Gå til innhold

Spexter

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Spexter sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg bør nok kanskje det ja.. får vente litt å se om 5800x3D kommer ut på finn,eventuelt black friday jo ha flaks
  2. lurer på om jeg biter i det sure eplet, og tar kostnaden, tanker ? 😊 da må det vel begynne å hjelpe
  3. Jeg har ingen kunnskap her, og fikk kortet anbefalt av komplett…
  4. Kikket litt på bruken av Ramm og, er oppe på 90-99% med cod, Discord og chrome oppe, er det mulig ? Fordi da føler jeg at jeg bør ha mer ram og?
  5. Det kan jeg prøve å sjekke, men ganske sikker på det, tror dere jeg vil få noe høyere fps av å bytte cpu? Jeg tenker at jeg må klare å få endel mer fps på feks cod for at det skal være noe poeng 😊 tusen takk for hjelpen av alle forresten
  6. Ja, da hadde jeg selvfølgelig oppe chrome Så kan nok få det litt lavere, men da hadde jeg ingen lag spikes, som jeg opplevde dagen før. Jeg også synes GPU brukte veldig lite, og tenkte da at den ikke klarte å bruke mer, fordi CPU ikke var "bra" nok, men det kan hende dt ikke fungerer sånn... Jeg har lastet ned de nyeste driverne til kortet, så jeg vet ikke hva som kan være galt eventuelt
  7. Stemmer 😊, så da gikk det helt fin å kjøre COD, lå på ca 80 FPS. Merkelig at det er en "fix", men ville jo hatt høyere FPS. Ingame nå så ligger minne 80-85% og prosessor rundt 60, GPU på rundt 10 %
  8. Endret dette, stod jeg fikk 1000 mer hastighet av å endre DOCP
  9. Flott, ja skal kikke på finn. Kan jeg feks bruke? https://www.power.no/data-og-tilbehoer/datakomponenter/prosessor/amd-ryzen-7-5700g-46-ghz-prosessor-med-kjoeler/p-1197817/ uten å bytte strømforsyning? Ser at denne får jeg til 2300, eventuelt kan jeg prøve å vente på finn til 5800x kommer ut til 2500 ish :)
  10. Hei 2560x1440 skjerm, så da løser frustrasjonen seg med å kjøpe prosessor, da tror jeg at jeg biter i det sure eplet og bestiller, trenger jeg noe ram oppgradering ?
  11. Hei begge to Det var komplett som kikket og anbefalte det hovedkortet, kanskje jeg skal bare bestille ny CPU, tror dere da jeg vil klare å kjøre f.eks COD og andre spill på 165 FPS? Trenger jeg ny strømforsyning og ?
  12. Hei Anders, Takk for hjelp. Har byttet hovedkortet, har Wifi 6 hjemme, så det hjalp utrolig mye da jeg ikke kunne bruke kabel hjemme lenger. Jeg skal gjøre Bios tingene hjemme, ganske sikker på at jeg sjekket temperaturer igår og at den lå på rundt 50-60 grader. Har tatt i bruk alt jeg har kjøpt, men om jeg eventuelt ender opp med ny prosessor, vet du sånn cirka hvor mye jeg må ut med? Grafikkkortet kostet jo 4k ish, så er jo ikke det dyreste.
  13. Hei Svein, takk for svar. Jeg bruker iallefall dette nå, hadde ASUS ROG STRIX B450-I GAMING, Socket-AM4 Før; ville oppgradere til wifi 6, komplett så gjennom forrige ordre, og ba meg bestille det du referer til, det er det som står sammen nå iallefall, mener du det ikke passer ? Eller at det ikke er bra sammen?
  14. Hei dere, Jeg har alltid likt å game på PC, men det har i utgangspunktet gått i League, og der har jeg ikke vært spesielt nøye. Jeg har nå bestemt meg for å begynne med COD, og kanskje noe GTA etterhvert jeg har en PC som jeg kjøpte i 2019, med disse specsene Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz 16GB (sort) MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS OC AMD Ryzen 7 2700X Prosessor Fractal Design Define Mini C kabinett. Noctua NH-D15 SE-AM4 CPU Kjøler Corsair RM650x 650W PSU strøm Jeg har gjort noen forbedringer, Oppgradert til ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II Hovedkort og hadde et eldre grafikkort. Ble anbefalt av komplett å kjøpe dette. ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC så har akkurat innstallert det. Men sliter med å få noe god FPS, på COD ble det veldig hakkete, og jeg klarer ikke 165 FPS på CS 2 med settings for FPS heller. Så jeg lurte egentlig på om jeg er nødt til å kjøpe ny prosessor, hadde jo håpet å klare 165 fps på CS, og COD. Da skjermene mine har dette. Ønsker i utgangspunktet å bruke minst mulig, og her er jeg ikke spesielt flink. Gjerne spør om det er noe mer info jeg kan gi
×
×
  • Opprett ny...