Gå til innhold

Madag

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Madag

  1. Petter spiller spillet bare sinnsykt bra må jeg si.

    Jeg vil se mer av emil neste uke, håper så sinnsykt han roter med den nye kjerringa for nå bør han få seg noe etter det fine diktet. Stian burde også få seg noe i neste uke, Caroline depper sikkert og er sårbar noe Stian kommer til å utnytte! (håper jeg da)

    og når det gjelder Tine og Niklas burde Tine ha sett det komme, niklas er bare mann.. han trenger kuse for fan!!

  2. Jeg har ikke mye personlig erfaring med vektreduksjon, men jeg har lest en del om det siden jeg trener aktivt. Det viktigste som jeg sier til alle som stiller dette spørsmålet er at du klarer å forbrenne fler kalorier enn du får i deg. Du kan øke forbrenningen ved å spise ofte, men lite. Forbrenningen øker også hvis du får større muskler så styrke trening er også viktig når du skal gå ned i vekt samt å få bort mesteparten av fettet.

    Jeg ville anbefalt deg å starte med styrke trening med engang.

    De viktigste øvelsene er Knebøy(du aktiverer 80% av kroppen ved knebøy), markløft og benkpress. Du kan også gjøre sit ups øvelser for å legge til noen muskler på magen ;)

    Etter en tung styrke trening kan du kjøre litt cardio.

     

    Som sagt jeg har ikke mye personlig erfaring, men jeg har lest mye i blader, på nettet og andre forumer så jeg håper dette kan hjelpe deg på vei. Du vil kunne merke endringer så fort du enderer livstilen din og spiser sundt og trener ofte, etter 1 uke ville jeg tro :D

  3. Petter spiller bra da!! Han kommer nok til å holde seg inne på hotellet en stund :D

    Som nevnt prøver Carl for hardt, han er ikke så kul som han prøver å være det blir for dumt liksom og jeg begynner å skjønne hvorfor folk hater Victoria så mye :/ Hun gjør akkurat det samme med Petter som hun gjorde med Daniel.. hun klarer ikke å ha det gøy. Hun er så falsk 90% av tiden.

  4.  

     

    haha, samme her! Som om jeg er drittreig og svak x|

    Noen ganger føles det som om jeg tar skikkelig i og treffer hardt, men lite skjer. Jeg våknet en gang av at knyttneven var dritvond. Slo sikkert til veggen i søvne x|

     

    Hehe, jeg husker engang når jeg drømte så hadde jeg alerede vært i en slosskamp og jeg visste jeg ikke klarte å slå, så jeg bare kastet meg selv på personen i høy fart xD

  5. Ååå denne tråden tror jeg vil bli full av random ting :D

    Jeg har hatt så sinnsykt mange rare drømmen at jeg ikke vet hvem jeg skal velge, men jeg husker et mareritt.. faktisk mitt første mareritt jeg hadde.

     

    I drømmen: Jeg våknet av meg selv og gikk inn i kjøkkenet hvor pappa satt og drakk kaffe, men han var en blekksprut så jeg ble sinnykt redd og tok et par skritt bakover hvor jeg da falt ned en lemm. I bunnen av lemmen var det vann, og i vannet badet mamma.. hun var en hai så jeg freaka ut og svømte gjennom et hull jeg fant under vann som var akkurat passe til meg. Når jeg hadde svømt litt fant jeg ut at jeg ikke kunne puste under vannet så jeg vridde meg og sprelte helt til jeg våknet av at jeg falt ut av sengen med puta surret rundt hodet mitt xD

  6. For å gå ned i vekt må du forbrenne mer kalorier enn du får i deg enkelt og greit.

    Kjappeste måten må være å bytte ut alle usunne matvaner med mer sunne matvaner. Kutt ut godteri og potetgull (som er høy på kalorier) ta heller et eple/banan eventuelt annen frukt du liker drikk vann isteden for brus og øl.

    Hvis du klarer dette er du allerede på god vei, men du kan hjelpe til ekstra ved moderat jogging 30-60 minutter hver dag.

     

    Håper dette hjelper deg litt på vei :D

  7. Jeg skjønner ikke hva folk prater om når dem sier at Victoria er den fæle her.. hun har PRØVD å ha det gøy, men Daniel er jo den jævla nazi fyren og behandler henne som han eier henne. han har jo bare driti seg ut gjennom hele PH, første inntrykket av han synes jeg at han var drit kul. men han er bare en tulling som bare prater taktikk. Thorbjørn feks er layback og chiller, mens Daniel stresser med å få folk på laget sitt som ingen gidder å joine.

×
×
  • Opprett ny...