Gå til innhold

Hightow3r

Medlemmer
  • Innlegg

    318
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hightow3r

  1. Hei, jeg har så smått begynt å lese om Maori tattooer. Jeg har veldig lyst å laget ett eget, personlig maori mønster for så å få det tatovert. Det jeg sliter med å er å finne ut hva det betyr, altså, hvordan velger jeg de ulike mønstrene ? Tenke i første omgang en quartersleeve på venstre overarm. Liksom, hvordan finner jeg mønster og hva de betyr, og hvordan setter jeg det sammen ?

     

    Er dette en jobb som tatovører kan? Jeg vet hvilken betydning jeg skal ha, bare ikke hvordan mønsteret skal bli og hvordan jeg finner det

  2. hei, som overskriften sier så sliter jeg med motivasjonen til å trene -.-

    og å spise riktig, har liksom ikke "gidd" til å komme igang...

     

    så jeg lurte på hva dere gjør for å holde motivasjonen deres oppe?

    og om dere har noen tips til hvordan motivasjonen kan komme tilbake..?

     

    Ser på denne

    pluss en del andre videoer en gang iblandt! Hjelper også å se sloste filmer, mma filmer osv osv.. blir sykt gira på å dra til gymmen da !
  3. Jeg låner tråden din litt om det går greit:

     

    Noen som har en ide om Hvor mye som er mye fravær på videregående ?

     

    er 15dager på ett skoleår+ ca 10-15timer mye? blir jo 45dager iløpet av videregående og 30-45 timer på 3år..

     

    Liksom, når ville arbeidsgiverne/studiene begynne å bli skeptisk?

  4. KANSJE fordi han rett og slett ikke elsker deg ?? Alle har forskjellige meninger om hva det vil si å elske noen. Noen bruker flere år på å få "grunnlag" til å si det og andre noen uker. Å elske noen er et ekstremt ord, som han så rett i, ikke bør misbrukes. Selv om han ikke sier det, betyr det ikke at han ikke liker deg kjempe godt og alt det der. Men for noen er å elske noen, så sterk at man vil dø for den personen man sier det til..

     

    PS:

     

    Det at han sa det til sine tidligere. Kansje han har vokst, å funnet ut at å elske noen er for han mere en det det var den gang? at han har "Lært og vokst"

    • Liker 7
  5. Jeg er 1.93 og trives veldig med det : )! Litt trangt her og der men, hehe. Prøve å bynn å trene du ; )! har selv trent i 2år og begynner å få litt masse på kroppen. Fett med høye OG brede gutter : )! ikke gå rundt som en tynn krombøyd mann. Få deg litt masse og ut med brystkassen å vær stolt !

    • Liker 1
  6. Hehe. Jeg tenkte at siden kvaliteten på lyden den gangen ikke var det store, at de ville spille inn disse på nytt, og da blir det jo gjerne forandringer. Dette er en barndomsfilm som betyr veldig mye, og vil derfor ha det helt orginalt som det blir husket! Prøver faktisk å få tak i på vhs også.. blir bare noe spessielt å sette inn den store kasetten å osv.. hehe

×
×
  • Opprett ny...