Jump to content

appelsinergodt

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg lurer på om det er noen som har noen erfaringer med GSV? Hvordan det er å ha førstegangstjenesten der? Positive og negative sider? Takker på forhånd
 2. Jeg var i butikken her om dagen da jeg skulle dra bankkortet mitt, men det sto at det var uleselig. Jeg dro til minibanken for å prøve å ta ut penger, men da sto det der også at kortet var uleselig. Hva kan årsaken til dette være? Jeg skal kontakte banken imorgen, men hvis det viser seg at jeg må ha et nytt kort, hvor lang tid tar det før jeg får et nytt et? (ca)
 3. Vil bare takke for alle svar! Kjøpte meg en minijack kabel nå, og det funket utmerket!
 4. http://www.elkjop.no/product/lyd-bilde/bil...RN/lg-bilstereo Jeg har en lignende spiller som den nå.. Og i teksten så står det: "Cd-spilleren har minijack-inngang (3,5mm) i fronten slik at du enkelt kan koble til din iPod eller MP3-spiller". Hvordan kan jeg enkelt koble til mp3 spiller? Åssen kabel trenger jeg? noen som kan sende en link/bilde på en slik kabel?
 5. Hvordan kan jeg vite det på forhånd før jeg setter inn ny spiller? eller ser jeg ikke det før jeg tar ut den gamle?
 6. Er det bare å ta ut den gamle cd-spilleren, og så sette kablene inn i den nye? eller må jeg ha nye kabler osv?
 7. Åssen er det å skifte cd-spiller i bilen? Vanskelig, tar det lang tid? Jo, jeg har antenne. tror ikke det er amerikansk spiller..
 8. Men, tror du det vil funke med fm-sender, selvom jeg bare får skurr på radioen? Hva med denne ? http://www.bilxtra.no/butikk/?ItemId=12778 Er det noe jeg kan bruke?
 9. Hva med sånn fm-sender a? Det eneste problemet er jo det at når jeg setter på radioen i bilen, så er det bare skurr.. Vil ikke brenne av 300-400kr på fm-sender hvis det ikke funker..
 10. Jeg har 1 AUX mulighet på den cd-spilleren jeg har nå..
 11. Jeg har en gammel cd-spiller i bilen min, hvor jeg må brenne cd'er for å kunne høre på musikk.. begynner å bli lei, og vil vite hvilke muligheter jeg har når det gjelder å koble til Ipod i bilen.. Jeg kan kjøpe ny cd-spiller med Usb-utgang, det er en mulighet.. Jeg har også tenkt litt på Fm-sender, men er i tvil om det vil funke, pga defekt radio (veit ikke årsaken). Hvilke andre muligheter har jeg? Er det mulig å bruke en sånn AUX kabel som er lik i begge ender? ( putte den ene i Ipod'en og den andre i AUX inngangen i cd'spilleren) går det ann?
 12. Jeg har Aux utgang i bilsterioen min, og lurer på om jeg kan bruke en aux kabel fra den utgangen og inn i min Ipod, slik at jeg kan høre på Ipod i bilen..?
 13. Jeg vil først begynne med å si at jeg har ingen verdens peiling når det kommer til dette! Men, jeg skal prøve å forklare det så godt jeg kan. Jeg kjøpte meg en VW Golf som det fulgte med en stor basskasse baki som var koblet opp med forsterker og hele pakka.. Alt fungerte kjempe bra! Men, så viste det seg at bassen/forsterkeren var koblet til hele tiden ( selv når bilen ikke var igang) , og tappet strøm.. Så når jeg skulle ut å kjøre et par dager senere var batteriet flatt.. Er det noen mulighet å koble opp bassen/forsterkeren til tenninga eller no sånt? sånn at det kun står på når tenninga på bilen er på..? eller finnes det en annen løsning? Håper det ikke ble for vanskelig å forstå, jeg kan som sagt ingenting om dette.. Takker på forhånd!
×
×
 • Create New...