Jump to content

Babadurion

Medlemmer
 • Content Count

  782
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)

About Babadurion

 • Birthday 07/04/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Enig, læring var ikke så verst. Men måtte virkelig ut å ro på siste oppgave, håper og tror at det skal veldig lite til å få en stå karakter der når så mange bare gikk. Rett fascinerende.
 2. Oppgave 9 ble gitt høst12. Men hvis man ser på tidligere eksamener, så har verken 4 eller 6 blitt gitt (fra høst11) hvertfall. Eller tar jeg feil her? Takk. Eneste eksamensoppgaven jeg ikke fant i senseorveiledningen. Hva annet ble gitt H12?
 3. Blir ikke overrasket om vi får oppgave 1, da den ikke har vært før. Ser noen nevner at foreleser mener det er veldig usannsynlig at den blir gitt, men den er jo 1 av de 13, så å unngå denne som er relativt lett vil være dumt. De som er MEGET usannsynlig kommer må nesten være 3 og 11, disse har begge blitt gitt ved 3 anledninger siden 2010, og ble sist gitt ved den siste eksamen. Lite trolig at de kommer igjen nå. Ut i fra hva jeg har foran meg her så kan jeg ikke se at det har blitt gitt tilsvarende oppgaver som var semesteret før. Om man skal snevre inn enda mer, så hadde jeg muligens valgt vekk Oppgave 2. Ble gitt V2013, og har blitt gitt ved 2 anledninger tidligere. Men igjen en relativt lett Oppgave, så å unngå denne er kanskje også veldig unødvendig. Alt annet er det stor sannsynlighet for at det kommer: 4,5,6,7,8, 9 (9.aldri blitt gitt før, hva med å ta en råsjans her?), 10, 12, 13 og da gjerne 1 for min del.
 4. Full pott tror jeg (foruten c) på sannsynlighetsoppgaven). Jeg fikk imidlertid inntrykk av at arbeidsmengden var noe større på denne en tidligere eksamenssett og kanskje også marginalt vanskeligere. Følte at formuleringene på en del av oppgavene var mindre rett frem slik at man måtte klø seg seg litt mer i hodet for å i det hele tatt forstå hva som ble spurt om. Om du gidder, så kan du jo flekke ut svarene dine her? Får jeg noe å sammenligne med, og så kan jeg komme med mine. Tror jeg tulla fælt på oppgave 6. Kan gjøre det senere, men kan ta oppgave 6 kjapt: Oppgave 6 a) Ho: Ux = Uy Ha: Ux ikke lik Uy b) T = 2,1215, t-verdi = 1,960, T > t og Ho forkastes. c) 1,2659 +- 1,47 Jeg er ikke veldig sikker på at jeg har gjort det rett, men hadde en veldig god følelse etter eksamen i hvert fall. Hadde vært herlig, takk. Som jeg trodde så tror jeg at jeg rotet meg bort på frihetsgradene. Kom frem til 0, og ble med at jeg tok det absolutte minimum (1).
 5. Full pott tror jeg (foruten c) på sannsynlighetsoppgaven). Jeg fikk imidlertid inntrykk av at arbeidsmengden var noe større på denne en tidligere eksamenssett og kanskje også marginalt vanskeligere. Følte at formuleringene på en del av oppgavene var mindre rett frem slik at man måtte klø seg seg litt mer i hodet for å i det hele tatt forstå hva som ble spurt om. Om du gidder, så kan du jo flekke ut svarene dine her? Får jeg noe å sammenligne med, og så kan jeg komme med mine. Tror jeg tulla fælt på oppgave 6.
 6. Stemmer. Så jeg kan i realiteten bare faktorisere som Knipsolini sier og for så å kline det inn i et fortegnsskjerma? Null problem Takk for hjelpen, begge to.
 7. YNWA Knipsolini. Setter pris på din hjelp. Oppg. 2 Løs ulikhetene: e) f) Sliter litt med å skjønne hva de er ute etter. Må vi lage et fortegnsskjema her? Samtidig må jeg innrømme at jeg blir litt satt ut av 0.01x^2. Så en fin forklaring på hva de søker etter her ville ha hjulpet meg veldig.
 8. Vil helst ikke svare på det. Har til salt på maten og litt til. Takk!
 9. Det stemmer. Maskinen kunne vært billigere/dyrere. Har virkelig ikke regnet på det. Pulten ble så dyr, og det er en investering jeg har med meg ut livet. Bra dere likte det. Dette er et setup som brukes like mye, om ikke mer til jobb enn gaming. Drømmen var å ikke behøve å tenke på maskinen, bare gjøre akkurat hva jeg vil med den.
 10. Hei, Planen var opprinnelig å starte en arbeidslogg her hos hw.no som skulle gå inn under "Beyond Belief" Endte opp med at jeg syntes det var bedre å kun stå til ansvar for meg selv, og fikk det ferdig etter når det skulle passe meg. Tar med selve kontoret også jeg. Det er en selvdesignet benk, utført av en møbelsnekker. Består av valnøtt. Her er selve maskinen. Her er det gjort litt av hvert. Mye skjæring, boring, lakkering og ellers pirkearbeid. Min første vannavkjølte maskin. Brukt over 100t på selve maskinen. 3x BenQ XL2420T Asus Rampage IV Extreme Asus AMD (ATI) 7970 Asus Xonar Razer Black Mamba mouse Razer Black Widow Mechanical keyboard Intel X3960 OCZ Revodrive 3 x2 Max IOPS 480GB OCZ Vertex 3 240GB Corsair 32GB Vengance Corsair AX1200W Black Ice GTX Xtreme 480 Black Ice GTX Xtreme 360 Koolance MB-ASR4E (ASUS Rampage IV Extreme) Koolance CPU-370 (X3960 Intel) Koolance VID-AR797 (Radeon HD 7970) Swiftech Viftestyring (x2) Swiftech MCP655-B 12v Water Logitech F540 Wireless Headset Creative ZiiSound 2.1 Den er også på Itavisen: http://www.itavisen.no/pimpmypc/6152/
 11. EA står kun for salget i NA. Det vil ikke gå gjennom EA her i Europa.
 12. Nei, det har jeg aldri fått. Ikke med 7970'ene. Kun nvdia kortet som ikke trenger ekstra strøm. Dette var kjøpt i ettertid for å finne ut hvor problemet lå.
×
×
 • Create New...