Gå til innhold

Trillian

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trillian

  1. Skjønner at strømknappen må være på, men den skrur jeg bare av om kveldene. Men i og med at problemet ser ut til å oppstå bare av og til kan jo det være forklaringen. Det er sikkert bare første gang jeg prøver å skru den på, siden den da har vært slått helt av. Tanks :)

     

    Grunnen er nok at du enkelt og greit har glemt hovedstrøm-bryteren bakpå konsollen. Systemet må stå i stand-by for at denne funksjonen skal fungere.

     

    Ellers så fungerer ikke min PS-knapp heller om systemet har vært slått av helt, altså med hovedstrøm-bryteren. Da må jeg etter å ha slått på bryteren manuelt starte systemet med på-knappen på konsollen og så trykke PS-knappen for å "koble" kontrolleren til konsollen.

     

    Så kort fortalt, for at du skal kan slå på konsollen med PS-knappen, så må du også ha slått av konsollen med PS-knappen.

  2. Jeg har problemer med å skru på systemet med håndkontrollen. Når jeg trykker på ps-knappen blinker bare de fire lysene uten at playstation blir slått på. Det funket til å begynne med, men ikke nå lenger. Er det feil med håndkontrollen eller konsollen? Hva kan jeg eventuelt gjøre for å fikse det?

     

    Edit: Playstation 3!

  3. Funker dårlig på skolen ihvertfall.

     

     

    Det er kun offisielt støttet i Sverige, men det funker fint i Norge uansett, så det skal ikke være noe problem. Vi har alle registrert oss med en svensk/tilfeldig postkode og satt Sverige som land. Nøyaktig hva slags feilmelding er det du får opp? Brannmur? Har du aktivert UPnP i en eventuell router?

     

    Ja det står noe om brannmuren: "Problem with connection to Voddler network. Check your internet connection and wireless network. Make sure no firewall is hindering Voddler connection. Wait a moment for the network to be found and try again."

     

    Jeg sitter på universitetet, kanskje det er noe med routeren her som legger hindringer? Men det er ingen problem å kjøre spotify derimot.

  4. Den ene hører jeg ikke i det hele tatt, den andre er en jævla traktor i forhold. Kjøpte begge hos dustin så jeg skal sende en mail å høre med de. Tror ikke det hjelper noe særlig, må vel bare leve med det.

     

    La oss få vite hvordan det går da. Er det slik at lyden høres selv om du sitter i et rom med mye annen lyd, eller er det når det er stort sett helt stille ellers? Lyden min lar seg overdøve av annen støy, men noen ganger er det fint å slippe støy i det hele tatt...

  5. Har kjøpt meg 2 asus ul30a QX056V. På den ene bråker hardisken som et uvær :( Knitrer og suser. Er det noe jeg kan gjøre med dette eller evntuelt klage?

    Jeg trodde dette gjaldt alle mer eller mindre? Det du sier er at det er en stor forskjell på de to du kjøpte?

    Har samme problm på min VT, men "ga litt opp" og slo meg til ro med at dette gladt "alle".

     

    Jeg ville prøvd å klage for alt det var verdt hvis jeg var deg. Få de til å forklare hvorfor kun den ene bråker. Jeg er helt enig at støyen ikke er akseptabel! Er meget innteressert i høre hvordan dette går:)

     

    Hvor kjøpte du de?

     

    Dette interesserer meg og, mener også at min suser og knitrer for mye, mer enn forventet etter å ha lest om hvor stille den skulle være. Veldig interessant når du har to like å sammenligne med. Jeg fikk beskjed der jeg kjøpte min om at "alle pc'er bråker litt", og orket etter litt att og fram ikke å klage mere, da det neppe er noe feil med den, og jeg dermed ikke har returrett.

  6. Det kan være strømforsyningen. Slik piping kan oppstå i PC, TV, dataskjermer, og mye annet. Det er ingen direkte feil, men det er jo ubehagelig.

    Snakk med leverandøren, det bør være mulig å bytte dekoder. Så får du håpe på å få en som ikke piper.

     

    Jepp, snakket med leverandøren, skal få byttet den :)

  7. Litt første inntrykk:

     

    HDD bråker og "Knitrer"

     

     

     

    Synes touchpad/knapp er helt ok.

     

     

    Jeg har UL30A, og har ikke merket noe til at HDD bråker (Omtrent lydløs), har brukt på stillesal. Men det kan bli litt "knitring" av og til.

    Er det samme HDD i denne, og UL30A. Hmm.

     

    Har også en ul30a, og merker at den bråker (suser) og knitrer, det drar den ganske mye ned for min del dessverre. Snakket med mamoz som jeg kjøpte den fra om det, de mente det kunne variere ettersom når jeg kjøpte pc'n hvilken harddisk de brukte, siden de alltid kjøper de delene som er billigst til enhver tid. Slik at jeg med andre ord kunne fått en stillere pc om jeg hadde kjøpt den på ett annet tidspunkt. Men hvor mye belegg han hadde å for å påstå det vet jeg ikke.

  8. Har en digital dekoder som jeg akkurat har koblet opp. Problemet er at den piper! Jeg skrur den alltid av hvis jeg ikke skal se på fjernsyn, da jeg finner denne lyden irriterende. Lurer på om dette er vanlig, eller om det har noe med tilkoblinger å gjøre, eller om det er noe galt? Sørger alltid for å skru dekoderen helt av vha knappen bakpå. Har ikke galvanisk skille, leverandøren sa jeg ikke trengte det. Dekoderen er koblet til tv via HDMI.

  9. Den ble solgt fra forrige lørdag av, til lageret var tomt, som var ca tirsdag/onsdag. Du er dessverre for seint ute nå.

     

    Jeg var også å spurte etter den på elkjøp på onsdag, de sa så lenge annonsen var gyldig kunne de bestille den inn til meg til samme pris, men det kom til å ta tre uker. Så jeg bestilte den fra komplett til samme pris og fikk den levert på døra to dager etter :)

  10. Forsøkt å snu festet 180 grader? Kan være dere har montert det bak frem feks. Hva sier bruksanvisninga ang montering av tv-foten?

     

    Den står riktig vei :)

     

    Jeg la tven oppå et bord med skjermen oppover, satt inn stativet. Løfta opp tven og satte den opp, også skrudde jeg inn alle skruene på baksiden.

     

    @alastor, stod ingenting om montering av tv foten i bruksanvisningen, ihvertfall så jeg ingenting om det når jeg så igjennom fort.

     

    Fant denne videoen på samsung, her skrur de inn skruene mens tv'n ligger nede. Får prøve en mellomting, men definitivt prøve å legge den ned altså :)

     

    Det står faktisk i instruksjonsboka, men den er vag. Det står ingenting om den skal ligge eller stå.

  11. Hvordan monterte dere stativet på denne tv'n?!

     

    Vi satte stativet på benken, og tredde tv'n nedpå. Det virker ikke som vi får skrudd inn de to øverste skruene skikkelig, og tv'n lener nå forover :(

     

    Kan den ligge for eksempel mens man skyver inn stativet, vil det hjelpe? Prøvde å presse den litt bakover mens vi skrudde inn skruene, men virker ikke som det går heller. Redd for å ødelegge gjengene også nå, for vi skrudde inn og ut de to øverste ett par ganger også uten å komme noen vei med det, sukk...

  12. Den er ikke ubrukelig uten dekoder nei, men bildet blir mye bedre med dekoder, eller ved å bruke digital-tuneren innebygd i tven. HD-dekoder kobler du til med hdmi-kabel, ja.

     

    Dekoder må jeg nok bruke ja. Jeg trodde bare ett utfra et innlegg lenger bak at man måtte ha canal digital eller get for å få ett godt bilde. Men det er kanskje bare om man vil putte kortet fra leverandøren rett i tv'en?

     

    Tatt fra komplett:

     

    "Er fornøyd med TV alt i alt bra pris fra Komplett, og ingen klage til Komplett. MEN før du kjøper TV`en sjekk dette: Pratet med Samsung Norge Suport pga jeg sliter med å få de fullverdige HDkanalene til å fungere.. Kjøpe du TV og skal bruke den til bruk utenfor Canal Digital eller GET sitt frekvens ja da sliter du endel med denne TV`en..

     

    Det er sån att TV`en er best på de frekvensene samsung har instilt den til.. altså feks vis ditt boretslaget eller ditt hus har kabelnettverk som levere kanaler over frekvensen som TV`en er instilt til ja da må du regne med hakking og kutt i bilde og lyd.

     

    Samsung Norge sa selv at denne modellen er instilt til en frekvens som er egnet BEST!! til Canal Digital eller GET! Så sier jeg "hvorfor ikke informerer dere ikke kunden at TV`en er best til det og at vis boretslaget har eget kabelnettverk så må dere kjøpe en annen TV.." "Det hadde dem ikke resurser til nå i etterkant"

     

    Altså har du Canal Digital eller GET som kabel levandør da er TV klokkeklar, men hvis du ikke har det.. Så kan du bare glømme denne TV`en!

     

    OBS du kan redigere frekvensen manuelt, men ifølge teknikeren for kabelnettverket mitt sier han att utenfor de eksakte frekvensene greier TV`en såvidt å håndtere MPEG2 formatet og i hvertfall ikke MPEG4 format. Han kalte det en typisk Samsung "Bugs" "

     

     

    -------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Er det noen av dere som har denne tv'n som har det problemet her nå?

  13. Har akkurat bestilt denne tv'en, men ved gjennomlesing av dette forumet ble jeg litt i tvil . Har hverken get eller canal digital, men noe som heter loqal. Forstår ikke helt, er denne tv'en mer eller mindre ubrukelig uten get eller canal digital? Får en HD-dekoder snart fra loqal, gjør det saken bedre? Den kobles vel til med hdmi-kabel, eller?

     

    Dette blir min første flatskjerm så nå er jeg bare forvirret, hjelp!

  14. Er det noen som har erfaringer med Toshiba sin pc vs de to andre i emnetittelen? Er den like god/bedre? Har lest en eller annen plass at Toshiba har pc'er som varer lengre enn Acer (Asus fikk best), og lurer på om dette gjelder for disse også.

     

    http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,3...5085521p,00.htm

     

    Scroller du litt ned her finner du en del testresultater hvor blant annet de tre maskinene du nevner er satt opp mot hverandre. Med tanke på ytelse gjør både acer og asus det en del bedre enn toshibaen.

  15. Ta opp lyd eller film nesten gang du sitter i lesesalen, så kan vi evt vurderere om det er høyt, eller diskfeil?

     

    Det hadde jo v'rt supert, desverre har jeg ikke noe opptaksutstyr som egner seg. Pr;vde med mobilen men den lagde mere st;y p[ egen h[nd!

     

    Tror kanskje jeg har h;rt litt for mye etter i det siste rett og slett, skal fors;ke [ ignorere det og se om jeg blir vant med det en stund.

     

    *Oppdaget foresten nettopp at de skandinaviske bokstavene ikke fungerer i express gate! Sliter og med slikt som parentes, kolon og lignende.

  16. De fleste av dere har altså lagt merke til knitrelyden, men hva med suselyden? Den gir seg aldri, og i og med at jeg sitter på en rimelig stille lesesal hver dag begynner denne nå desverre å plage meg litt. Er det flere som har denne konstante susingen?

     

    Mest av alt plager det meg fordi det overalt skrytes av hvor stille denne maskinen er, jeg ville ikke sagt det samme. Så jeg håper nesten det er noe feil på min, men er litt redd for at dette også er vanlig med hdd fra seagate?

  17. Knitrelyder er helt normalt fra harddisk. Denne disken er fra Seagate og har alltid hatt en veldig hørbar knitrelyd på sine disker. Dette kan ikke fikses med en bios oppdatering.

     

    Damn Seagate, leverte akkurat tilbake en HP probook 5310m med en bråkete seagate-disk, tenkte ikke på å sjekke om ul30 også hadde seagate. Men probooken hadde en på 7200 rpm, støyet mye mer og vibrerte i tillegg!

     

     

    min knitrer litt også.. litt irriterende når du sitter å skriver og skal ha det helt stille.

    si ifra hvis du får ordnet det på et vis da =)

     

    Tror nok O:M:A har den eneste løsningen desverre, sette inn en SSD. Bare synd å bytte ut den gigantiske harddisken som er inne i pc'en allerede. Men inntil videre syns jeg ikke lyden er direkte plagsom :)

     

    Eneste måte å fikse det på er vel å bytte til en SSD, er det harddisk aktivitet; er det harddisk aktivitet.
  18. Hvordan finner jeg ut om jeg trenger å oppdatere Bios? Altså hvor står det hvilken versjon jeg har nå?

     

    Asus skriver noe sted, tror det var på oppdateringssiden, at man ikke burde oppdatere bios med mindre man hadde noen problemer som måtte fikses, hva mener dere om dette?

     

    Edit: Har en konstant suselyd, samt en del "knitring", selv når den ikke er i bruk, sannsynligvis fra harddisken? Er dette vanlig? Kan det eventuelt være ett problem som kan løses med oppdatering av Bios?

  19. Nå har jeg endelig fått min ul30a, har ikke tid å vente på vt desverre, men så langt er jeg kjempefornøyd, spesielt er jeg fornøyd med tastaturet som er veldig godt å skrive på :D

     

    Har bare ett lite spørsmål som sikkert har ett opplagt svar, men må spørre likevel: Fjernet dere andre alle klistremerkene? Spesielt det merket som er på touchpaden for å vise hvordan den fungerer, det er vel ikke meningen at den skal være der fast? Og hva med de andre? Er redd for å begynne å pelle på noe som ikke kommer lett av og etterlater limrester og lignende.

×
×
  • Opprett ny...