Gå til innhold

Skypond

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skypond

  1. Det står:
    Responstidsgaranti på Kundeservice – max tre minutter venting **

    ...

    **Hvis dette ikke overholdes gis en gratis nettfilm som erstatning (maks 1 gang pr mnd)

     

    Selvsagt er dette alt for dårlig, men før du byner å skrike å slå så bør du sette deg inn i den avtalen du betaler for ...

    Hmm så ikke det nei. De har tilbydt meg en nettfilm men jeg gidder ikke å se film over nettet :) Neste er Lyse uten tvil.

  2. Jeg betaler 49 kroner ekstra i måneden kun for at jeg skal komme igjennom til kundeservice så raskt som mulig. Jeg er Platina medlem og de lover da en responstidsgaranti på max 3 minutter. De siste 3 gangene jeg har ringt inn har jeg ventet 14 minutter, 7 minutter og nå sist 6 minutter. Jeg har klaga på dette 2 ganger til kundeservice, men med den elendige kundeservicen Ngt har så driter de en lang i mine klager. Det står jo skriftlig på deres internett side "MAX 3 MINUTTER"

    ventetid. Hvem kan jeg kontakte utenom kundeservice? Har noen en mail til en person høyere opp i sytemet? Takker for alle seriøse svar :-)

  3. Jeg har Nextgentel. For noen måneder tilbake hadde jeg fast ip og ble Ddos bomba. Etter dette gikk jeg tilbake til dynamisk. Men i ettertid så klarer jeg ikke å bruke remote desktop. Har prøvd alt. Dette har fungert før. Hvis jeg setter opp ftp så funker det, men ikke i passive mode. Dette har og fungert fint før. Så har nextgentel sperra noe som jeg må muligens be de om å åpne igjen? :-) Har en Netopia 3351 router.

  4. samme her. Har bestilt 12 mbit adsl2. Ble lovt i mai men nå er det Juni. En annen ting som plager meg er routingen til Sverige som jeg og mange andre sliter med. Har gjort ett siste forsøk på å få dem til å ordne opp. hvis ikke er vi 35 stk som sier opp linjene våres. NGT var bra en stund. Men nå er det for mye rot synes nå jeg.

  5. Det er vel på tide med en oppgradering. Men har ikke følgt med så mye på en stund om hva som er hva. Det jeg har nå er det som står i signatur.

    Skjermkortet er ganske nytt, menne jeg må jo over til pci-xpress. Det finnes jo løsninger for å bruke agp kort på pci-express hk. Men jeg dropper den løsningen.

    Så håper jeg på anbefalinger fra dere til å å oppgradere, hk, cpu, minne og skjermkort. Pris jeg har sånn ca beregnet er: cpu: ca 2000. Hk ca 2000. skjermkort: helst 3000 om jeg må :-) 4000 og minne 1500/2000.

     

    Og så lurer jeg på hva jeg vil få for det gamle jeg har (se signatur).

     

    Takker for alle svar :-)

  6. Det er vel på tide med en oppgradering. Men har ikke følgt med så mye på en stund om hva som er hva. Det jeg har nå er det som står i signatur.

    Skjermkortet er ganske nytt, menne jeg må jo over til pci-xpress. Det finnes jo løsninger for å bruke agp kort på pci-express hk. Men jeg dropper den løsningen.

    Så håper jeg på anbefalinger fra dere til å å oppgradere, hk, cpu, minne og skjermkort. Pris jeg har sånn ca beregnet er: cpu: ca 2000. Hk ca 2000. skjermkort: helst 3000 om jeg må :-) 4000 og minne 1500/2000.

     

    Og så lurer jeg på hva jeg vil få for det gamle jeg har (se signatur).

     

    Takker for alle svar :-)

  7. som topic sier: Socket 775 HK som støtter AGP port?

    Har nettopp kjøpt meg ett Sapphire x800pro Vivo agp. Så jeg vil nødig skifte om til PCI-Express akkurat nå. Så derfor lurer jeg på om det finnes hovedkort som har støtte for både pci-xpress og agp eller bare agp?

    Flott med mange alternativer om det finnes :-)

  8. 1 gb Twinmos/winbond (3200) minne. Det stod i texten. Takker for tipsene. Nå er jeg allergisk mot MSI sine produkter pga dårlig erfaring med deres hovedkort 3 ganger faktisk :-) Men men. Får vel gjerne vurdere å vente enda litt til :-)

  9. Jeg sitter for øyeblikket med en P4 2,6 NW, Asus P4c800E-deluxe hk, 1 gb Twinmos/winbond (3200) minne, Sapphire Radeon X800Pro Vivo (AGP).

    Og lurer på om jeg skal hoppe over til AMD. Har faktisk litt lyst på 64 bit :-) Men jeg har ikke peiling på hva som er verdt å kjøpe. Jeg vil skifte ut cpu og hovedkort. Muligens minne om det trengs. Har nettopp kjøpt skjermkortet så gidder ikke å gå over til PCI-Express enda. Så jeg vil ha ett skikkelig hovedkort, ikke noe i 500 kroners klassen. Noen som kan hjelpe meg med hva jeg skal plukke ut?

  10. Vet ikke om her er rette plassen å poste denne, men jeg prøver.

    Etter å ha clonet c:\ driven med ghost. Og booter med ghost diskett. Henger det seg når jeg er i ferd med å komme inn i ghost. Har hørt at det er problemer med dette. Har hørt at man kan bruke kommandoen i autoexec.bat fila: ghost.exe -NOIDE - Men siden jeg har kun 1 sata disk som er min c:\. Så sliter jeg. For NOIDE kommandoen disabler alle IDE enheter. Noen som vet en løsning?

    Håper jeg har formulert meg på en forståelig måte :-)

  11. OK, jeg har kjøpt credit hos Davinchi team og har skrudd av alt av firewalls etc. Når jeg da skal til å unlocke med SE remote unlocker 12.2 så får jeg følgende:

     

    Getting data from server

    connection ok! Data receiving...

    Credits: 1 Counter 0

    ***Unlocking Started***

    Power on the Phone

     

    Så skjer d ikke en dritt, noen som har noe forslag?

×
×
  • Opprett ny...