Gå til innhold

permo

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av permo

  1. Oppdatering gjekk seint men greit! Nokia Beamer kan ikkje lastast då det står at Nokia Black må ligge inne og det gjer den så eit eller anna er galt.

    Kunne vore kjekt å vise litt meir enn via Photobeamer!!!!!!!!!!!!!!;-)

     

    Svarar meg sjølv då det er laber aktivitet her. Nokia Beamer er no installert frå Store og appen er kjempe!!!!!!!!!!!!!!!;-)

  2. Installert her også. Men jeg får fremdeles ikke installert Nokia Beamer. Får beskjed om at Lumia Black er påkrevd !! :nei:

    Oppdatering gjekk seint men greit! Nokia Beamer kan ikkje lastast då det står at Nokia Black må ligge inne og det gjer den så eit eller anna er galt.

    Kunne vore kjekt å vise litt meir enn via Photobeamer!!!!!!!!!!!!!!;-)

  3.  

    Eller så skaffer du deg WPCentral appen, der får du alltid link som er uavhengig av språket ditt. I tillegg kan du bruke søkefunksjonen på telefonen, trykke på øyet nederst og ta bilde av QR koden som ligger på WPCentral sin artikkel. Så og si hver eneste gang de omtaler en app så følger link eller QR kode med :)

    Takkar igjen:-)

  4. Når 4G (LTE) er tilstades så vert det ingen problemer. Det er når telefonen er innstilt på 4G i områder det ikkje finns at ein kan risikere frys.

     

    Altså: Dersom ingen 4G så sett telefonen i 3G- modus så rebooter han ikkje;-)

     

    I grunnen er ikkje dette noko problem for kva er vitsen med å ha telefonen i 4G- modus når ein ikkje har bruk for det:-)

  5. Denne telefonen er berre heilt fantastisk. Her eg bur så er ikkje 4G ferdig utbyggd slik at nettinnstillinga er på 3G. Har erfaring for at skiftinga mellom 3- og 4G kan utløyse restart men dette vil heilt sikkert ordne seg ved neste oppdatering.

     

    Det einaste eg saknar etter min 8N så er det kameravarsling ved GPS- guiding. Er det nokon som veit om dette kjem eller kva?

    • Liker 2
  6. Selger Nokia Lumia 920 hvis noen er interessert. :)

     

    Kanskje det kunne vere ein god ide å reklamere/ byte den i ein som er god;-)

    Du burde kanskje gi ein god telefon ein sjanse til før du bestemmer deg for å hive den ut;-)

     

    Kanskje det kunne vere ein god ide å reklamere/ byte den i ein som er god;-)

    Du burde kanskje gi ein god telefon ein sjanse til før du bestemmer deg for å hive den ut;-)

     

    Ein ting med min 920 er at ved Skype-oppkall så må eg bruke gamletelefonen min (N8 med tvillingkort) då 920 ikkje ringer eller detekterar oppkall.

     

    Eg lurer på kva dette kan vere; nokon som har dette fenomenet på sin 920?

  7. Nettopp lagt inn oppdatering av min 920. Ja, det tok jammen si tid men etter to forsøk så var alt i boks og min telefon er ein ulåst frå Telenor/ Spaceworld.

     

    NO er det berre å nyte telefonen som er heilt fantastisk (også utan oppdateringa).

     

    Til dei som er plaga; få ein ny og kom dokke vidare i livet!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Liker 1
  8. No må desse møteplagarane slutte å bruke forumet til "eigenterapi".

     

    Det er reelle problem og problemstillingar vedr Lumia 920 som vel er tema her og kva telefon som er best; finast; perfekt etc. er meg klinkande likegyldig. Eg går inn hit for å sjå om det er nokon hjelp å få når den tid kjem at min Lumia 920 får problem. Sidan primo desember så har eg brukt min svarte #følgekamerat# og heile tida har han gjeve meg den hjelpa eg treng---

     

    dvs............. ein kjempetelefon og eg gled meg kvar gong eg brukar han-----heile dagen ;-)........................

     

    Eg seier ikkje "løp og kjøp" eller noko slikt; berre konstaterar at denne telefonen er botnsolid i alle delar. Det er klart at folk kan ha problem og at dei har fått seriar som ikkje held mål; det er noko som berre er slik det er!!!! Bytt inn dei som ikkje verkar skikkeleg; det er eit råd som går til alle dei som klagar og syt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det hjelper ikkje å syte på forumet; her er det ingen engel som kjem seglandes og tryllar bort problema; dei einaste englane her er slike som har ganske mykje skit på vengane og skryt av alle andre merker som ikkje vedkjem dette forumet;-)

     

    Til dokke som definerar problem og har ein god og konstruktiv framstelling til hjelp for andre trengande; stå på; dokke gjer ein flott innsats!!!!!!!!

  9. Dette gjellder dei som har gått fra N8 til 920

     

    USB- kablane frå N8 og 920 kan brukast på begge telefonane slik at billadar kan bruke same kabel til den telefonen du evt. har i bilen.....................Du treng med andre ord ikkje å bruke den gamle N8- ladaren men USB- kabelen i staden.

    For meg fungerar dette perfekt då eg brukar gamle N8 i bilen (den har nemleg fartskameraalarm; noko som ikkje 920 har fått endå i Drive-utgåva).

     

    PS

    Du må sjølvsagt kjøpe billadarpluggen for USB..................(om du ikkje får original så kan Iphoneutgåve brukast.......)

  10. Jeg oppdaterte til Nokia Belle Refresh i forrige uke. I går tok jeg en hard reset på telefonen for å få rensket opp i litt gammelt unødvendig gruff som blir liggende igjen etter nedlastninger og oppdateringer.

     

    Telefonen har nå gått fra ca 45 mb til ca 85 mb på C. Ram ligger på ca 120. Telefonen er nå rask, stabil og god å bruke. I tillegg holder batteriet seg godt.

     

    Dersom den fortsetter å holde seg slik vil jeg nok utsette kjøp av ny telefon noen måneder til.

     

     

    Meiner du då at dette er naudsynt for å få oppgraderinga på telefonen eller gjorde du dette berre for å fjerne "gruff" og restar av filer som ikkje lenger var i bruk?

     

    Eg får ikkje nokon oppgraderingsvarsel på Nokia Suite sjølv om eg har siste versjon.

     

     

     

    Min telefon er snart to år gammel. Alt i alt har jeg vært veldig fornøyd med Nokia N8.

  11. Dette innlegget har ingenting med N8 å gjere direkte men alle Nokia Belle- telefonar. Ser at NRK har laga ein kjempeflott app som installerar teksttv direkte på Symbian- telefonar. Diverre er det kun N9 som kan bruke han og i går sende eg spørsmål til NRK teksttv om ikkje dei kan portere denne appen til Belle- systemet då dette har og vil få ei stor brukarmasse i og med lanseringa av den nye 808 som kjem i april/ mai. Det skulle ikkje vere store problemet å portere denne appen gjennom Qt- programmering.

  12. Dette innlegget har ingenting med 808 å gjere direkte men alle Nokia Belle- telefonar. Ser at NRK har laga ein kjempeflott app som installerar teksttv direkte på Symbian- telefonar. Diverre er det kun N9 som kan bruke han og i går sende eg spørsmål til NRK teksttv om ikkje dei kan portere denne appen til Belle- systemet då dette har og vil få ei stor brukarmasse i og med lanseringa av den nye 808 som kjem i april/ mai. Det skulle ikkje vere store problemet å portere denne appen gjennom Qt- programmering.

  13. Jeg er nok en "technofreak". What the hell er det for et personangrep ;) .

     

    Nei jeg bare syntes telefonen er litt knotete å bruke, spesielt med Anne og tidligere. Med Belle går det mye bedre, så det er jo bare å laste ned Belle når du får tlf. Belle er som Android Light mtp utseende og bruk.

     

    Kan du underbygge din påstand om at Belle er "Android Light"? Synes det er tøvete å legge fram slike påstander utan fnugg av dokumentasjon.

     

    Klokkevisinga i Belle er kanskje lik Anroid men resten er i alle fall fullt på høgde og kanskje endå betre enn både Anroid og andre konkurrentar.

×
×
  • Opprett ny...