Gå til innhold

paraxsystemz

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paraxsystemz

  1. 3 minutes ago, Sydvest said:

    Et raskt googelsøk sier meg at det er grønn/sort kabel som er langlys på venstre side, og grønn/oransje på høyre side. Disse skal gå inn på pin 2 i støpselet. Dette kan du kontrollmåle på egenhånd med multimeter. Mål mellom ledningen og karosseriet.

    Takk skal sjekke opp i dette når jeg får led baren 👍

  2. 3 minutes ago, Habla Møberg said:

    Så sant du kun skal ha fjernlys funksjon på ledbaren er det bare å huke seg innpå ledning til fjernlyset med et relé ja. Hadde du hatt bixenon så måtte du muligens hatt en såkalt canmate, men i ditt tilfelle er det kurant å hente styrestrøm fra h7 pæren.
    Nøyaktig
    hvilken leder må du måle deg fram til. Fortrinnsvis utenfor lykten.

    Takk for svar, led baren jeg ser på har ingen andre funksjoner en fjernlys så da er den saken grei å sparer noen kroner på å slippe en slik canmate 👍

  3. Hei

    Jeg har en 2014 modell ford focus mk3 stasjonsvogn som jeg ønsker å kjøpe en led bar til men blir litt forvirret når jeg leser om xenon og canbus oppkobling. 

    Når jeg ser på lykten min så har jeg xenon i nærlys, h7 halogen i fjernlys og en h1 halogen som slår seg på når jeg svinger på rattet. 

    Er det bare å koble seg på til halogen pæren eller må jeg ha en slik canbus styrestrøm enhet allikevel? Og hvor bør man koble seg på? I ledningsnettet som går på utsiden av lykten eller koble direkte på ledningen på pæren?

    Legger med noen bilder.

    20211003_143538.jpg

    20211003_134201.jpg

    20211003_134152.jpg

  4. Jeg kjøpte en sodastream genesis her om dagen og ble overasket over at den ikke lager en prompelyd men en pshhh lyd istedet. 

    Noen som kjenner seg igjen at man får en meget tørr følelse i munnen av lett sirupen? De med sukker funker fint men den lett versjonen hadde jeg den følelsen mesteparten av dagen.

    • Liker 1
  5. Det ble en Dji spark fly more combo på meg, ikke det beste avslaget men skulle ha den uansett.

    Det som var litt kjipt var at Proshop hadde den til 504 kr mindre da jeg sto opp men da var pakken allerede pakket og sendt så da gidder jeg ikke å stresse med å returnere pakken.

    Men sendte melding til Elefun for å høre om de prismatcher andre tilbud men har ikke hørt noe enda selv om de har åpent i dag.

  6. Jeg brukte en ps3 kontroller før men syns det ble mye dilldall for å få det til og fungere, pluss at button layout i alle spill er xbox så blir litt forvirrende for meg å huske hvilken knapp som er hva.

    Men nå har jeg en xbox one controller som er plug and play, det eneste jeg kan pirke på er at man må kjøpe microsoft sin egen bluetooth dongle som jeg kan se. På ps3 kontrolleren brukte jeg bare en random dongle til 30 kr på ebay.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...