Gå til innhold

DanieI

Medlemmer
  • Innlegg

    715
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DanieI

  1. Er fan av Docksides, men personlig ville jeg valgt navy som mitt første par. Men skoene er fine de! :)

    Er det en spesiell grunn til at du ville valgt navy framfor brun? Jeg vurderte å kjøpe et par lave espadriller fra Toms i tillegg, slik at jeg har noen litt enklere sko også. Gjerne kom med innspill angående disse.

    toms-university-classic-rope-1019041.jpg

  2. Høres det ut som en god plan å kjøre stronglifts 5x5 i 6 måneder +- for å deretter fokusere mer på volum? Jeg tenker at siden jeg er relativt svak så er det lurt å bygge et bra styrke grunnlag for å deretter fokusere mer på øke volum. Er også litt usikker på om 6måneder med stronglifts er nok for å bygge et godt styrke grunnlag. Jeg er klar over at mange her har erfaringer med stronglifts så jeg lurer på hva jeg kan forvente når det gjelder utseende etter 6 måneder om vi sier at jeg øker bra i styrke og har et rimelig godt kosthold.

  3. Hei, vi holder på med prøve muntlig nå og jeg kom opp i Norsk og fikk oppgaven "Makt og motmakt". Er det noen som har noen gode definisjoner/forklaringer på ordene makt og motmakt? Og ellers er det noen som kanskje har noen forslag til hva som kan være smart og ha med på framlegget? Læreren foreslo at jeg kunne ha om Amalie Skram og tidsperioden hun levde i og kanskje gå litt inn i en av tekstene hennes for å finne eksempler på makt og motmakt.

  4. Er 4Ram bra nok for Minecraft på Mac? Eller hva er det jeg trenger masse av for Minecraft?

    I min Mac har jeg 4gb RAM og det er nok, jeg opplever ingen lagg eller lignende. Men det kommer jo litt an på andre spesifikasjoner også, for eksempel hvilken prossesor det er i den. Jeg har den nyeste 13" MacBook Pro med 2.4GHz dual-core Intel Core i5, og som sagt jeg har ikke opplevd lagg eller lignende når jeg har spilt Minecraft.

  5. Kjøper 2kg fryste kyllingfileter(120kr, 12 fileter). Legg 5 frosne fileter i en ildfast form, og krydrer dem. Steker i en time, så har du lunsj til 5 dager på skolen. Så koker jeg litt pasta som jeg oppbevarer i kjøleskapet. Fyr det i en tupperware boks(matboks), så har du lunsj.

    Salat med salatblader, tomat, agurk, kylling, ost og gjerne krutonger. Er gjerne ikke så bra for å bulke, lite karbohydrater og blir vanskelig å få i seg mye kalorier via en salat. Må spise en del for å bli mett også.

    Skal prøve med kylling og pasta neste uke da :) Tenkte mest på salat for å variere litt inn i mellom.

×
×
  • Opprett ny...