Gå til innhold

kallepetrus

Medlemmer
  • Innlegg

    733
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kallepetrus

  1. Skal ta tatovering med veni, vidi, vici som utgangspunkt. Det skal være med i tatoveringen. Men jeg trenger et bilde, symbol e.l som kan høre med til dette. Jada, jeg vet man helt skal finne noe en liker selv... Men jeg skal tegne min selv, og trenger noen ideer. Det er helt i tenkefasen, og lenge til jeg skal ta den, så slapp av. Jeg tenkte på en karpefisk, men tenkte det ble litt for detaljert med tanske på plassen jeg skal ha den på. Som blir øvre del av baksiden på leggen. Noen tanker?

  2. Hm... jeg skrev en post her, men den ble visst borte. Uansett sto det bare at det ikke blir Gunnarbriller på meg, og at optikerne sikkert fikser det. Blir noen progressive som nevnt tenker jeg, siden de skal gjøre ting skarpere og lettere å fokusere. :)

  3. Før levde jeg helt fint uten cola, nå er jeg avhengig. Før levde jeg helt fint uten fiske, nå må jeg fiske flere ganger i uken. Men jeg hadde ikke noe savn til dette før jeg lot meg selv prøve. poenget er at man klarer seg helt fint uten ting, før man lar seg bli 'avhengig'. Jeg kan helt sikkert slutte å drikek cola uten problemer også, akkurat som en kan slutte å tro. Svart/hvitt? Ja, men alt er ikke så vanskelig.

  4. Skjønner ikke helt hvordan disse brillene virker, men det er vel ikke så viktig heller. Renger med at de har vært borti dette før og at de får fikset meg noen briller. Men jeg må vel testes, hvordan gjøres dette? Jeg klarer helt fint å lese bokstaver på avstand, klarer jo å lese tavla ogsånt på skolen. Det er bare når jeg leser på pc at det blir vanskelig.

  5. Når jeg leser på PC blir det ofte vanskelig å lese. Det går tregt, og all teksten ''smelter'' sammen. Det blir bare kluss, jeg skjønner ikke hva som står, og jeg mister linja hele tia. Jeg kan lese litt før det blir slik, før jeg må lukke øya litt, for så å fokusere på nytt. Dette blir jo veldig slitsomt når jeg skal lese nyheter og jobbe på skolen. Så det jeg lurer på er om det vil hjelpe å skaffe noen briller? Skal bestille time hos optiker snart, men bare lurer. :p

  6. Jeg er fotballtrener, og gidder ikke bruke en fløyte som blir dratt med overalt. Derfor vil jeg ha en hendig liten sak som jeg kan ha på nøkkelknippet, med samme funksjon. Altså lage lyd. Fant en på intersport tror jeg, men den kostet 400 kr. Synes det ble litt i overkant for en dings som piper. Hvis noen tilfeldigvis skulle ha noen forslag er det fint. :)

  7. Det er ikke galt i den forstand, men matching ser meget, meget sjeldent bra ut og om noen anbefaler deg å matche slips og PS kan du nesten banne på at personen ikke har peiling på hva han snakker om. Komplementer heller. Bruk fargesirkelen.

    Det med matching av slips og PS er ganske basic, sammen med f.eks. knepping av dress.

    Hvilken farge på PS vil du da si passer til mørkeblått slips og lyseblå skjorte? Brukte dette med et blått PS med hvite prikker. Samt grå dress, brune sko, belte. Did i do wrong? :cry:

×
×
  • Opprett ny...