Jump to content

Shantanu

Medlemmer
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)
 1. Kvaliteten i disse spillene fra Naughty Dog er så utrolig gjennomført. Gleder meg masse.
 2. Begynte å lese, så skrollet jeg bare fort gjennom artikkelen. Jøsses så mange forskjellige måter å merke på. Her burde det strengt talt vært en bedre standard og "oppsummering" av typen minnekort enn i dag, mener jeg
 3. Jeg har ikke sett denne funksjonen før! Kan være noen få har fått tilgang uten at det er annonsert? (Type "closed beta" uten at du har meldt din egen interesse f.eks)
 4. Utrolig mye syting her. Det KOSTER å drifte butikk. Det KOSTER å frakte varer og det KOSTER å ha lave priser på alt. Ikke Gratis frakt er ikke noe dealbreaker for min del, hvis prisene ligger på 49-79 kr. Det er lommerusk. Da får man heller samle opp en del og bestille sammen. Selv syns jeg dette virker kult og fordelene vi får er at man kjøper av Komplett med følgende norsk lov (høye/lengre garantier enn hva som ofte er levert av fabrikk/produsent) og ett sted å forholde seg til. Blir spennende å følge med på dette fremover.
 5. Expert sliter ikke med vekst, slik artikkelen kan gi inntrykk av. De hadde milliardunderskudd for noen år siden, har gjennomgått store restruktureringer og massiv overhaling av konsept for å få til en ny satsning på å være billigst - fordi nordmenn vil ha billigst ("og best")! Problemet ligger i at Expert har mye negativ omtale og vond smak i mange sin munn fordi de har en lang historie med å være "dyere" enn konkurrenter. De har vært på offensiven med å lage reklame for å si sannheten, ved å sparke 1300 ansatte har de nå råd til å senke prisene til det folket vil ha. Dette ble ikke godt mottatt og henger igjen hos mange. Ved å bytte navn kan de fokusere på alle nyvinningene som Expert - nå Power har skapt for markedet i Norge, nemlig "Lik pris på nett og i butikk", flotte nye butikk-konsepter og enda større satsing på opplæring av de som jobber i butikkene og fokus på kundens behov. De av dere som har negativ opplevelse av Expert og ikke har vært innom de siste årene, gi de en ny sjanse. Er utrolig mye bra jeg har sett i butikkene deres. Prisene er det heller ingenting å si på. Siste punkt; Uten Power/Expert i Norge ville dere hatt enda høyere priser. Det er en viktig motpol til den store og etablerte Elkjøp.
 6. Hva var det nå igjen som gjorde at Media Markt trakk tanken om å starte opp i Norge? Elektronikkhungrige nordmenn med kjøpelyst må jo være tingen. De trakk seg grunnet for store kostnader knyttet til logistikk og leveringskostnader i vårt vidstrakte land. Nordmenn er også ekstremt prisbevisste og kjøper der de kan spare 1 kr, noe som tydeliggjør at "enda" en konkurrent ville vært marginalt med fortjeneste innen de nærmeste 10 årene før de kunne fått et utbytte. Norge er også et "lite" land i antall mennesker, kontra de større landene i resten av Europa.
 7. Krysser fingrer og tær (som jeg alltid gjør i disse konkurransene) Lykke til folkens.
 8. Jeg sitter på et GTX 670-kort. Hva vil dere anbefalt av disse to? Sapphire R9 390X Nitro 8GB eller GTX 970 Gaming G1
×
×
 • Create New...