Gå til innhold

Acer_8935

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Acer_8935

  1. Hei

    Jeg har en Asus RT-n66u. Jeg klarte ikke å logge meg inn på den så jeg tok en reset på den. Har ikke gjort det før og var litt stressa så det ble selvfølgelig feil. Etter jeg hadde holdt inne knappen og gått inn igjen tok jeg clear vram eller noe, husker ikke helt hva det var. Etter det lastet jeg opp nyeste firmware fra asus. Etter det husker jeg ikke helt hva som skjedde.

     

    Men nå er det umulig å koble seg på den igjen. 192.168.1.1 funker ikke eller det blir ikke satt opp et trådløst nett. Kobler til via kabel. Vis jeg reseter routeren på nytt skjer det ikke noe nytt. Lyset for at den er på blinker langsomt. Lyset for at jeg er koblet på port 1 lyser stabilt. Når jeg skriver ipconfig i cmd kommer dette opp:

    IPV4: 169.254.103.240

    nettverksmaske

    255.255.0.0

    På gateway er det helt blankt.

     

    Jeg har sett litt rundt om hvordan jeg skal løse det. Men alle sier jeg må sette static ip før jeg begynner men det får jeg ikke gjort. Håper det finnes en måte å installere fra usb porten.

     

    Håper jeg ikke har skrevet alt for rotete.

    Takk for hjelpen

  2. Hei

    Jeg får ikke spilt BF4 så trenger nok å oppdatere pcen. Jeg har bare 2500 å bruke på det. Jeg har dette i dag:

    cpu: AMD A10-5800K 4,4 mhz

    GPU i crossfire med cpu: ASUS RADEON HD6670 1GB GDDR5

    HK: ASUS F2A85-M PRO, Socket-FM2

    PSU: NZXT HALE 90 PSU 80+ GOLD 650W

    RAM: Kingston DDR3 HyperX Predator 8GB som er satt til 1600

     

    Holder det å bare bytte ut GPU? Hvilket grafikkort burde jeg i så fall velge til rundt 2500?

     

    Takk for hjelpen

  3. Hei

    Jeg har en HTPC med XBMCbuntu installert. Den er tilkoblet en reciver Denon AVR-2308 også til en TV med HDMI. I HTPC er det i3 2105 og ASUS MAXIMUS V GENE. Ikke grafikk eller lydkort.

     

    Problemet er at jeg ikke får lyd. Det er mange forskjellige innstillinger og jeg finner ikke den som er riktig. Det er mange som har samme problem har jeg sett rundt omkring. Men ingen av løsningene deres funker for meg.

     

    Et annet problem jeg har er at jeg ikke for video vis jeg plugger hdmi til reciver. Jeg må først ha den rett inn til HTPC fra TV, også koble på reciver etter jeg har før bilde på TV.

     

    Takk for hjelpen

  4. Hei

    Finnes det et firma som kan sette opp en antenne på taket av en bygård i oslo? Jeg trenger en antenne som skal stå på taket av en 4 etasjes bygård i Oslo. Jeg ønsker ikke å gjøre det selv og vil finne noen som kan gjøre det for meg. Jeg bruke i dag Rikstv med inneantenne og for ikke noe signal. Det er 8 leiligheter i bygården og jeg ønsker at alle skal kobles på antennen. Kan den kobles på koax?

     

    Takk for svar

  5. Hei

    Jeg har en Synology Disk Station DS411+II koblet til en Linksys E4200. Jeg bruker EZ-internet og no-ip.org for å sette opp sånn at jeg kan bruke NAS utenfor LAN. Også har jeg litt spørsmål rundt sikkerheten og hvordan det er å bruke den tjenesten.

     

    Hvor bra sikkerhet er det? Er det noen andre enn meg som får innsyn? Er det lett for andre å få tilgang på den? Kan jeg ha filmer på den som er lastet ned?

     

    Et siste spm litt utenfor topic. Hvilken app burde jeg bruke for å streame video til mobilen?

     

    Takk

  6. Hei

    Kan dette gjelde for P150

    http://www.idg.no/pcworld/tips_og_guider/maskinvare/nettverk/article210852.ece

    Sliter veldig ofte med det trådløse korte mitt. Også for jeg ikke oppdatert driverne på:

    http://www.clevo.com.tw/en/e-services/Download.asp

     

    Er det noen som har prøvd å satt inn nytt ram? Jeg har skrudd opp og kommet meg under tastaturet og satt inn disse rambrikkene:

    http://www.dustinhome.no/product/5010587801

    Når jeg prøvde å skru på pcen igjen fikk jeg svart skjerm. Er rambrikkene feil eller er det noe jeg gjør feil?

  7. Hei

    Jeg skrev det litt lengre oppe men fikk ikke svar:

    Jeg har en p150 med intel core i7 2820 qm @ 2.30 ghz, 4gb ram (2+2), 64 bit W7 og GeForce GTX 485M. Jeg har vurdert en stud på om jeg skal oppgradere ram, så da lurer jeg på om det vil ha noe særlig effekt. Er det 4 plasser til ram brikkene eller er det bare 2? Åpnet opp hoved loket og så bare 2.

    Hvilket ram skal jeg kjøpe?

  8. Hei

    Jeg har en p150 med intel core i7 2820 qm @ 2.30 ghz, 4gb ram (2+2), 64 bit W7 og GeForce GTX 485M. Jeg har vurdert en stud på om jeg skal oppgradere ram, så da lurer jeg på om det vil ha noe særlig effekt. Er det 4 plasser til ram brikkene eller er det bare 2? Åpnet opp hoved loket og så bare 2.

    Hvilket ram skal jeg kjøpe?

     

    Også et siste spørsmål. Er det noen som har ekstra kjøling på en P150? Funker det? har sett på en: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=623856

     

    Beklager for lit rot

    Takk for svar

×
×
  • Opprett ny...