Gå til innhold

alt

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alt

  1. Halloen folkens smile.gif

     

    Først av alt se her Video. Tru mæ d er verdt det.

     

    Førr dokker som ikke kjenne igjen navnet Diezen het æ Ruben Y'Jenssen å spilte på Chiamera. Æ va et stolt medlem av PAn Chosen of Valhall.

     

    Som dokker sikkert vet blei SWG as we know it ødelagt av Combat Upgrade å NGE. Takket være en gjen me programmerera kommer swg pre cu tilbake til oss smile.gif. Det vi holder på å gjøre no er å samle tilbake gjengen. Vi skal komme tilbake sterkere enn noen gang. Men vi treng dokker smile.gif Så vess du føle dæ kalla, vennligst trå inn her. Å registrer dæ!

     

    Vennligst hilsen Ruben, Mysticon, Phillip, Lubben, Saivak og Markus'.

    7320712[/snapback]

     

    virker veldig bra! slutta med swg etter CU men savner tilbake til det gode gamle. hvilken publish er det som er aktuell? den rett før CU eller tidligere? virker interessant og vil følge med på utviklingen

  2. Bra at du er fornøyd. Sitter sjølv bare på demoen. Er enkelte ting som ikkje faller heilt i smak, men kan vel heller ikkje sammenligne med fullversjon.

     

    Men spørsmål, kan du skru ballen? Og kan du ta skuddfinte?

    6975544[/snapback]

     

    skru ballen funker bra har opplevd den nye funksjonen finesse shot får man en mer naturlig skru enn bare vrist skudene. skuddfinta er jeg ikke helt sikker på men regner med at den er der. regner med at du ikke mener fake shot som er skyteknappen så fort sentrekanppen igjen?

  3. hei

    har x360 og har nettopp gått til innkjøp av media center for å ha muligheten til å streame film. men når jeg kjører microsoft sitt oplegg så topper bare xboxen på connecting og står der helt til jeg får opp feilmld med session terminated.

     

    har gått gjennom hele lista hos microsoft sin stantard FAQ om saken og ingen av de løsningene endret på noe. har tidligere fungert helt fint med XP.

     

    noen som har hatt samme problem eller som har forslag til hvordan dette kan løses så setter jeg stor pris på dette!

  4. Hmm, går du arms altså? Hvis du gjør, les litt rundt på de offisielle og merk deg at kjappe, high-dps våpen som Typhoon (62dps, 2.8 speed ca?)er dårligere for en MS-specced (arms) enn hva Arcanite Reaper (55dps, 3.8 speed og 200-250dmg)er :)

     

    Men, den tid den sorg, right? :D

    helt riktig som sagt her og 2h for warriors er alltid best mange triks som tar utgangspunt i weapon dmg bare å lære å bruke dem. sant at med dual wield gir best bruk for enchantment, men enchantment ekke det viktigste i spillet!

     

    arcanite reaper er det beste wåpenet i spillet for en warrior med 31/20... bevisst sjekk us forums der står det enn del om dette

  5. vet allerede at lyse i stavanger har allere slikt nettverk, men fikk brev i dagmorges om at vår strømlevrandør ville begynne med slikt også. sitter idag på NGT med 1450/384 linje.

     

    dette vil også ta bort utgifter for UPC og fra telenor på vanlig telefon.

     

    dette er tibudet de har bestemt seg for... kan ikke ha internett løst, men men...

     

    det aktuelle linjen er 10mbit express linja......

     

    vil gjerne ha tilbakemeldinger om dette er verdt det eller om vi bare skal oppgradere til en høyere linje fra NGT.

  6. jeg ønsker emperio lykke til!!!

     

    liker ikke tanke gangen bak dette, men har spillt på private wow servere for open betanene og disse var de mest ustabile jeg har vært borti + at det var nesten ingen servere oppe... tror det er umulig og klare det...

     

    hør mått på morsome feil på private server den beste er at du kunne drepe if vaktene på et hit når du var allience... de dropper ganske bra hehe

  7. Hei!

    Jeg synes at det er dårlig av Blizzard og kreve 100 kr i måneden for å spille WoW!

    De har jo allerede tjent 500 kr av hver person som har kjøpt spillet. Jeg regner det som griskt at de da i tillegg blir 100 kr av hver person, det er jo ganske mange her i verden som spiller det mener jeg, så det blir en del penger.

    Men nå har jeg ikke satt meg helt inn i det da, så det kan jo hende at det går til vedlikehold til servere eller noe, men så lenge det bare er for at sjefene skal tjene litt mer så synes jeg ikke noe om det.

    da var det den vanlige leksa i WoW...

     

    se på det som at de 499kr du betaler for spillet er slik det koster å dekke produksjons kostnader og alle kostnader som innebærer i å bare lage et spill da er allerede dette mye og WoW er en helt egen motor med svære maps osv...

     

    du kan se på det som sagt ovenfor vedlikehold, pluss eventuell nye expansion pakker som tar beslag av pengene... så klart skal de tjene penger på dette og ganske mye å men det jeg tror de ser på som den største bonusen er at det ikke går ann å pirat kopiere spillet så alle MÅ betale.

  8. vel det er litt annerledes med mining siden copper blir brukt i blacksmithing helt opp til 165 og da trenger du kanskje bronze bars for å lage shining silver breastplate for penger... men ja er absurd mye for copper fikk 160 copper på en time... og solgte mye av dette på AH for 90 silver med 1g buyout... blei 8 kjappe gull mens jeg hjalp en newbie friend

  9. vel... WoW har sine problemer, men må bare få sagt at det er helt uvirkelig å få et online spill til å funke i startfasen, det dukker opp nye problemer kontinuerlig. patcher kan frembringe nye problemer osv.

     

    et annet kjent problem er at WoW har nokk server til å dekke antall kopier solgt, men alle vil på pvp servere og der hvor de kjenner folk. dette skaper massivt med folk på visse server slik som BB. andre mmorpg har slitt mye mer i startfasen og de jobber for å fikse det:)

     

    må bare si at wow har fungert aldeles utmerket i forhold til andre jeg har spillt i startfasen.

  10. det er jo egene main quester i tribunal og bloodmoon.. som sagt mange andre underholdende quester.. prøvd å bli vampyr? mange quester her og en intressant måte å bli "vanlig" igjen :love: fin quest elller det hardeste drep almexia mens hu ahr her hands vaktene tøffeste utfordringen i morrowind. krever faktisk taktikk og ikke bare maxe skills til 100 og stå der og slå... ;)

     

    men som sagt er det mange andre mindre quests du kan gjøre jeg regner med at du har att mage/fighters guild? enten house of hlaalu, televani og redoran,

  11. Dette er jo ikke akkurt noe nytt da, har blitt gjort i everqust 1 i mange år. på ebay har man kunnet kjøpe penger, utstyr og karakterer, det vil ikke være mulig å hindre dette. Folk som tjener penger i spillet kan jo selge dem, åssen kan noen nekte dem det?

     

    blir gjort i alle mmorpg's... verste var vel swg hvor noen smartinger fant ut en måte de kunne få lagd penger eller noe lignende... ødla spillet helt blei 550 billioner "duped" credits og det var bare 75% som dem fikk fjerna.... jedi characters også i swg, men disse er så lette å slå at det er morsomt slår en som skulle tatt deg lett hehe...

     

    håper bare at wow kan gjøre noe med pengene som blir solgt på ebay, har realistert at det ikke er en lett metode å stoppe det på :no:

  12. spiller seff begge sider holder på med min tredje nu.. lightside darkside lightside så darksside igjen hehe... noen som vet hvor mange forskjellige "ends" det er. folk har spekulert med opp til 12 stykker :love:

     

    men etter å ha sett de to første må jeg si at dette har vært to stusslige endinger så langt ass... ekke som kotor1 særlig darkside

  13. Jeg er ikke menhancer, etter at dmg outputen ble nerfet suger master boksen, og resist linjene er bare noe sugent noe du må ha for å være master :p.

     

    Master defender er greit det, men du må være master. Vanlig proffesions har store problemer med master defendere...

    jeg må si at dette er ikke sant.... jeg har tatt mange jedis tilogmed uten synthsteak og LS psg... trenger ikke en gang et ubert våpen. defender er bedre enn "den vanlige" jedi templaten som nesten alle kan ta. jeg har tatt meg av mange av ahazis gaurdians og de er ikke gode... må inrømme at jeg selv har gått bort fra å være pvper til å grinde jedi nu siden at jedi vil få et skikkelig løft etter revampen.

×
×
  • Opprett ny...