Gå til innhold

PIN-kode

Medlemmer
 • Innlegg

  258
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PIN-kode

 1. Jeg skal begynne på trial-versjonen av spillet snart. Er det virkelig slik at jeg må bestemme meg umiddelbart for om jeg skal være light- eller darkside, eller kan jeg få lov til å si hva jeg vil i samtalene i spillet? Mener å ha lest at man med enten light- eller darskside-points kan kjøpe seg spesielt utstyr, slik at det lønner seg å holde seg til en "branch". Det høres jo fryktelig tåpelig ut, roleplaying-wise! :S

 2. Hei! Jeg er en 21 år gammel gutt som etter å ha gått et år på folkehøgskole (kreativ skriving) og et år på universitetet (filmvitenskap) har funnet ut at jeg har veldig, veldig lyst til å bli skuespiller! Men foruten å ha spilt Espen Askeladden på barneskolen (ja jøss!) har jeg null og niks av erfaring! Så hvor i huleste skal jeg gå for å innhente denne erfaringen?! Hvordan skal jeg komme i gang?

 3. Tenker jeg skal prøve meg som mannlig modell! Er 20 år, 186cm høy, veier 76kg, slank og greit veltrent (ikke spesielt store muskler, men driver å trener og merker fremgang der). Blå øyne, tjukt brunt hår, hender jeg blir kalt "pen" og at jeg har "modell-utseende" så derfor tenker jeg å prøve ut dette :p

   

  Tok selv kontakt med et byrå her i Trondheim og skal dit nå på tirsdag for å ta noen bilder! Er ganske spent, har jo aldri gjort noe sånt før!

   

  Har dere noen tips?

 4. Jeg regner med at mange av dere har lest "The Game"/"Spillet", men har noen av dere lest den andre boken til forfatteren Neil Strauss, "Rules of the Game"/"Spillets Regler"? Jeg har aldri lest The Game, men hørt mye om den, så jeg hoppet rett og slett rett på Rules of the Game, og den ER jo skrevet for "nybegynnere" i dette, men også for de mer erfarne.

   

  Dag 1-oppgaven er for eksempel rett og slett å gå bort og prate med fem forskjellige fremmede og bare ha en kort small-talk. Type "huff det regner idag", et kort svar tilbake duger - da ahr man fullført oppgaven. Men jeg synes det virker dritskummelt :p

 5. Okei. Så jeg har bestemt meg for å trene daglig på treningsstudio (veksle mellom styrke og intervaller). Da må jeg pakke en bag yeah, med treningsklær, joggesko, shampoo+deo, kanskje hårvoks, og håndkle. Første dagen, hvor klærne er rene og pene, bør dette være en god plan.

   

  MEN HVA MED DAG 2?

   

  Dag 2 skal jeg nok en gang dra på studio, skal nok en gang pakke en bag med treningsklær, joggesko, shampoo+deo, kanskje hårvoks, og håndkle. Men nå er ikke klærne lenger rene og pene! De er svette og ekle etter gårsdagens trening! Så jeg kan jo ikke da pakke dem sammen med et håndkle, det er vel ikke særlig hygienisk??

   

  Til dere som trener jevnlig på studio: Hvordan løser dere dette forferdelig problematiske dilemmaet? Det føles som om det er en eller annen åpenbar løsning her jeg ikke ser......... (Kanskje poser er løsningen, men det er vel teit?)

 6. Da har jeg i en alder av 20 år bestilt mine første ordentlige solbriller (tidligere har det gått i Europris og noen ganger strukket meg til HM!!), og tror jeg har gjort et godt kjøp også. Det er snakk om Persol 0714, fra Otticanet.com, for rundt en tusenlapp. Det er riktignok før "norwegian taxes" eller no, vet ikke helt hva det betyr - whatevah.

   

  Bilde: 0714-9558.jpgchrispine.jpg

   

  Hva synes dere? :D

 7. Har hatt denne telefonen noen uker nå, opp i mot en måned kanskje. Vil ikke si jeg har hatt noen store problemer, men det var ÉN gang den frøys totalt, men da hjalp det å ta ut og inn batteriet, og siden har det ikke hendt noe mer.

   

  Jeg synes derimot den går fryktelig fort tom for batteri, men dette er kanskje en smartphone-greie generelt. Allikevel veldig kjedelig å måtte lade telefonen DAGLIG.

 8. Nei folkens, jeg har en fadderuke å se frem til hvor jeg skal kaste bort maaaasse penger på fyll og faenskap :) H&M har salg, det har ikke brandos.no. Nøyer meg enkelt og greit med disse til 99kr for nå jeg altså: Billige sko

   

  ELLER!

   

  Henri Lloyd: Arkansa

  - Pris: 679 kr (Tidligere: 1 349 kr) 49%

   

  Den prisen kan jeg tåle. Det dobbelte, som lokeland foreslår, blir for mye for meg altså. Hva synes dere, skal jeg gå for H&M eller Henri Lloyd?

 9. Jeg fant som sagt noen Sebago, mer eksakt Sebago: Sandslide, til 649kr på brandos.no. Det store utland virker risky med tanke på bytte, jeg er ikke hundre prosent sikker på om størrelse 44 eller 45 vil passe meg best, det hender det varierer. Og jeg har aldri bestilt sko/klær fra nettet tidligere :) Brandos frister dessuten med gratis frakt og retur.

   

  Disse: http://images2.brandos.no/no/3/38739/38739-b.jpg

   

  eller disse: http://images3.brandos.no/no/3/38740/38740-b.jpg

   

  Ser bra ut sant?

  • Liker 1
 10. Hva seilersko angår er det jo egentlig bare å gå rett på Sebago og Sperry.

  Shit, ble fort litt dyrere enn på Hennes & Mauritz gitt! Hva er fordelene med å gå ca 500kr opp i pris for et par Sebago-sko hos brandos.no (649kr) kontra et par sko til 149kr på H&M? Jeg vurderer det sterkt, men vil gjerne kunne argumentere dette godt ovenfor mine nærmeste x)

×
×
 • Opprett ny...