Gå til innhold

frankose

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frankose

  1. @HåkonNTusen takk for godt og utfyllende svar. Jeg har også merket meg at beholdningen sank fort etter at linken ble delt her, så jeg måtte hive meg rundt for å rekke å bli med på lasset før det ble tomt.

    Nå er det bare å angrerette enkelte komponenter jeg allerede hadde bestilt 😝

    Edit: Er ihuga flysimmer, så per core ytelse betyr mer enn antall kjerner.  Intel er nok fortsatt på toppen for det segmentet.

  2. 38 minutes ago, HåkonN said:

    Elkjøp har også over 25 stk. Lenovo maskiner med RTX 3080 på lager til en ikke skremmende pris (24k):

    https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/226414/lenovo-legion-t7-34imz5-stasjonar-gaming-pc-i7k-16-1024-3080

     

    Laget en annen tråd der jeg spurte om meninger om denne? Planlegger egentlig å bygge selv, men kan fire litt på kravene om jeg slipper å vente 4 mnd. Skal uansett bytte ut til helt ny maskin, så er ikke avhengig av et stand alone kort. 

  3. Ikke denne spesifikt, men har delene til noe tilsvarende på vei i posten (bortsett fra skjermkortet sin plutselig ble utsatt igjen), og da må det på ca 23000. Tipper at alt her ikke er spekket like bra, men ser ut som et Z490 brikkesett og 10700K CPU, så litt rom for leking blir det vel. Så på overflaten er ikke prisdifferansen så stor iallefall. 

  4. Noen som har noen tanker om denne?  Har egentlig bestilt deler til noe litt fetere, men man får jo ikke tak i RTX 3080 for tiden.  Liker ikke at det mangler litt detaljer på forskjellige komptonenter, og skulle gjerne sett den innvendig.

    https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/226414/lenovo-legion-t7-34imz5-stasjonar-gaming-pc-i7k-16-1024-3080

    Den ser jo ikke pen ut, men kan alltids gjemme den under skrivebordet 😛

  5. Hei alle sammen,


    Jeg planlegger å sette opp en punkt-til-punkt trådløs forbindelse med en rekkevidde på ca 3 km og en kapasitet til på 20 til 30 Mb per sekund. Dette vil bli brukt til å gi Internett-tilgang til min hjem fra en ADSL-tilkobling langt unna. Jeg gjorde noe lignende for 8 år siden med vanlig Wi-Fi på 2,4 GHz, men jeg hadde noen problemer med å prøve å fikse timing av rammene for å håndtere den store avstanden. Hva ville være den beste teknologien å bruke for noe sånt som dette nå?

  6. Hei, noen som vet om det finnes god MP3-spiller programvare til N95 (S60) som egner seg til lydbøker? Kravet er da at den må ha en bokmerkefunksjon for å huske hvor man var i lydfilen når man stopper avspilling.

     

    Har ikke funnet noe så langt, men jeg lever i håpet om at noen kan hjelpe meg :)

  7. Hva gjør folk for å få god kvalitet på sin VOIP samtale ved stor belastning på inngående linje? Utlinjen er ikke et problem selvom den er trang, her har jeg full mulighet til å prioritere trafikk på egenhånd. På innlinjen derimot (2Mbps) så er det ikke noe jeg kan gjøre annet enn å kaste noe TCP-trafikk for å strupe TCP-strømmene litt. Reultatet er at andre hører meg fint, men jeg sliter med å høre dem ved mye trafikk (vi er flere som deler linjen).

     

    Har noen noen gode ideer? Finnes det noen ADSL leverandører som prioriterer VOIP-trafikk i sitt nett og over ADSL-linjen til forbrukeren?

×
×
  • Opprett ny...