Gå til innhold

ktk

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ktk

  1. Jeg har en 3com Wireless 11g Cable/DSL Gateway router og et SMC 2,4GHz 54Mbps Wireless PCI Adapter. Jeg har installert driverne til kortet og windows kjenner det igjen og alt ser ut til å være som det skal. Men når jeg går inn i SMC Wireless Card Manager så får jeg ikke noe signal. Den finner ikke routeren. Jeg vet at den funker fordi jeg har en annen maskin med trådløst kort som klarer å koble seg til pluss en med kabel. Så problemet må ha noe med kortet eller noen instillinger å gjøre. Men hva kan det være?

  2. Jeg har et Z-5300 sett. Det funker flott bortsett fra at centerhøyttaleren funker ikke som den skal.
    Jeg har en funksjon på fjernkontrollen som heter Matrix surround eller noe slikt. Hvis den funksjonen er av så kommer det ikke lyd ut av center høytalleren. Men da er det skikkelig surround lyd på dvd og slikt Men ingen centerhøytaler.
    HVis jeg skrur på matrix surround funksjonen så kommer det lyd i centerhøytalleren men da blir lyden i rear høytallerne dårligere og det blir ikke skikkelig surround med DVD.
    Hva er feil :roll:
  3. Jeg er klar over at telenor er en drittleverandør! Men desverre var de de eneste som kunne levere bredbånd hos oss grunnet avstand fra sentralen.

    Jeg har kjøpt en router som heter Broadband Router for xDSL\cable Modem

    Under features står det at den har NAT.

    Så da burde det være mulig å fikse det

×
×
  • Opprett ny...