Gå til innhold

kjoelepasta

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kjoelepasta sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lener mot direkte til vraking ja, men tviler på noe slikt er enkelt å få igjennom når en kan vise til at tilstanden er som forventet med tanke på alder. Ikke snakk om noe syk overpris altså, tenker om bilen selges til f.eks 7000kr vs 5000kr. Selv kjøpte jeg bilen til overpris 7 år siden uvitende om at clutchen knirket når motor fikk litt lunk i seg, rift i bilbeltet som måtte byttes på neste års EU kontroll m.m. Falt meg ikke inn å klage siden bilen var så gammel og under 20000kr. Det var min egen feil å ikke undersøke/prute ned. Har lært mye om bilen siden den tid for å si det sånn. Det er kun fordi bilen er umulig å knekke, og jeg er gått litt lei av den at den kanskje legges for salg.
  2. Gjelder kjørbare gamle biler som er litt siltne. Jeg har sett forskjellige strategier. Noen legger de ut på Finn som rep. objekt til pris noen tusen over vrakpant, lager punktliste med alle feil og mangler, historikk osv. Ender nok opp med dårlig respons og vraker selv om bilen ikke er helt oppbrukt. En annen strategi er å prøve seg med en litt høyere pris på linje med lignende biler i god stand, vise bilen fra sin beste side, minimalt med info/historikk med mindre kjøper selv forespør. Kan være heldig å få tilslag fra en ukyndig 'stakkar'. Hvilken metode ville dere valgt?
  3. Ja får gå for det. Hvis det blir dritt rives panelet. Men hvorfor finnes den dårlige heften i kun et avgrenset mønster på to av veggene som avbildet? Derfor jeg også mistenker noe med byggverket.
  4. Noen som har opplevd at maling på mdf panel innendørs har blitt 'gummiert' over tid? Hadde tenkt å bare male, men endet opp med å skrape av mye løs, myk maling fra forrige eier sin dårlige malejobb. På de verste plassene kunne malingen rives av i store flak som et skinn. Det hvite er antagelig den originale malingen fra 2005. Virker å være avgrenset til disse feltene. Kan det være et underliggende problem med byggverket? Oppdaget det ved en tilfeldighet da jeg rygget inn i veggen med kontorstolen og stakk 'hull' i malingen.
  5. Problemet med slike kontorstolunderlag er at det ikke ligger tett nok mot gulvet slik at støv og smuss kommer under. Over tid blir skitten knadd inn i gulvet så du får en permanent slitekant i gulvet. Derfor jeg sluttet med slike underlag og byttet til myke hjul istedenfor.
  6. Tjaa, tenker i første omgang kun å bevisstgjøre, ikke direkte oppmode eller rette anklager.
  7. Naboen over vil alltid ha overtaket. Eneste mestringsteknikken som funker for meg er sony støydempende øreklokker. Ulempen er at når man blir vant til å gå med slike, så tåler man knapt å være i leiligheten uten.
  8. Haha. Kan du beskrive mer om hvordan din erfaring var?
  9. ... Oppdatering for de som er interessert. Snakket med mannen i husstanden som virka grei og forståelsesfull, skulle ta det opp med de andre som lagde bråk. Fikk dessverre motsatt effekt. Hvordan det gikk: Det ble enda mer bråkete etter jeg gav beskjed. Overdriver hæltramping, spesielt rett før leggetid når de vet det er mest plagsomt. For andre som er havnet i samme situasjon: Bare å vedkjenne seg nederlaget og flytte ut. Kjøp aldri leilighet med noen over med mindre bygget er dimensjonert og 'kvalitetssikret' ang. støy. Hør ikke på megler som prøver å avfeie med å si 'litt støy må forventes'. Forvent istedet det værst tenkelige, selv om det var rolig på visning sier dette ingenting om hvordan det er ila en måned. Er det i tillegg kulturforskjell er det dødsdømt. Andre kulturer kan ha helt forskjellige koder eller 'uskrevne regler'. Aldri mer.
×
×
  • Opprett ny...