Gå til innhold

queenie

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av queenie

  1. Altså et svaralternativ som sier "i noen tilfeller" eller noe slikt

     

    I ditt tilfelle ville jeg nok gått for planlagt KS...

    Takk ;) Det kom en lege når jeg var så dopa at jeg nesten ikke husker og sa at det ikke skulle være noe i veien for at jeg fødte naturlig neste gang, men jeg har altså et stoort problem...Jeg STOLER ikke på det!! I og med at de ikke har kunnet gi meg en grunn til at det gikk som det gikk forrige gang så er det jo ganske naturlig for meg å tenke at de ikke har spesiellt godt grunnlag for å utelukke at det skulle skje igjen...

  2. Hei! er det noen som kan gi meg noen tips. Er ute etter et rollespill alla World of warcraft, men med mere fokus på utfordringer som ikke bare er å komme seg levende forbi en haug med monstre. Det må også kunne spilles offline og lastes ned fra nett mot bet. selvfølgelig. Det er viktig at grafikken er i samme gata som Wow.Har funnet mange på nett, men det er ikke alle som tilbyr gratisprøver. Jeg vil gjerne prøve spillet før jeg kjøper det. Når jeg snakker om utfordringer så mener jeg feks. Bygge ting, skaffe seg egenskaper og utstyr, finne skatter og selvfølgelig LITT figthing. Fint om det er magi involvert. Er evig taknemmelig hvis noen kan gi meg noen tips :!: Er bare så lei av å dø hele tiden i Wow. Dessuten så vil jeg kjøpe spillet EN gang og ikke hver måned...

  3. Utrolig det er mange som sier ja og mange som sier nei her.. Jeg er ikke noe klokere.

    "Vel back in the day" Når Alien vs predator var ny og hot hørte jeg at en kamerat av en kamerat hadde fått et sjikkli nifst brev fra ettellerannet sjikkli stort firma fordi han hadde lastet den opp før den kom på kino i Norge... Han påsto selv at han var i trøbbel. Ikke vet jeg :ermm:

  4. Jeg vet ikke om jeg poster dette riktig, så flytt det gjerne hvis du mener det passer bedre et annet sted.

     

    Hvis du hadde fått vite at barnet ditt, som bare er noen uker gammelt, kommer til å være 100 % blind (eller annet som senker livskvaliteten) resten av livet sitt, og hvis du hadde hatt muligheten til å "avlive" det, hadde du gjort det?

     

    EDIT: Beklager for massiv skrivefeil i tittelen.

     

    EDIT2: Grunnen til at jeg sier bare noen uker gammelt, er fordi det da ikke er bevisst (selv om dette også kan diskuteres) på at det lever, å argumentere med "du hadde ikke tatt selvmord hvis du selv ble blind/handikappet" er bare feil.

     

    Hei! De sier barn ikke begynner å være bevisst seg selv før 18 mnd....

    Ikke det at jeg mener noe med det. Det var bare fakta.

    Jeg ville imidlertid ta abort med en gang hvis jeg visste at jeg skulle få et alvorlig sykt barn. Dette av hensyn til barnet ikke meg selv.

  5. Er ikke 100 % om det var atopisk eksem, men jeg slet mye med eksem fra jeg var liten til 11-12 år (Haka og albuene). Spesielt i vintermånedene var det ille. Husker jeg brukte hudkrem mot ekstra tørr hud og en kortionsalve for å dempe det.

    Mamma prøvde også homeoterapi. Vet ikke om det hadde no virking, husker jeg fikk noen sukkerpiller iallefall som jeg måtte ha under tunga. Tror det hadde null effekt, men kortisonsalven og hudkrem hjalp.

    Det var lite gøy iallefall og om vintern måtte jeg smøres inn omtrent etter dusj, basseng o.s.v, men jeg overlevde.

     

    I slutten av tenårene slet jeg veldig med kviser, men er nå på en roaccutankur og ser ut til å bli tilnærmet helbredet. Desverre har jeg fått antydninger til eksem igjen på albuene, med hudkrem hjelper. (Rouaccutan tørker ut huden). Dette har vel egentlig ingenting men ditt tilfelle å gjøre, men kanskje om 16-17 hvis sønnen din sliter med kviser, så send han til hudlege kjapt isteden for å la han gå rundt og slite med det. Min hudlege sa at kviser fort kan bli et problem dersom man har ømfintlig hud.

     

    Hei ! Takk for svar. :D

    Det høres ut som atopisk eksem! Hoved kriteriene for diagnosen er;

    -Begynner gjerne i barne årene 90% før fylte et år.

    -Mange vokser det helt eller delvis av seg før pubertet.

    -Utslettet er som regel tørt og flassende. Ved meget hissig eksem kan det dannes små " vannblemmer" som væsker.

    -Etter hvert så flytter utslettet seg fra ansiktet og konsentrerer seg rundt leddene.

    -Det klør noe helt innmari.

    -Mange med atopisk eksem tåler nesten ikke vann, dette er fordi det virker uttørrende.

    -Eksemet er ofte knyttet opp mot allergier.

     

    Mitt råd til deg er Canoderm ureum fuktighetskrem. den koster 449 kr for 500 g, men den er drøy og utrolig effektiv. Det hjelper også å ta oljebad eller bruke olje i dusjen. Jeg anbefaler også Elidel kortisonfri salve mot eksem. Obs du får kun resept fra hudspesialist. Unngå å spise sjokolade, jordbær og sitrus i visse tilfeller også egg og fisk. Disse kan virke hissende på eksemet uavhengig om du er allergisk eller ikke. Det anbefales også med grundig allergitesting for hvis du er allergisk mot noe du ofte får i deg så forverrer også dette eksemet.

  6. Uten at jeg orker å liste opp med beviser. Så er det en kjent sak at islam sprer seg hyppig rundt i verden, og da spesielt i Afrika. For meg virker det rart at vi ikke har bøttevis med ikke-muslimske flykninger på asylmottakene.

     

    Ok For meg virker argumentasjonen din litt grumsete ikke mye å bli klok av da for å si det sånn ;)

     

    Jeg bare undrer meg. På den måten slipper jeg å få på 17 sider lange svar fra SV'ere. ;)

     

    Hehe jeg er ingen sv er så ta det med ro :D

  7. jeg ser ikke hva som er galt med uskyldige bilder av spedbarn. Er det noen pedofile som er syke nok til å bry som om bilder av spedbarn? :dontgetit:

     

    Ja desverre, men akkurat på facebook så er det jo liten sjanse for at et bilde i en profil leder til et overgrep. Jeg ville imidlertid synes det var sjikkli kvalmt hvis jeg nen gang fant ut at en pedofil så mye som ahdde kikket på ungen min. Det er vel i bunn og grunn en vurdering hver enkelt foreldre må ta!

  8. name='mosleth' date='31/08-2009 : 17:42' post='14284944']

     

    Takk Mosleth :yes:

    Det er ikke mange som er så liberale som deg!

    Det er uansett artig å høre at det er flere sider av samme sak også blant deltagerene her.

     

     

    Uten at jeg orker å liste opp med beviser. Så er det en kjent sak at islam sprer seg hyppig rundt i verden, og da spesielt i Afrika. For meg virker det rart at vi ikke har bøttevis med ikke-muslimske flykninger på asylmottakene.

     

    Ok For meg virker argumentasjonen din litt grumsete ikke mye å bli klok av da for å si det sånn ;)

  9. Jeg synes det er betenkelig at en store andel av folkene rundt omkring på asylmottakene er muslimer, siden islam generelt sett ikke er noe særlig forfulgt religion. Er Norges definisjon på en asylsøker bare en mørkhudet person(og da helst en mann)?

     

    Det har kanskje noe med hvor flertallet av flyktninger kommer fra. Religion er jo ofte geografisk betinget.

    Dessuten så er det jo ikke alle som "ser muslimske ut" som er det... Og jo jeg skulle mene at Islam er ganske utbredt i visse deler av verden. Dessuten er det jo også forskjell på hvilke mennesker som har behov for asyl sånn geografisk sett. Og mennesker med samme hudfarge kommer stort sett sånn nogenlunde fra samme område.

  10. Til KVTL

    Det er ikke et spørsmål om å overpørve beslutninger fra andre regjeringer, men at vi ikke sender personer til land der man risikerer å effakturere en dødsstraff. Dette punktet har man ansett så viktig, at man har tatt det med i utleveringsloven. Siden Irak ikke kan gi noen skikkelig garanti for at de ikke vil henrette Krekar, så sendes han ikke nedover. Det er verdt å merke seg at denne bestemmelsen har vi hatt siden 75, og det er først nå visse partier vil fjerne denne.

     

    Takk :D

    Der der du man lærer så lenge man lever?

    Jeg visste faktisk ikke at det sto i utlendingsloven.

    Du fortalte tidligere at høyesterett har besluttet å utvise han. Hvordag kan de komme til den kjennelsen hvis det er lovfestet at det ikke kan gjøres?

    Jeg mener imidlertid at hvis han skal være her så må han straffeforfølges! Han kan ikke slippe straffeforfølgelse bare fordi han er heldig med Norges lovverk..

  11. Hei :!: Jeg har en sønn på et år. Ved 4 måneders alder begynte han å få kløende flekker rundt munnen. Vi var hos seks forskjellige leger før jeg havnet hos en spesialist som kunne hjelpe oss. Da hadde han hatt blødende sår rundt munnen i nesten tre måneder og skrek døgnet rundt. I ettertid synes jeg det er utrolig at det tok så lang tis å få hjelp da jeg har lest et sted etterpå at 15% av barna som blir født i dag har atopisk eksem. Jeg er også interresert i å høre fra voksene som selv har atopisk eksem da jeg er interresert i å høre hvordan fremtiden muligens kan se ut. Det er så stor forskjell på hva legene sier og den informasjonen man kan finne at det er til å bli gal av :cry: Høres dette kjent ut?

×
×
  • Opprett ny...