Gå til innhold

Tapetfjes

Medlemmer
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tapetfjes

  1. Hey!

     

    Ser meg nødt til å bytte ut den utrolig dårlige skoledataen min nå som jeg er inne til førstegangstjeneste. Har startet å spille wow igjen... i tillegg til å spille litt mw2&3. Har sett litt rundt etter et relativt billig alternativ da det ikke er et must å spille på full grafikk (wow er jo ikke spes krevende, men jeg vil ha noe som jeg kan dra div. spill på)

     

    Etter mye om og men har jeg komt fram til denne røveren: http://www.dustinhome.no/asus-k53sm-ci7-22-6gb-750-gt630m-156-w7hp/product/5010619963

    Den er helt i grensa av hva budsjettet mitt tåler, så spørsmålet mitt er egentlig: finner jeg noen billigere alternativ som yter omtrent like bra?

  2. Ville ikke vært så sikker på det Tapetfjes, jeg tror Mayhem mangler god nok bryting til å få Bisping ned på bakken for å brukt sin hovedstyrke, som er submissions. Bisping er bra på alle felt, og jeg er trygg på at han har bedre boksing enn Jason, og kommer til å ta en decision i en litt skuffende kamp. Jeg håper naturligvis at Mayhem dumper Bisping på ræva å kvæler han i svime fort som faen, men jeg ville ikke satt penger på det.

     

    Du har et godt poeng, men jeg har allerede satt penger på det :hmm: Føler det står og faller på takedown-defensen til bisping og omvendt. Håper ihvertfall at det blir en litt mer spennende kamp enn hva som er sannsynlig. Kjører de 3 eller 5 runder?

  3. Jeg kjøpte meg et par sennheiser-propper en gang i tiden. Fant etter hvert ut at de var fake, men lyden var konge! De gikk i stykker etter hvert (dårlig kvalitet...) og da kjøpte jeg den ekte versjonen av pluggene. Det som var sykt var at det var dårligere lyd i de ekte enn de fake :hmm:

  4. Hei!

     

    En kompis av meg har spurt om hjelp til kjøp av en laptop som er ment i hovedsak for spilling. Han har satt opp en øvre grense på 15.000 riksdaler. Pc-en bør dra nye spill bra med relativt god grafikk. Siden jeg har latt min pc-kunnskap ruste det siste året tenkte jeg at noen her kanskje kunne komme med et par innspill :)

     

    Det jeg har sett på til nå er denne røveren fra multicum:

    http://www.multicom.no/Kunshan-P150-156-Full-HD-matt-i7-2720QM-1x4GB-minne-500GB-hybrid-HDD-SSD-4GB-Windows-7-Home-Premium-Multicom/cat-p/c100561/p10607691

     

    Regner med å jekke minnet opp til 8gb, ender da opp med en pris på 13 364,-

    Er det noe å satse på?

×
×
  • Opprett ny...