Jump to content

urh

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen som har noe å dele?
 2. Hei Får ny Polaris Sportsman Black Edition i løpet av noen uker. Skal bruke den til litt skogsarbeide, transport av grus ol. samt, kjøring til butikk (ca. 20 km tur/retur etter fylkesvei) og litt rekreasjonskjøring. Når jeg nå skal kjøpe henger klarer jeg ikke helt å velge mellom alternativene: - Respo RS 2212 til kr. 21000. Virker som den mest solide men har også høyest egenvekt på 280 kg. Nyttelast på ca. 900 kg. - BK ATV Kombi til kr. 19 000. Relativt solid men er tildels naglet sammen. Egenvekt på 175 kg. og nyttelast på 575 kg. - Polaris Kombi henger til kr. 15 400,-. Egenvekt oppgis til 250 kg. Nyttelast tømmer oppgis til 1420 kg. Trolig den minst solide? Tillegg for winch tårn kr. 1995.- + montering. Alle har tipp. Det kan monteres hydraulisk tipp på Respoen for ca. kr. 5000.winch tårn til å løfte kassa som hjelp til tipping? Kan man bruke winch tårnet på Polaris hengeren til å løfte kassen? Noen som kan dele erfaringer fra noen av disse?
 3. Jeg hadde bare sjekket på fotball før og etter WiFi Pluss. Hadde ikke registrert noen kvalitetsproblem foruten bevegelse i fotballkamper. Er det naturlig at forsterkeren "stjeler" så mye signalstyrke til den TVen som er kablet rett på forsterkeren? I tilfelle JA: Er det mulig å begrense begrense signalstyrken forsterkeren prioriterer til TVen over kabel? Eller justere det etter behov (f.eks. bare nå jeg ser fotballkamper)? PS: De trådløse signalene faller av og til bort på PCen. Irriterende når jeg spiller sjakk med 2 minutters betenkningstid.
 4. Hei Jeg gikk over fra Canal Digital til Altibox for et par uker siden. Denne ble satt opp i 1. etg. TV nr. to ble satt opp trådløst med Apple TV, mest fordi jeg liker å bruke fjernkontroll i stedet for mobil til å skifte kanal... Ved den første landskampen i fotball fant jeg signalene på TV nr. 2 til å ikke være tilfredsstillende; bevegelse ble gjengitt uklart/hakkende. Målte den trådløse hastigheten ved TV nr. 2 (etasjen over Altibox senderen) til å være veldig variabel men opp i over 200 mbps på sitt beste og ikke under 100. Jeg bestilte Altibox WiFi Pluss i håp om å få gode "bevegelsesbilder" på TV nr. 2. Tilknyttet denne til nettet og satte den opp nær TV nr. 2 uten særlig suksess. Da jeg kablet TV nr. 2 til Altibox WiFi Pluss ble "bevegelsesbildene" imidlertid gode. Ulempen er at den målte trådløse hastigheten på PCen (samme sted som før) som tidligere kunne være på over 200 nå er på ca. 28 (uten at jeg så langt har opplevd praktiske problemer ved det). Virker mine opplevde erfaringer logiske? Har jeg valgt den beste løsninga på bruk av Altibox WiFi Pluss? Eller har dere bedre forslag?
 5. Jeg er i ferd med å kjøpe en student PC til min datter. Hun ønsker seg en med touch skjerm og som hun kan se filmer (streame/DVD) på. Budsjettet ligger på ca. kr. 5000. I går kjøpte jeg en HP Pavilion X360 13-a085no 13.3" til kr. 4 995. Dette er en hybrid mellom PC og nettbrett (se på linken - håper den funker). Jeg har 30 dagers standard angrefrist så tenkte å teste den litt og sjekke om dere har meninger. Er det noen som har erfaringer med denne type PC? Og med denne spesielt? Holder konfigurasjonen mål i forhold til behovet? Virker som det er en del refleks fra skjermen: Fungerer dette ok i praksis eller er denne skjermen dårligere enn normalt? Kan man bruke standard Windows Office (Home and student 2007) ved bruk av touch skjerm? Jeg må bare nevne at Elkjøp Tromsø har en merkelig prispolitikk: PCen annonseres i butikk og på nett til kr. 4 995. Når jeg skulle betale den forteller de at den koster kr 695 mer fordi de har forberedt den med programvare som Flash, Adobe... Jeg betalte likevel ikke tillegget. PS: Har mulighet til å kjøpe Lenovo Yoga 2 Pro til kr. 7000. Er den verd merkostnaden?
 6. Har versjon 4.0.4. To spørsmål: - Finnes det en app jeg til enhver tid kan se hvor min datters telefon er? (Hun har en HTC Legend) - Jeg ønsker meg to mapper på 1. sida: En for telefonnmure av familie&venne og en for jobb. Løsning?
 7. Jeg slo av "bakgrunnsavspilling" for ett par dager siden. Det hjalp dessverre ikke.
 8. Kjører 4.0.4 på min SII. Nå har radioen begynt å starte opp i utide. Dvs. bare kort tid etter at jeg har slått den av dukker radio ikonet opp igjen i menyen øverst på skjermen. Noen som skjønner hvorfor? Og hvordan fikse?
 9. Kjørte tdsskiller. Den fant ikke virus (Skannet bare "Services and drivers" og "Boot Sectors"). Jeg forsøkt likevel å innstallere "Service Pack 2" på nytt og det funket!! Vet ikke om det var tdsskiller som gjorde susen, men: Takk for hjelpa.
 10. Ser at dette innlegget havnet i "Smarttelefoner". Beklager, men vet ikke hvordan flytte den. En korreksjon til innlegget: F-secure har faktisk funnet viruset under scanning. Her er meldingen den kom med: "Resultat Ingen skadelig programvare funnet Gen:Variant.TDss.43 (virus) * C:\Windows\winsxs\Temp\PendingRenames\415686958677cb012f040000240d300b.x86_microsoft-.windows-s..ive-blackbox-driver_31bf3856ad364e35_6.0.6002.18005_none_0b5dfb3fa4f88147_spsys.sys_95b9c9e3 Handling: i karantene" Karantenen fungerer imidlertid ikke: Viruset fører til at innstallasjon av "Service Pack 2" stopper
 11. Har akkurat skiftet harddisk og innstallert en del programvare. Bl.a. Vista. De siste dagene har Vista oppdatert seg selv. Har i ett par dager forsøkt å fjennomføre oppdatering av "service Pack 2". Imidlertid stopper innstallasjonen opp da f-secure finner virus: Gen:Variant.TDss.43. Problemet er at f-secure ikke klarer å fjerne viruset. Loggen veksler mellom melding om at viruset er "blokkert" og "fjernet". Vet ikke om dette er ett virus som har infisert "service Pack 2" eller som aktiviseres ved innstallasjon av "service Pack 2". Når jeg scanner for virus finner ikke f-secure dette viruset. Noen som kan hjelpe??? PS: Print Screen av feilmeldinger.
 12. For noen dager siden ble oppgradert versjon av HTC Sync tilgjengelig. Gjennom installasjon av den løste alt seg. Programmet finnes her: http://www.htc.com/no/SupportViewNews.aspx?dl_id=933&news_id=627 . Det var ikke nødvendig å slå av antivirusprogrammet før installasjon hverken hjemme eller på jobb. Ved sync av kontakter og avtaler hender det imidlertid at PCen på jobb krasjer. Håper det retter seg med senere oppgardering av HTC Sync.
 13. Regner med at HTC Sync ble innstallert automatisk da jeg koblet brikken til første gang. Har ingen problem med å overføre filer mellom PC og brikken.
 14. Jeg forsøker å dele telefonens mobile nettverk med PCen uten å lykkes. PCen gir melding om at den ikke kan installere Android Phone da den ikke finner driverprogramvare for enheten. Jeg har kontakt med internett via annen kilde men PCen finner ikke driver på Windows heller. Noen som kan hjelpe?
 15. En traurig opplevelse men en lykkelig slutt: Pixmania returnerte pengene på under en uke etter kansellering av ordren. Og med Komplett som leverandør føler jeg meg betydelig tryggere med hensyn til event. reklamasjoner.
×
×
 • Create New...