Gå til innhold

Woodhome

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Woodhome

  1. Savner virkelig spill innenfor adventure. Som for eksempel: Den lengste reisen 2 og Syberia 3. Her skal det sies at "The Book of unwritten tales" er det beste spillet i denne sjangeren på årevis.

     

    Ønsker også Halflife 3, Red Dead Redemption 2, Age of Mythology 2, Spellforce 3, osv. Dette er jo oppfølgere til andre spill,men hvorfor forandre på ting som funker?

     

    Tror også jeg hadde betalt en god slump penger om man kunne få C64-emulator til Android.

     

    Jeg ønsker også meg plattform spill i god,gammel stil. Ingen 3D-tull takk. Nytt Donkey Kong hadde gjort seg. Eller Duck Tales,eller Chip & Dale. ?

     

    Og enkle små spill. Jones er et spill jeg har rundet mange, mange ganger. Bygge seg opp fra vaskehjelp til president i et konsern. Fabelaktig moro.

  2. Hei.

     

    Sitter med et par Pioneer S-510 høytalere. Jeg lurer på om Denon AVR-2311 er kraftig nok til å drive disse?

     

    Specs: 3 veis høytalere fra 1982-1985

    basselement: 10"

    nominal impendance: 6,3 ohm

    frequenzy range: 35 hz to 50000 hz

    senitivity: 91db/W at 1m distance

    max music power: 120 w

    rated power: 40w

    crossover frequenzy: 2000 hz, 13000 hz

     

    Bilde: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1438600.html

     

    Lyden fra disse er helt herlig!

  3. Hei.

     

    Jeg har lyst å kjøpe en ny pc da batteriet på min nåværende Acer Aspire 5930G er bortimot ødelagt (varer 45 min på strømsparermodus).

     

     

    Pc-en skal primært brukes til film og tv-serier, men om den kan kjøre wow på lav grafikk og litt fm10 så gjør ikke det noe.

     

    Jeg stiller følgende kriterier:

     

    - Batteritid, vare lengst mulig

    - Skjermen må ha skikkelig sort-nivå

    - Windows 7

    - Helst 13'3 tommer pga vekt og wide-screen uten "sorte striper"

    - Minst mulig speil-refleks fra skjerm, og ikke pianolakk

    - Maks 5000 kr.

     

    Noen som kan hjelpe? :)

  4. Folk kan dra seg langt til helvete med sutringa si, liker du ikke jobben eller lønna di så kan du si opp. Man skaper sin egen lykke og fremtid med de valg man tar. Jeg valgte altså å jobbe uten lønn for å skaffe meg verdifull erfaring, jeg angrer ikke ett eneste sekund på de 18 månedene jeg jobbet UTEN lønn. Jeg hadde altså 0 kr i lønn. Jeg hadde faktisk utgifter på jobben min jeg. Poenget for meg var at den erfaringen jeg skaffet meg innbringer penger nå. Lønna mi var en fornøyd "arbeidsgiver" som gav meg meget gode papirer og ikke hadde noe vondt å si om meg. Det er vel også verd å nevne at min "arbeidsgiver" var en statlig bedrift.

     

    -Stor forskjell på å velge å jobbe gratis enn å motta luselønn. Utlendinger som jobber for 37 kroner timen, 42 timer i uken og skal klare seg på 7500 kroner i måneden. Kan de si opp? Hva er alternativet da?

    Hadde mannen jobbet og bodd i Nigeria, hadde han sikkert vært rik av 7500 kroner. Men han bor jo ikke der, han bor i Sverige. Og der er det nok dyrere både å bo og leve enn for samme kronene i Nigeria.

     

    Hvordan kan man i realiteten ikke ha en krone i månedsinntekt, samtidig som man skal betale husleie? Enten ved:

    1. Du bor hjemme hos foreldre og har ingen utgifter.

    2. Du har rike foreldre som betaler for deg.

    3. Du har arvet penger fra en rik onkel i Amerika.

    4. Staten (Sosialkontoret) betaler for deg.

    5. Din samboer betaler for deg.

    6. Du har en flott formue i banken.

     

    Hvilken av disse 6 kategoriene faller du inn under? For det strider mot naturlovene (eller kanskje kapitalismen), å klare seg i dagens samfunn uten noen som helst form for inntekt.

     

    En som ikke faller innenfor disse kategoriene har altså ikke den muligheten om å velge å jobbe gratis. Eller å si opp...

  5. Vaio skrev: "Bare dette avsnittet taler for min sak og mot din trangsynhet.

     

    Dere har luksusen å legge ned en bedrift, fordi dere synes det er ikke lønnsomt nok....

    Nordmenn er så bortkjemt med muligheter, at vi har glemt hva et hardt liv betyr."

     

    Dette må være det dummeste jeg noen gang har hørt. Kan du gi meg ett eksempel på en bedrift som velger å fortsette og drive bedriften som ikke er lønnsom, og som går med tap?

     

    Er det luksus å legge ned noe som ikke er lønnsomt?

     

    Edit1:

    Vaio skrev: "Det vi trenger er, lavlønnet arbeid, som gir tilbake "livs-gnisten" tilbake for folk som har det aaaallltt for godt.

    Som deg....."

     

    Hvor får du livsgnisten ifra? En jobb der lønna er den du har krav på og der du får ros for arbeidet du utfører, eller en underbetalt jobb hvor du aldri hører noe om arbeidet du utfører? I hvilken av disse 2 situasjonene mener DU er den største til å gi deg "livsgnisten" tilbake?

     

    Vaio skrev: "Hva jeg vil fremtil er, at folk er jævla bortkjemt.

    De anser dette som underbetalt, i virkeligheten, er dette en betaling man kan leve med".

     

    Kan man virkelig leve for 7500 kroner i måneden? Mulig hvis man bor hjemme hos foreldrene sine.

  6. Hadde jeg vært deg villejeg gjort noe med saken. Jeg syns synd på personer, voksne menn som jobber for 1/5-1/7 av lønnen min,under verre forhold, og jeg er 16 år.... det er urettferdig!

     

    Det verste er at jeg ikke er fornøyd med lønna mi...

     

    Du bør kanskje justere dette etter kostnadsnivået i landet. 9000 kroner er ikke stort i lønn i Norge, men på Filipinene gir det deg endel mer i kjøpekraft.

     

     

    Fikk akkurat det samme for de 4 ukene jeg jobbet ombord. Og jeg gikk ikke etter faste vakter, men jobbet da vi var i havn. En gang var det 4 timer søvn og 36 timer med jobbing i løpet av 48 timer.

     

    Edit: kan være verdt å nevne at de polakkene som jobbet som matroser om bord, hadde samme lønn. Overstyrmannen som også var polakk, hadde 4500 dollar i måneden.

  7. Det verste her er at slike saker ikke er sjeldne. Jeg jobbet i sommer på en pallebåt som seilte opp og ned norskekysten. Her traff jeg på en Fillipiner, som hadde tittelen Oiler. Han kunne fortelle at han hadde jobbet sammenhengende 9 måneder om bord på båten. Han jobbet 12 timer om dagen, 6-timers vakter, og hadde en lønn på 1500 dollar i måneden, som etter kursen da var på 9000 norske kroner.

     

    Et lite regnestykke

    9000 kroner delt på 31 dager i måneden

    = 290 kroner dagen fordelt på 12 timer arbeid

    = 24 kroner timen.

     

    Stort verre er det ikke mulig å få det i kongeriket Norge. Båten hadde norsk kaptein, og norsk reder, og registrert under Panama.

     

    I forbindelse med denne saken lurer jeg på hvor jeg kan finne IMO's reguleringer av minste-lønn for sjøfolk.

     

    Hadde jeg vært deg villejeg gjort noe med saken. Jeg syns synd på personer, voksne menn som jobber for 1/5-1/7 av lønnen min,under verre forhold, og jeg er 16 år.... det er urettferdig!

     

    Det verste er at jeg ikke er fornøyd med lønna mi...

     

     

    Ja, har tenkt å gjøre noe med saken, men må først finne ut hva minste-lønnen til sjøfolk som jobber i internasjonal fart er, slik at jeg har noe å henvise til.

     

    Så hvis noen vet hvor jeg finner IMO's reguleringer til minste-lønn for sjøfolk, så setter jeg stor pris på det.

  8. Det verste her er at slike saker ikke er sjeldne. Jeg jobbet i sommer på en pallebåt som seilte opp og ned norskekysten. Her traff jeg på en Fillipiner, som hadde tittelen Oiler. Han kunne fortelle at han hadde jobbet sammenhengende 9 måneder om bord på båten. Han jobbet 12 timer om dagen, 6-timers vakter, og hadde en lønn på 1500 dollar i måneden, som etter kursen da var på 9000 norske kroner.

     

    Et lite regnestykke

    9000 kroner delt på 31 dager i måneden

    = 290 kroner dagen fordelt på 12 timer arbeid

    = 24 kroner timen.

     

    Stort verre er det ikke mulig å få det i kongeriket Norge. Båten hadde norsk kaptein, og norsk reder, og registrert under Panama.

     

    I forbindelse med denne saken lurer jeg på hvor jeg kan finne IMO's reguleringer av minste-lønn for sjøfolk.

  9. Det er når jeg kun har 2 savegames på Resident Evil og har lagret siste game ved sistebossen og ikke har nok våpen til å klare han, (les; Resident Evil PS1)

     

    Ellers så har man de spillene som er enten er fordømt vanskelige eller det er milevis mellom hver gang man får lagret. Slik som Pariah...

     

    Eller når det fordømte selskapet EA Games, med flere, ikke spør meg hvor på maskinen jeg vil lagre savegamesa, så havner de under mine dokumenter på C-stasjonen. Hvorpå jeg glemmer å ta backup når jeg formaterer.. GRR...

     

    Har også opplevd å kun ha 2 savegames, 1 i begynnelsen av spillet, og en som jeg overskriver etter hvert, så lagret jeg jaggu 2 meter før karaktaren ble drept av en mine. Så hver gang jeg hentet fram save-gamen så døde jeg.. GRR..

     

    Nei, tilbake til Resident Evil 4, har 8 savegames her.. :!:

  10. Noen spill kjøper jeg automatisk, fordi jeg er tilhenger av den sjangeren. For eksempel Final Fantasy XII. Andre spill jeg kjøper er oppfølgerspill til spill jeg har brukt mye tid på og likt kjempegodt, for eksempel Spellforce 2 og Half-Life 2 Episode One.

     

    Det siste spillet kjøpte jeg tvert etter å ha spilt demoen. Var i utganspunktet skeptisk til det siden det forrige spillet i serien var skuffende, men nå er jeg en lykkelig eier av Command & Conquer: Tiberium Wars :love:

     

    Ellers så har jeg ikke oversikt over hvor mange spill jeg har kjøpt etter å først lastet de ned og prøvd de. (Ta nå denne debatten en annen gang, hva? :p )

     

    Men utgangspunktet er at jeg får prøve spillet før jeg kjøper det, kan vel være derfor det har blitt så lite spill til PS2-en min... ;)

  11. Når det gjelder piratkopiering av spill, så mener jeg at spillutviklerne har mye seg selv å takke. Den aller største grunnen til at jeg laster ned et spill, er ikke for å spille igjenom det, men for å prøve det. Hadde samtlige spillselskaper lagt ut en demo av sitt eget produkt hadde jeg heller lastet ned denne, for så å kjøpt spillet hvis jeg likte det. Jeg personlig foretrekker å sitte med en boks i handa, med installasjon på dvd, god og fyldig manual enn å plages med å laste ned, pakke ut, brenne de osv.

    De spill som jeg har lastet ned har jeg funnet ut om jeg liker eller ikke. Det har selvfølgelig hendt at jeg har spilt igjennom spill etter å ha lastet det ned, men da har jeg alikevel kjøpt det senere. For eksempel; Vampires - The masqurade, Red Alert 2. Age of mythology, osv.

     

    Jeg lurer litt på hvordan Guildwars fungerer, og om det er noe for meg, men i og med at de ikke tilbyr demo, slik som World Of Warcraft for eksempel gjør, så blir jeg ikke å finne det ut. For å kjøpe det, tar jeg ikke sjansen på, da kan man ende opp med spill som blir stående i hyllen å samle støv. (med Morrowind friskt i minne).

     

    Jeg mener også at spillselskap ødelegger for seg selv ved kun å selge spillet som nedlastbart programvare. Hvis det er slik Funcom har tenkt å gjøre med fortsettelsen av Drømmefall, blir ikke jeg gidde å kjøpe det. :thumbdown:

    Jeg betaler heller 50 kroner mer for å få kjøpt det i butikken, hvor jeg faktisk får noe som kan settes fint inn i bokhyllen (pc-hyllen :p )

     

    Dette med demoer er så til de grader hovedgrunnen til at jeg ikke kjøper så alt for mange PS2-spill, da det ikke finnes demoer av spillene.

     

    Så min oppfordring er; flere demoer takk! :w00t:

  12. Må hive meg mer her gitt ;

     

    Rollergirl - Dear Jessie (Green Court Mix) :dribble:

     

    Vet ikke om det er blitt nevnt, men ;

     

    Apoptygma Berzerk - Kathy's Song (Ferry Corsten Remix) :thumbup:

    CK & Supreme Dream Team - Dreamer (Litt "Scooter", men kul)

    DJ Quicksilver - Bellissima :love:

    Ecstatica - Show Me Your Dreams

    Encore! - La Disque Jockey :w00t:

    Grizz Lee - Only One Scream

    Hurley & Todd - Sunstorm

    Josh & Miri - Lost In Time :thumbup:

    Rank 1 - Airwave :love:

    Slinky - The Revenge, + Back In Time :)

    Titanic Rave Mix

    Vengaboys - Opus 3 In D# :dribble:

    DJ Visage - The Return :love:

    Ayla - Ayla (Part II)

    Floyd - Come Together

    hilary_duff-wake_up_(dj_kaya_long-t_remix) - denne har jeg hørt MYE på i det siste :D

     

    Jøje, hvor lang denne listen ble. Mye mulig det er noe på lista her som ikke tilsvarer trance, men jeg digger de likevel :p

     

    Og favoritt gruppen? Rhapsody Of Fire! Allsidig musikksmak?, ser jaggu slik ut!

    :!:

×
×
  • Opprett ny...