Gå til innhold

myrdan

Medlemmer
  • Innlegg

    532
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av myrdan

  1. Hva er beste måten å øke tiden man kan holde pusten under vann? Har kroppstørrelse noe å si?

     

    Når jeg drev og holdt pusten før så senket jeg alltid hjerteryttmen først ved å ta lange drag og puste veldig rolig.

     

    Tror ikke kroppstørrelse har så mye å si, men størrelsen på lunger og mengen oksygen blodet ditt greier å ta opp har nok litt å si.

  2. Har en teori om at tid er universet i utvidelse.

     

    Altså, når big bang smalt, det samme sekunde startet tiden og den slutter når universet blir revet i stykker pga utvidelsen.

    noen som har noe å si på det ?

     

    Plager meg det at alt er så stort og at vi er ubetydlige plager meg også at jeg ikke vet hva som er utenfor universet, for det må jo finnes noe utenfor?

  3. Hva er på utsiden av universet?

    Ingenting? Vakuum om du vil.

    Hvis universet ikke er uendelig i utstrekning, og det altså er sånn at universet har en yttergrense, så er det ingenting utenfor. Og da menes ingenting i ordets mest grunnleggende betydning, verken rom, lys, tid eller vakuum finnes utenfor yttergrensene til universet. Hvis det altså har en yttergrense et sted.

     

    Så når kosmologene sier at universet utvider seg, så utvider det seg altså ikke i "noe", det bare utvider seg. Utvidelsen betyr at avstanden (rommet) mellom galaksene utvider seg like mye i alle deler i universet. Hvis universet er uendelig (og dette er like sannsynlig som at universet er endelig), så utvider det seg like mye overalt.

     

    Det går jo ikke ann å si at det ikke finnes noe utenfor universet og at det er helt tomt, umulig å vite.

  4. Hva er på utsiden av universet? plager meg at vi ikke vet det enda, blir snart gal av å tenke på det :p

    Ingenting? Vakuum om du vil.

     

    Har bare ikke tro på at det ikke er noe der, lurer på om universet er en byggekloss til noe enda større, hvor små er ikke vi i forhold til det? men blir jo bare spekulasjoner om hva som er utenfor og hva universet egentlig er for noe, for alt vi vet så er universet et atom i en gigantisk bil, kunne ønske vi viste mere enn det vi gjør, blir jo nesten deppa av å tenke på det vett, hehe.

    alltid morro å høre andre sine meninger om hva universet kan være en del av og hva som fins utenfor.

  5. Jeg tror det finnes flere guder som hjelper oss igjennom livet, tror også på evig liv og karma i lett forstand.

     

    Men jeg tror ikke på gud som er forklart i bibelen, tror bibelen egentlig har blitt feiltolket og er mest retningslinjer for oss!

     

    Itillegg så tror jeg også litt at man er sin egen gud på en måte og at det er denne "guden" man er, som lever videre etter døden.

     

    At det fins en stor gud som bestemmer over alle og tillgir alle uansett hva bare du tror på han blir for dumt spør det meg, skulle jeg trodd på noe sånt så måtte det vært å tro på skaperen av selve universet og jeg tror ikke han hadde tilgitt alt uansett.

  6. Vet at det er en type som heter f-cart, de får du i 50ccm og 100ccm.

    De er det mulig å registrere til veikjøring med mopedlappen. 100ccm med billappen.

    Butikken registrerer den for deg tror jeg.

     

    Søk på f-cart på google.

  7. Altså...

    Det er like farlig å kjøre uten å ha sovet et døgn som å ha 1,0 i promille. Skal plutselig ikke noen få kjøre siden de kan være lenge opp en gang?

    Det blir for dumt når de tar lappen fra folk fordi de drikker fot mye i helgene fordi det KAN skje noe.

     

    Om dette er sagt før får dere beklage, orket ikke se gjennom 10 sider. :)

     

    Og, som sagt før, hovedpoenget er ikke at personen kan finne på å kjøre i fylla, det er at personen ikke oppfyller de kravene som er satt for å kunne ha førerkortet.

     

    Hvis de ikke oppfyller kravene så skulle dem jo ikke ha lappen i første omgang og da er det jo heller ikke pga rusmidler de mister lappen.

  8. Tror ikke politiet tar fra lappen fra hvem som helst, men det kan virke litt drøyt det er jeg enig i.

    Det sier jo seg selv at en som drikker daglig og kjører bil, kjører i ruset tilstand minst 1 gang i uken. Da syns jeg det er rett av politiet og frata denne mannen lappen.

     

    Men som sakt, man må se på sakene før man kan si så mye, er det en som drikker en gang i blant men har blitt tatt for å ligge på gata drita full noen ganger og han blir fratatt lappen pga dette så blir det feil, da skulle nok en del av Norges befolkning mistet lappen.

  9. Hvorfor er det kun norske reklamer i håndball VM? Er det ingen russere som ser kampen?

     

    Det er vel ikke vits å vise utenlandske reklamer på norske tv skjermer så jeg tror at de deler banen i 2, på den ene siden er det reklame for hjemme laget og på den andre siden er det reklame for bortelaget, om jeg husker riktig, mulig det bare er sånn på baner hvor de bruker skjermer til å vise reklame.

×
×
  • Opprett ny...