Gå til innhold

Christiαno

Medlemmer
  • Innlegg

    2 653
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Christiαno

  1. Mest sansynlig sharding i starter sonene i Classic WoW

     

    Nei. Det er kun fordi alle starter på samme sted (Westfall/Barrens) i demoen. Det vil ikke være nødvendig når det kommer ut til sommeren og alle er spredt utover startområdene.

     

    Fra mmo-champion:

     

    • The WoW: Classic Demo has sharding because everyone is starting a character in the same spot and they wanted the demo to run smoothly.
    • They might use sharding in VERY limited ways for WoW: Classic to address launch day problems, but not for the long run once communities and populations stabilize.
  2. Massiv fordel med å vente blir det ikke. Man kan argumentere for at en CPU med 8-kjerner, 16 tråder, er mer "fremtidsrettet" da. 8700K vil nok holde en god stund til. Skjermkort er jo tross alt viktigere for spill enn CPU, spessielt om du går for en 8700K. Så oppgraderer du nå til 8700K, så blir ditt GTX 1070 kort flaskehalsen.

     

    Av hovedkort anbefaler jeg korta til Asrock og Asus. Ikke velge de til ~1300 kr, da de ofte har dårlige eller helt manglene kjøling på VRM. 16GB DDR4 minne på 3200 Mhz er også anbefalt (husk sett XMP profile i BIOS). Corsair eller G.Skill anbefales.

     

    8700K er også en CPU som blir veldig varm, så en kjøler som Noctua U14S bør være minimum.

     

    Da vurderer jeg å forsøke meg med noe sånt: https://www.komplett.no/wishlist/shared/a04e7bdd-8820-4464-b0ce-cf2ea7d75910

     

    Hva bruker du maskinen til?

    Selv ville jeg valgt am4(x470 + 2700)

    Fordelen med amd er at du slipper å bytte hk når nye cpu kommer ut.

     

    Jeg bruker PCen hovedsakelig til spilling. Glemte å nevne det i starten.

  3. Anbefaler deg å enten kjøpe i7 8700K nå, eller vente på arvtageren som er ventet senere i år - en ny CPU med 8-kjerner fra Intel på mainstream plattformen - med "nytt" Z390 chipset.

     

    Takk for tips! Vil det da være en massiv fordel å vente med å oppgradere til seinere i år, eller kommer jeg mer eller mindre like godt ut av det ved å kjøpe i7-8700 (+Z370?) nå?

  4. Hei! PCen min har nå fylt 6 år og jeg føler det er på tide med en oppgradering, og jeg håper jeg kan få hjelp av noen som har litt mer peiling enn meg. Akkurat nå ser PCen slik ut:

     

    Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower

    ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155

    Corsair TX 650W PSU

    Intel Core i7-3770K Processor

    Cooler Master Hyper 212 Evo CPU Kjøler

    Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9

    ASUS GeForce GTX 1070 DUAL OC

     

    Prosessoren har holdt seg ved like i alle 6 årene uten problemer, men jeg føler den er det svakeste leddet i PCen min akkurat nå. Jeg vet at om jeg skal oppgradere prosessoren, må jeg også oppgradere hovedkortet, og det innebærer nok at jeg i tillegg må kjøpe nytt RAM.

     

    Har brukt noe tid på pcpartpicker for å finne oppgraderinger: og har kommet frem til dette: https://pcpartpicker.com/list/KwKCLJ

     

    Oppgraderingene er altså:

     

    ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155 → ASUS ROG STRIX X470-I GAMING, Socket-AM4

    Intel Core i7-3770K Processor → Intel Core i7-6700K Skylake Bundle

    Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9 → Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 16GB


     

    Noen som har bedre forslag eller løsninger som er åpenbart mer kostnadseffektive? Det må nevnes budsjettet ikke er så veldig stramt, med mindre det går veldig mye mer over det jeg allerede har planlagt. (Ønskeliste på Komplett)

     

    Setter stor pris på hjelp, takk på forhånd!

  5. Det var det jeg fryktet. Jeg har allerede ny kjøler og den er allerede overklokket, men temperaturene er fortsatt for høye. CPUen har nok ikke så veldig mye levetid igjen. Den er jo ganske gammel, så det er kanskje ikke så overraskende.

     

    Da ser det ut som om det blir en større oppgradering. Takk for hjelpen :)

  6. Hei!

     

    Jeg har en CPU som nærmer seg 6 år gammel, og jeg merker at den begynner å gå ned på ytelse og opp på temperatur. Jeg har allerede byttet kjølepasta, uten at det gjorde noen stor forskjell. Jeg tenkte derfor at det var på tide med en ny CPU. Problemet er at jeg sliter med å finne noen med 1155-socket. Håper det er noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre.

     

    Dette er systemet på nåværende tidspunkt:

     

    Intel® Core i7-3770K Processor

    ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, Socket-1155

     

    MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB

    Corsair TX V2 650W PSU

    Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9

     

    Takk på forhånd :)

  7.  

    Færøyene er ennå ikke er uavhengige fra Danmark, men siden det ligger såpass nærme og språket til en viss grad er likt norsk ville det være galt å ekskludere dem fullstendig.

     

    Skal du ta med Færøyene må du også ta med Grønland synes jeg :)

     

     

    Jeg tror ikke vi har like mye til felles med Grønland som med Færøyene, men hvorfor ikke!

  8. Hvilket land foretrekker dere å anse som Norges «bestevenn», fra et politisk, historisk og kulturmessig synspunkt? Det er klart at vi er populære i vennegjengen Norden, og at vi til gjengjeld er glade i alle de andre nordiske landene, men hvem vil dere si står oss nærmest?

     

    Sverige var ikke mye til hjelp under andre verdenskrig, og Danmark undertrykte oss og holdt oss som slaver i 400 år, en skjebne vi delte med Island. (Det er jo en grunn til at det heter «400-årsnatten»). Finland har vi aldri hatt noen konflikter eller større uenigheter med, og islendinger er jo mer eller mindre vårt eget kjøtt og blod. Hva tenker dere?

     

    Færøyene er ennå ikke er uavhengige fra Danmark, men siden det ligger såpass nærme og språket til en viss grad er likt norsk ville det være galt å ekskludere dem fullstendig.

  9. Jeg holder på med en oppgave i obligasjonsrett nå og lurer på om noen kan hjelpe meg med et raskt spørsmål.

     

    Jeg har fått en dom, og med utgangspunkt i den skal jeg bl.a. redegjøre for forholdet mellom kontraktsregulering og bakgrunnsretten.

     

    Vil kontraktsregulering si at spørsmål løses etter ordlyden i kontrakten i seg selv, mens bakgrunnsretten (deklaratoriske lover) kommer inn på spørsmål der kontrakten er taus eller ikke regulerer?

     

    edit: Fant det ut :)

  10.  

    OCD'n slår inn og jeg MÅ loote alle artifact power-kistene overalt. Kommer til å bli i hver sone i en evighet.

    Jeg hopper over de fleste til jeg har fått unna mer artifact research, så får jeg mer utav de :)

     

     

    Må nok skuffe deg der. Artifact Knowledge påvirker ikke Treasure Chests. Jeg har allerede googlet det.

  11. Altså, nå skjønner jeg ingenting, alt går i surr

     

    Før var warcraft lore ganske enkelt. Nå er det alternative tidslinjer, portaler hit og dit, bosser som "respawner i andre raids" (haru blitt drept så skal du værra død!), forskjellige helter som går igjen på kryss og tvers av tider. og jeg skjønner ikke bæret.

     

    Andre som har samme problemet?

    Du oppsummerer Warlords of Draenor ganske greit der! Det var ikke så ille fram til WoD kom, og jeg håper det blir bra igjen i Legion.

  12. wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

×
×
  • Opprett ny...