Gå til innhold

trondgtrond

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trondgtrond

  1. Ville noen av dere lånt ut bilen din i 30 minutter til en kis utenfor Rema-1000 for en hundrelapp?

     

    Dersom det ikke var min bil, men jeg kunne få en bil "on demand" ; da snakker vi framtidens kollektivløsning. Volvo prater litt i de baner. Da er det ett firma som eier bilen, og sørger for vedlikehold, reparasjoner, vask, etc.

     

    Men bil-deling av privatbiler tror jeg er svært lite sannsynlig.

     

    Nå vil jeg tro at kunder av denne tjenesten vil få en rating, og at man kan specificere hvilken rating (og andre stats) man vil la bilen sin plukke opp. På denne måten kan man nok unngå sketchy typer i bilen.

    • Liker 3
  2. Er jeg den eneste som syns "brenntesting" er noe meningsløst tull? Eller pleier folk å være så uheldige at de holder telefonen inntil en åpen flamme over lengre tid? Glemme den på komfyren og så slå på en plate? Legge den på grillen?

     

    Bøying, riper og slag, ja takk. Og fall. Men ild? Ikke vær teit.

     

    Vell, å legge tlf i et fokus-punkt i solsteiken kan fort hende mange gjør. Blir fort samme temperatur som en flamme.

    • Liker 1
  3. Trenger ikke å bruke disse VR headsettene til VR opplevelser nødvendigvis. I vanlige spill kan brillene brukes til å gi deg en 100" tv å spille på, i stedenfor den lille 22" pc skjermen du sitter med, i tillegg til å blokkere ut alt av sol-lys som måtte komme inn i spill rommet. Disse headsettene kan rett og slett også brukes til å lage en mer fokusert og optimalt spill miljø med mindre forstyrrelser.

  4. Interessant. Har derimot enda ikke funnet noe som lar meg streame en fil direkte til en enhet, som samtidig støtter like mange filformater som f.eks. MPC-HC eller VLC, eller som lar meg "dele" pc-skjermen med TV'en trådløst.

    Da jeg ikke finner noe info på om denne støtter det, tenker jeg den ikke gjør det. Synd.

     

    Er flere chrome extentions som lar deg strømme video filer. Og flere av disse støtter så å si alle formater.

    Men når det kommer til strømming av desktop har jeg ikke funnet noe nei...

  5. Nei , ikke nødvendigvis da det er noen bulk kondensatorer som skal lades opp føre psu gir pwrok/pson til hovedkortet.

    Det kan være symptom på at kondensatorer ikke lader seg skikkelig og man må starte psuer flere ganger med flere forsøk føre den er på er ok nok nivå.

     

    Vell, bør kanskje også nevne at jo lenger PCen har stått urørt, jo lettere er det å starte den opp. Om den har vert påskrudd i 6 timer er det så å si umulig å skru den på, men om den har vert av er par dager tar det bare et par forsøk. Er dette også relatert til PSU?

  6. Er det plattform messige fra 2009 så kan det godt være kaputt corsair tx750 (varenummer 360073).

    Hovedkortet P6T burde etter min mening være ok om det ikke har vært med på f.eks ting som lynnedslag eller støvsugd inne i pcen og skapt statis elektrisitet som har ladet seg ut over noen kretser.

     

    Det er forholdsvis enkel operasjon å kople til og sjekke om systemet poster med en alternativ PSU.

    Eller å ta din tx750 til test i en annen stasjonær (kan være litt risikabelt om den er feilaktig og beskyttelses kretsene i den feiler)

    Man har ofte tilgang til utstyr fra andre stasjonære i familie eller vennekrets.

     

    Men om PSUen er gåen, burde ikke da PCen være ustabil etter den har startet opp også? Når jeg først får bootet opp så er den stabil, også under spilling. Ville tro at tungt strømdrag fra CPU og GPU vill få PSU til å feile.

  7. Hei, har en relativt gammel PC som har problemer med å starte opp. For en stund siden sluttet den å fungere (ingen monitor output ved boot), og jeg bestilte og instalerte en ny GPU i dag (gtx 970). PCen startet opp uten problemer, og jeg fikk installert drivere osv. Når jeg rebootet ville ikke PCen starte, og jeg måtte prøve 3 ganger før den gjorde det. Nå, etter enda en reboot vil den ikke starte i det hele tatt... Ingen output til skjerm.

     

    Så jeg lurer, hvilken komponent er det mest sansynelig at er ødelagt? Siden GPU er splitter ny må det være en annen komponent.

     

    Er det en måte jeg kan teste og finne ut dette uten å ha noe spesial utstyr? 

     

     

     

    specs:

    HK: ASUS P6T Deluxe V2, X58, Socket-1366

    GPU: Nvidia gtx 970

    PSU: Corsair Powersupply 750W Black

    CPU: Intel Core? i7 Quad Processor i7-950

    RAM set 1: Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 6GB CL9

    RAM set 2: Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 12GB CL9

    HDD1: Western Digital Caviar® GreenPower? 1TB

    HDD2: Western Digitial Caviar® Green 2TB

    SSD1: Intel X25-M SSD 160GB 2,5",

    SSD2: Intel® SSD 330 Series 180GB 2.5", 25nm

    CPU Cooler: Corsair H50 Hydro Series CPU Kjøler

  8. Eneste jeg lurer på er om de samme menneskene som ønsker at film skal komme på streaming samme dag som på kino vil at det skal eksistere kinoer i det hele tatt. Hvis man ikke vil at noen skal ha muligheten til å gå på kino - ever - så er dag 1 streaming måten å gjøre nettopp det på. Kinoer er helt avhengige av å ha "eksklusivitet" for å holde driften gående.

     

    Jeg sier ikke at det er bra at kinoene har førsterett eller noe sånt, men jeg tror vi alle kan være enige om at det er koselig å gå på kino en gang iblant.

     

    Om kinoene er avhengige av denne urettferdige eksklusiviteten for å overleve så sier jo all fornuft at man burde legge ned heile greia.. så får neste generasjons kinoer prøve en annen, mer rettferdig markedsmodell... Om alle filmer blir tilgjengelig på streaming og kino samtidig vil jo netflix gjøre for film hva spotify gjorde for musikk.. The end of pirating...

     

    Ja, kino er koselig, men det er ingen unskyldning for en helt usakelig urettferdig markedsfordel som overhode ikke burde eksistere....

    • Liker 2
  9. "Dette vil være en revolusjon for bransjen, som i dag er preget av at man må utvikle én og én applikasjon."

     

    Det er merkelig at når utviklere hører ordet "game engine" så flykter de unna.. Unity kan allerede gjøre alt dette! WP, android, iso,,web, windows, osx, linux, xbox 360, xbox one, ps3, ps4, ps vita.. Unity kan brukes til så å si ALT. Ja, det er en spillmotor, men du kan selvfølgelig bygge normale apps til den og. "Game Engine" betyr bare at du har massevis av ekstra verktøy tilgjengelig, gjerne når det kommer til grafikk.

     

    Om jeg skulla ha laget en multi platform app ville jeg uten tvil bruk Unity, siden den har alt man måtte trenge av verktøy, og verktøy blir utvikler av brukere for brukere hver eneste dag og lagt på "Asset Store". Ser noen kommenterer at IOS trenger en tilbakeknapp, mens android ikke bør ha det osv.. I Unity er dette så enkelt som en if statement for å sjekke hvilken platform som appen kjører på.

     

    Så ser ikke helt hvordan denne nye programvaren skal revolusjonere noe, når denne funksjonaliteten allerede eksisterer og fungerer så å si perfekt.

×
×
  • Opprett ny...