Gå til innhold

Thraze

Medlemmer
  • Innlegg

    569
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thraze

  1. Hvis noen av dere som kom inn på PHS i Oslo nå til høsten trenger en plass å bo, så er leiligheten jeg hadde første året mitt på PHS ledig. 35m2, 1 soverom, bad, kombinert kjøkken og stue, innlagt bredbånd & tv, egen utgang (kjeller leilighet) med hage, ligger rett ved Stabekk stasjon, 20min fra skolen. 3500kr i leie pr måned (leies bare ut til phs studenter). Send meg en melding her på forumet hvis du er interessert :)

  2. Heisann folkens!

     

    Da noen av mine rl venner har sluttet å spille wow, er jeg på utkikk etter en ny guild å joine. Spiller hovedsaklig pvp, litt pve av og til.

     

    Har spillt wow siden beta så jeg har brukbar pve erfaring (clearet nax), og er oppe i 2329 rating i 5vs5 og 2200 i 3vs3atm med paladin'en min(har fullt furious holy gear).

     

    Finnes det noen PVP alliance guilds der ute som rekrutterer? Leter mest etter et ihvertfall delvis norsk guild(er ikke klar for et guild med 5 raid dager osv, men et guild som har fokus på pvp).

     

    Har sett litt rundt på forumet her, men de fleste trådene er for lengst utdaterte :/

  3. e8400 3.51GHz

    8 GB ram

    GTX 280

    vista x64

    2 x 160gb raptor raid

    26" skjerm med 1900x1200

     

    ligger rundt 30fps i Dalaran med alt på max.

    ingen problemer i raid ved malygos eller noen andre bosser.

    har scriptet camera til 50 feet avstand.

    hva er det addonen/macroen som gir mer ground grafikk?

    er det sånn at vis man vil ha mer AA så må man kjøre det manuelt?

     

     

    Thyraven666 har specs du trenger for å spille wow på MAX, som trådstarter spør om. Alle dere andre som kvekker i vei om at dere kan nesten kjøre alt på fullt med den og den pc'en og som maser i vei om at wow ikke krever noe særlig er helt på jordet.

     

    For å kjøre wow på en bra oppløsning MÅ du ha specs som ligner Thyraven. Jeg har selv noe lignende, og hos meg kan FPS'en droppe til rundt 25 når d er mye folk i Dalaran f.eks.

     

    Wow på max krever en satans maskin, men skrur du ned litt på forskjellige ting, så krever det plutselig ingenting. Det finnes ikke en bærbar idag som har sjangs på å kjøre spillet på MAX (forutsetter 20+fps på de mest krevende plassene).

  4. Her om dagen leste jeg en tråd på wowforumet hvor en kar grein over hvor vanskelig malygos var siden man måtte styre en drage og bruke andre abilities en dem man pleier i siste to minuttene av kampen.

    Jeg frykter for fremtiden til wow. For når denne "eliten" går seg lei på at det ikke er et eneste sted de kan hevde seg, da har ingen noe å se opp til lenger. Og hvorfor skal folk spille spillet lenger da når man kun kan logge på og cleare alt av raids i løpet av et par timer og så vente til neste uke?

     

    -Morten

     

    1.Fordi denne gjengen av "elite" spillere bør spille mindre. Det er lite sunt å sitte og spille dataspill i 6+ timer hver dag, uansett hvordan du ser på det.

     

    2.Blizzard gir nok en lang faen i den lille promillen av "elite" spillere. De er et selskap ute etter å tjene penger. De tjener penger på de 98% av spillerene som logger seg på noen timer i uka. Og jeg støtter dette fullt ut. Hvorfor skal de gidde å bruke masse ressurser, penger og tid på ting bare et fåtall spillere får oppleve?

     

     

    Dagens moralpreken fra en som savner pc'en sin ;)

  5. "What do you mean by Next Generation? By Next Generation we mean that Darkfall was inspired by the pioneers of online roleplaying games, such as Ultima Online, Everquest and Asherons Call, but has advanced features and technology that is never before seen in online games, and we are confident that Darkfall will advance the genre further."

     

    Denne hang ikke helt på greip i min bok.. Next gen mmo spill som kommer i 2009 vil si i min ordbok=bygget videre fra spill som Lotro og Wow, ikke Ultima og Everquest.

     

    Sånn ellers så er det veldig lite som tilsier at Darkfall blir en stor suksess. Noen vil nok like spillet litt i begynnelsen, så dabber det av ganske kjapt.. desverre, for jeg er sugen på et skikkelig kult nytt mmo :(

     

    Edit: Så nå at det intervjuet er eldgammelt ja.. men alikevel. Vi er i 2009.

  6. Jeg har forgjengeren til 42PX80'en (px70) i stua, og det er ikke så veldig imponerende å bruke den som en pc skjerm. Ting blir litt grøtete. En kompis av meg har en samsung lcd 40" (usikker på hvilken) og den har et betydelig bedre bilde når du kobler til pc'en.

     

    Har du tenkt å tv til pc bruk, anbefaler jeg ikke en 42" plasma ihvertfall. Jeg ville nok gått for en 37a656 fra samsung eller noe slikt. Men så er plasma'en litt bedre på spesielt sort nivået på dvd filmer. Se om du har en butikk i nærheten der du kan sammenligne selv. Folk har forskjellige oppfatninger av hva som er bra, så du må dømme selv.

  7. Heisann folkens!

     

    Er på utkikk etter en god skjerm, som jeg skal bruke til både pc spilling, og xbox360 spilling (er det mulig å bruke den som tv i tillegg er det et pluss).

     

    Har en Syncmaster 245b 24", men er absolutt ikke fornøyd med den. Vertikal innsynsvinkel er hinsides dårlig på den, og den har veldig mye baklys.

     

    Kriteriene mine til en ny skjerm er: 24"-26", HDMI, god til spill, max pris rundt 7k. Lite baklys og god innsynsvinkel.

     

    Jeg finner ikke frem til en skikkelig skjerm i all tullet som er ute. Er altfor mange dritt skjermer med elendige farger og mye baklys osv. Har sett litt på en HP skjerm til ca 5000 som en annen i forumet her har nevnt( husker ikke navnet), men den var 24". Er litt mer lysten på 26".

     

    Finner jeg ikke en skikkelig skjerm snart, kjøper jeg heller bare en tv til xbox'en og bruker den gamle dritt skjermen litt til ;)

     

    Takker så mye for all hjelp.

  8. Får ikke helt samme gode feelingen av RA3 som jeg fikk av RA1 & 2. I RA3 blir du kastet inn i spillet, med masse ting som skjer overalt med en eneste gang.

     

    Er det bare meg som savner den gode gamle, bygg opp en base, samle ressurser, bygg ørten tanks, rull over fienden? Blir så kaotisk her, og det er lite fokus på ressurs samling.

     

    Litt skuffa over spillet for øyeblikket :(

  9. For den som ikke har kjøpt Red Alert 3 ennå og har 64 bit. Ikke kjøp det ennå. RA3 fungerer ikke på 64-bit OS.

     

    Snakk om skandale. Samtidig har EA også klart å sende ut spill hvor det er 20 tall i koden i spillet, mens i manualen brukes det en 19-talls kode (i USA).

     

    Dummeste jeg har hørt. Spillet funker helt fint her, jeg er snart ferdig med Soviet. Og jeg har Vista 64bit.

     

    Hvis spillet henger seg som du sier, så er det mulig du må skru på firewall på ra3 exe fila, så det ikke prøver å lete etter oppdateringer på nettet.

  10. The dark knight er en av de beste filmene jeg har sett...

    Nesten som ringenes herre triologien, som er tidenes beste filmer....

     

    Støtter denne. Dark Knight var en helt ekstremt bra film. NESTEN helt der oppe med Ringenes Herre :)

     

    Av nye spill syns jeg Age of Conan er et fantastisk gøy spill! Det har virkelig forbedret seg de siste månedene.

     

    Og vi må ikke glemme Mass Effect. Kongespill!

  11. Dersom healerne gjør jobben sin, skal det litt til å bringe ned en tank, focus fire eller ikke.

    Jeg skjønner likevel ikke hva dere klager over - Order har en absurd overpowered AoE-RDPS-klasse, den beste tanken, og den beste healeren.

     

    Effektive Witch Hunters klarer for øvrig å finne seg et mykt mål og burste det ned rimelig kjapt.

     

    Vel..mulig vi har den beste tanken, men bare 0.00000000001% som spiller den klassen pga det er ikke særlig kult å være dverg...

     

    Vel hva er rimelig kjapt da? For å bygge opp til en heftig kombo med WH så kreves det 5 spesial slag først. Vært av mine slag gjør vel ja...70-100 hp skade pr slag..dvs ja..kanskje 500 hp skade der...også brenner jeg av komboen...så en ja..kanskje 400 hp der..dvs kanskje 1000hp borte etter en ja...5-10 sek. Hva tåler en healer på level 17 da? noe rundt 1500-2000hp?

     

    I wow kunne jeg drepe en healer med min dps kriger på 4 sek om jeg var litt heldig. WH er milevis unne en dps kriger (wow) ihvertfall...

     

    Wow er ikke = War. Get over it. Du syter om noe på lvl 17!! Hva i all verden? Vent til du er lvl 40 og ting har satt seg i spillet før du klager.

     

    Wow var ikke særlig gjennomtenkt på lvl 30 f.eks...

  12. Skjønner ikke at dere gidder :)

     

    Roller dere Destru på Eight Peaks, så får dere jaggu skylde på dere sjøl.

     

    Helt enig. Eight Peaks er vel en av de fulleste serverne av dem alle. Spill på en annen server/eventuelt reroll Order er løsningen her. Jeg ville ALDRI funnet på å spille på den eller f.eks Eltharion serveren, det er jo 400+ i kø på destruction siden der hele tiden.

  13. Eneste jeg ser for meg kan være litt skuffende er nok hastigheten i kamp. Det ser ut på diverse videoer at den er litt "sluggish" som det sies. Men det er vel mer vanesak og sikkert mye bedre når man faktisk vet hva man driver med.

     

    Jeg håper på at dette spillet kan gi meg den gode gamle wow feelingen igjen. Men ut ifra videoene fra betaleaks osv som jeg har sett, ser combat'en helt ufattelig drit ut :/ Det er treigt og lite som skjer. Ikke den flyten det er i wow f.eks.

  14. 9800GTX er såvidt bedre enn 8800GTX som koster adskillig mindre... men ettersom prisen på 8800GTX er veldig varierende (kun en nettbutikk med 1250kr taggen) så er nok 9800GTX den geldende kongen av de to når det kommer til prisytelse.

     

    Angående HD4850 CF vs 8800GTX SLI så tror jeg nok gtx'en er omtrent like god. Ikke store forskjellen mellom de.

     

    Lista med mest ytelse pr krone er jo noe du bare har gjettet deg til da, så det blir litt vel subjektivt. Andre har nok andre meninger om hvordan den lista skal se ut.

  15. 8800gtx < ati 4870 < gtx280.

     

    Dette gjelder både prismessig og ytelsesmessig.

     

    Et 8800gtx kort koster 1300kr, skal du opp et steg i ytelse, kjøper du et 4870 kort til 2000kr, skal du opp enda et steg kjøper du et gtx280 til 3000kr. Skal du enda høyere kjøper du 2 stk 4870 kort, vil du helt til topps, 2 stk gtx280.

     

    Som du ser er går det trinnvis oppover. Hadde jeg vær deg hadde jeg gått for et gtx280kort. Etter at nvidia droppet prisene langt ned, ble det plutselig veldig bra kjøp.

     

    Lurer på hvorfor nesten ingen har nevt HD 4870X2? Billigere en GTX 280 og bedre ytelse.

     

    Fordi 4870x2 er ikke kommet enda. Og et 4870x2 vil aldri bli lansert billigere enn hva et gtx280 kort koster nå (3000kr). Så det du skriver der er bare tull.

     

    Ohh, Nvidia fan boy huh? Fikk ikke med meg at prisene har gått ned, men viste du at det er langt under 1 måned til 4870X2 Kortet lanseres?, hvorfor er det så mye "tull" og vente 10-15 dager på et grafikk kort som er mindre en GTX280, kraftigere en GTX280, og trenger mindre watt og sånt, det du skriver er tull.

     

    Latterlig svar. Kortet blir lansert om rett under en måned sier du, ok. Men jeg kan garantere at ingen butikker vil ha kortet inne før en god stund etter lansering, så trådstarter må vente mye lengre enn 10-15 dager på kortet slik du sier.

    Og å si at 4870x2 kortet bruker mindre strøm enn gtx280 er jo noe du bare har funnet på i farten, for det vet ingen noe om enda.

     

    Jeg har selv testet både et 4870 kort (kompis kjøpte det) og et gtx280 kort. I testene jeg kjørte var gtx280 kortet ca 15-20% bedre, avhengig av hva jeg testet (3dmark06, vantage, crysis, world in conflict, AoC). For min del var det verdt å bruke 1000kr ekstra på den ytelses forskjellen, men det får hver enkelt vurdere selv.

     

    Skal jeg tippe på pris på et 4870x2 kort, vil jeg tippe rundt 3700-3800kr, det vil ta lang tid før det kortet er nede på 3000kr for å si det slik.

     

    Og jeg er ikke en fanboy, jeg har hatt både ATI og Nvidia. x1900xt kortet mitt er noe av det beste jeg har hatt, men denne gang likte jeg best gtx280 kortet.

×
×
  • Opprett ny...