Gå til innhold

blablae

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blablae

  1. Heisann .

     

    Jeg har hatt en pc nå i 8 år og nå virker det som harddisken begynner å gå i stykker siden jeg får en del bluescreens. I tillegg går det vel ganske treigt og tar litt lang tid å starte opp Windows. Jeg tenkte å skifte den gamle hardisken ut med en SSD. Jeg så på netonnet SSD fra Samsung og fra Crucial til cirka 1500kr 500gb some har fått gode anmeldelser.

    Stort sett bruker jeg PCen for Dota2, Counter strike 1.6, surfe og høre på musikk. Har dota 2 på middels-middels lav settings men det lagger og spiker en del av og til.  Jeg trenger lite diskplass og har nå i 8 år ikke brukt mer enn 400gb.

     

    Har

     

    P5Q Deluxe ASUS motherboard.
    Intel® Core2 Quad CPU Q8300 2.5GHz
    ATI Radeon HD 4800
    4GB RAM
    Windows 7

     

    Så med tanke på at jeg stort sett bruker for spill er det vel smart å kjøpe en SSD? Er det noen av SSD hardiskene som passer bedre med den hardwaren jeg har på pcen?

    I tillegg vet jeg ikke hvor jeg har windows 7 cd og nøkkel. Noen som vet hvis jeg kloner disken om jeg blir spurt om windows nøkkel . Lurer på om også denne diskkloningen er så lur? Siden jeg har hatt den i 8 år nå og da er det sikkert kanskje noe korrupte filer, virus, spyware osv.

  2. Faren min har vært leietaker i mange år og har nå gitt oppsigelse. Han har fått beskjed at han må ta ALT ut av leiligheten fordi utleier må ta bilde av leiligheten i tom tilstand. Faren min skal ikke flytte ut med det samme, han har bare gitt oppsigelse og skal bo i leiligheten et par måneder til. Dette er jo en stor jobb og ta alt som er i leiligheten ut og ta det inn igjen. Jeg syntes dette hørtes litt rart ut. Er dette vanlig og har utleier rett til å bare kreve dette?

  3. Det er bare å komme med flere anbefalinger hvis noen har, helst med ledige stillinger som jeg kan søke på. Jeg klarte ikke å finne noen ledige stillinger selv.

     

    Er det noen som vet hvordan det er å jobbe for et vaskefirma ? Jeg ser for meg at det fysisk tøft å vaske gulv med mopp i 8 timer hver dag, da kan man også velge hvor hardt og hvor fort hvis en vil.

  4. Hei

     

    Jeg nærmer meg slutten av en naturvitenskapelig bachelor grad ved universitetet, men jeg har gått så lei at jeg klarer ikke å fullføre den uten en pause. Jeg har bare lyst å gjøre en eller annen repetetiv fysisk krevende jobb. Hjernen min trenger pause og jeg skammer meg veldig over min fysiske form. Trening ved siden av er ikke nok. Jeg vil i det minste jobbe i hele sommerferien hvis ikke mer.

     

    Er det noen fysisk jobb som noen kan anbefale meg å søke på?

     

    Takk

  5. hmm

     

    jeg har allerede valgt ubuuntu

     

    så kommer jeg videre og får Try hd0,0) : NTSFellerno no wubildr. etter hvert kommer GNU GRUB opp der jeg MÅ trykke tab for å få opp en liste med kommandorer. jeg prøvde insert ingenting skjer.

     

    jeg har altså en maskin med både windows og ubuntu, men nå kan jeg ikke lenger komme meg inn i ubuntu.

  6. hei

     

    jeg har både ubuntu og windows installert på dataen min. når jeg slår på maskinen kan jeg velge mellom ubuntu og windows. velger jeg ubuntu får jeg opp: Try hd0,0) : NTSFellerno no wubildr.

     

    jeg må vente litt så kommer jeg meg in i ubuntu. men i dag måtte jeg restarte pcen pga noen firefox oppdateringer og når jeg kom til: Try hd0,0) : NTSFellerno no wubildr, som jeg har kommet til mange ganger før måtte jeg vente no lengre enn vanligvis. så kom jeg meg ikke inn på ubuntu men fikk opp GNU GRUB. Jeg blir bedt om trykke tab og så får jeg opp en liste med kommandoer. Jeg prøver å skrive boot men får no loaded kernel. hvis jeg skriver ls får jeg hd0 hd0,2 hd0,1. de andre kommandoene virker ikke særlig relevante for å få meg inn på ubuntu.

     

    skjønner ikke helt hva som har skjedd. det var bare noen firefoxoppdateringer og så restartet jeg maskinen og nå kommer jeg meg ikke inn i ubuntu.

  7. hei

     

    har fått status som enkeltemnestudent på uio, håper jeg får plass på mat1100 mat-inf1100 of inf1100.. er det noen som vet om det vanligvis er plass i disse emnene for enkeltemnestudenter?

     

    ser at til 2 av emnene så er de første forelesningene på mandag mens man først kan få plass som student i emnene på tirsdag. så spørsmålet mitt er : kan jeg gå på de første forelesningene som er på mandag selvom jeg ennå ikke er student av de emnene?

×
×
  • Opprett ny...