Gå til innhold

Fickledick

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fickledick

  1. Fikk i dag levert min nye tv, en samsun q7f, på døren. Satte den opp som forklart i «quick set up guiden», og skulle fornøyd trykke på power knappen. Problemet er at ingen ting skjer. Virker som at det ikke er liv i one connect boksen. Er det noen måte å se om denne boksen tar i mot strøm, ser ingen lys eller noe. Noen som har vært borti det samme, evt ar tips?

     

    Tvn er kjøpt fra komplett btw.

  2. straffeloven:

     

    § 287. Forsømmelse av hjelpeplikt

    Med bot eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som unnlater

    a) etter evne å hjelpe en person som er i åpenbar fare for å miste livet eller bli påført betydelig skade på kropp eller helse, eller b) ved anmeldelse eller på annen måte etter evne å avverge brann, oversvømmelse, sprengning eller lignende ulykke som medfører fare for menneskeliv eller betydelig skade på kropp og helse.

    Brudd på hjelpeplikten etter første ledd straffes ikke når plikten ikke kunne oppfylles uten å utsette seg selv eller andre for særlig fare eller oppofrelse.

    • Liker 6
  3. Nå vet jeg ikke hvor lenge du har trent nå etter avbrekket, men jeg vil anbefale å øke antall set på de tre hovedøveslene du kjører. 3 set vil kanskje gi god progresjon i starten, men i lengden gjør du lurt i å øke set for videre økning. Sett deg faste og oppnåelige mål og følg  programmet, ikke øk for raskt men heller ikke bli stående uke etter uke på samme vekt. 

     

    Den progresjonen du har lagt inn i programmet ditt er ikke dum, da den tvinger deg til å øke intensiteten/motstanden regelmessig. Etterhvert bør du ta en periode med mengdetreningsproigram, før du igjen går over på økeprogram som du driver med nå. 

     

    Øvelsene du kjører nå er fine de, blir selv irritert av folk som kjører uendelig med øvelser per økt. Som hobbystyrkeløfter ville jeg selvfølgelig kjørt benkpress med stang, men det avhenger selvfølgelig av hva du vil med treningen. 

     

    Chins er noe du kan putte inn alle tre dagene, kanskje med lavere antall repetisjoner og heller flere set. Sats på litt mengde så skal du se at det løsner sakte men sikkert. 

  4. Nominerte til månedens (november) priser

     

    Manager: Conte, Dyche, Guardiola, Klopp, Mourinho and Wenger

     

    Spiller: Brady, De Bruyne, Hazard, Mustafi, Salah, Sterling

     

    Mål: Rajiv van La Parra (HUD v WBA)

    Kevin De Bruyne (LEI v MCI)

    Mohamed Salah (LIV v SOU) (mål nr 1)

    Gylfi Sigurdsson (SOU v EVE)

    Ashley Young (WAT v MUN)

    Jesse Lingard (WAT v MUN)

    Jamie Vardy (LEI v TOT)

    Wayne Rooney (EVE v WHU) (mål nr 3)

     

     

    Teknikken i Rooneys laaaaangskudd burde være soleklar favoritt som månedens mål!

  5. Han er vel hverken pedo eller netthater  :hmm: Han er en eldre mann som prøver seg på en yngre dame (men 24 er jo laaaaangt over det en pedofil ville prøvd seg på, og ut ifra bildet har hun vel ikke barneaktig kropp heller). Må jo være lov å prøve seg... Dette er et godt eksempel på feminisme som har gått alt for langt. Kvinnekamp gjør ikke ekstremisme til en bra ting.

    • Liker 2
  6. Hadde håpet å lese innlegg fra en person med innsikt i sine dyssosiale trekk, noe som til en viss grad er tilfelle, men sitter likevel igjen litt skuffa over svarene som er relativt klassiske for en med psykopatiske trekk  

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...