye Slice and Dice selv siden talentet gjør at man fornyer til full lengde ved hver Envenom.

    Ved fornyelse av Hunger for Blood, sett en 1-2 cp Rupture.

     

    Finisher:

    Jeg nevnte det da jeg dekket Envenom, Eviscerate og Slice and Dice.

     

    Rupture:

    Det åpenbart at man ikke trenger mer enn et minimumsantall combo points siden hele grunnen til å bruke den er HfB. Cut to the Chase virker forresten med både eviscerate or envenom (selv om envenom er foretrukket).

  3. Hugol:

     

    Følte bare at det kunne være nyttig lett ekstra informasjon med hensyn til det Necleto sa.

     

    -Eviscerate/Envenom er standard finishers, husk at evis er physical og blir derfor redusert av armor mens env ikke er påvirket av armor. Combat rogues bruker generelt evis mens assassination rogues foretrekker enveom.

     

    -Slice and Dice er vanligvis ikke brukt når man levler som combat, men den passer perfekt for situasjoner hvor du har combo points men der mobben vil dø så fort at du enten ikke får nok energy til å bruke evis/env eller der det ikke er noen vits i å bruke en vanlig finisher siden mobben vil dø innen noen få auto-attacks likevel.

     

    Og om du er assassination (ikke like bra for soloing men fortsatt et akseptabelt alternativ) så vil du stort sett bruke en 1-2 combo point SnD så du kan få den opp til 5-cp varighet med cut to the chase. Og i det tilfellet vil du stort sett bruke SnD som din første finisher om den ikke er oppe eller bruke en envenom med et så høyt antall combo points du kan få før buffen forsvinner. Selv om det kan virke som en dårlig ide så er det bedre å bruke en 1-2 combo point finisher for å holde SnD oppe enn det er å la den falle av og måtte bruke 90 energy for å få SnD opp igjen (glyphed mut + envenom)

     

    -Rupture er en standard bleed finisher some vanligvis ikke blir brukt når man leveler med mindre man er assassination og trenger å aktivere hunger for blood (og man trenger bare å bruke rupture om det ikke er noen bleeds på mobben allerede)

     

    -Kidney Shot er stort sett brukt for stunlocking og er ikke brukt i pve med mindre man må stikke av/bandage etc

     

    -Deadly Throw er også stort sett kun brukt i pvp enten som en slow eller for å ta livet av casters som prøver å stikke av ved lav hp

     

    -Expose Armor er stort sett ubrukelig med mindre du er i en instance (og til å med da er evis/env/snd/rupt/dt bedre)

     

     

    Med hensyn til rogue aoe så er det eneste virkelige AoE angrepet rogues har Fan of Knives som du får i level 80, men combat har blade flurry og killing spree som kan fungere som pseudo-aoe.

     

    Leveling rotations er ganske enkle for rogues.

     

    Combat:

    1. Sinister Stike til 5 cp (eller så høyt du kommer)

    2. Avslutt med en finisher (Evis)

     

    Assassination er litt mer avansert men fortsatt ikke vanskelig (hovedakelig siden Cut to the Chase fornyer SnD hver gang du bruker env/evis).

    1. Start i stealth for å få overkill buffen, og start med den openeren du foretrekker (garotte om du trenger en bleed for HfB or Ambush ellers).

    2. Aktiver HfB om du trenger det

    3. Bruk combo poenget/ene du fikk på openeren til å starte SnD dersom den ikke er aktiv

    4. Dersom SnD holder på å falle av bruk en env/evis uansett hvor mange cp's du har

    5. Mutilate til 4-5 combo points (bare gå opp til 5 combo points om du får ett ekstra cp fra seal fate).

    6. Bruk en finisher (Env)

     

    Jeg anbefaler å ikke gå assassination før level 57-59 for cut to the chase eller 62 for envenom.

     

    Jeg kan ikke si stort om subtlety siden jeg ikke har vert sub siden ca. level 40, det kan også være at jeg tar feil på noen punkter siden min rogue kun er 64. Håper dette hjelper

  4. Jeg har lenge tenkt på å lage noen lp videoer (let's play) or video-guider av spill og derfor vil jeg trenge et "capture card", og etter litt leting er dette det beste jeg fant. Men jeg trenger også tre kompositt splittere for videosignalet (2xfemale -> male) og jeg har ikke klart å funnet dette hverken i elektronikkbutikkene i nærheten (to innenfor ca. 8 mil) eller online, det er også mulig at jeg vil trenge en ny trippel rca kabel (en slik) (male -> male) siden den jeg har begynner å bli slitt.

     

    Er det noen som vet hvor jeg kan finne disse kablene (det kan også hende jeg vil ha behov for en 2xmale -> female kompositt kabel).

  5. "The page cannot be found"

     

    Jeg har uansett ikke noe annet referansemateriale enn et kirkeregnskap fra 1649 (hvor den eneste informasjonen jeg har er at 12 tønner ble brukt til tjærebrdingen), og tjærebredingen er stort sett det eneste jeg har som kan gi noen indikasjon på hvor stor den er.

  6. Jeg har tidligere lagt ut et spørsmål om størrelsen på tjæretønner rundt år 1650. Nå lurer jeg egentlig på, hvor my tjære trenger man for å tjærebrede en stavkirke i samme periode (oppført rundt 1200). Er det noen tjæreeksperter der ute som vet omtrent hvor mye tjære som trengs for å tjærebre en kvadratmeter på en 400 år gammel stavkirke.

  7. I det siste har jeg opplevd at jeg har litt for lite harddiskplass og jeg har vurdert å skaffe meg en trådløs harddisk (en ordinær ekstern harddisk blir problematisk siden jeg bruker en bærbar pc), problemet er at her jeg bor er det ingen som selger slike, og jeg vil helst ikke kjøpe en på nettet med mindre jeg vet at den oppfyller de kravene jeg har.

     

    Jeg lurer på om noen vet om en god trådløs harddisk som oppfyller disse kravene:

    Må virke på Mac (pluss om den kan fungere på windows samtidig)

    Må kunne passordbeskyttes

    Må være stabil (jeg har allerede opplevd tre defekte harddisker (og tap av ca 600gb data))

    Må være enkel å sette opp

    Må være 1-2TB eller mer

×
×
  • Opprett ny...