Jump to content

Toni28

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for alle svarene. Jeg ble enig med kunden at jeg skal opprette ENK og gå ned 50% i Atea's timepris (3 000). Og jeg får 3 års kontrakt og kan forlenge det. Det er ikke noe vits at Atea skal tjene på mine sertifikater.
 2. Jeg er Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE), derfor er jeg på høy timepris. ATEA vil aldri gi meg 2500 i timen, da de tjener ingenting. Finnen regler at jeg kan ha helt lik timepris selvstendig næringsdrivende som utleid?
 3. Har plan til å opprette min egen firma (ENK), og det jeg lurer på hva er timepris slik at jeg kan tilby mine kunder. Det vil si timeprisen for en som senior nettverk ingeniør eller nettverk arkitekt med masse sertifikater innen Cisco. Per i dag jobber jeg hos ATEA, og min timepris er varianter mellom 2500-3000.
 4. Du snakker om helt annet enn jeg spurte om. Jeg har aldri spurte om feriepenger. Har snakket med Visma. Lønnen som ble trukket for disse 5 ukene i juni, har jeg tilgode i mitt sluttoppgjør. Det vil si at når jeg sluter 15.juli jeg får utbetalt får juni og halv juli. Og hos den nye arbeidsgiver må jeg kjøpe selv 5 uker ferie. Fant hos Altinn også: https://www.altinn.no/starte-og-drive/arbeidsforhold/permisjoner-og-ferie/ferie/ Utbetaling av lønn i stedet for lovbestemt ferie Det er normalt ikke tillatt å utbetale lønn i stedet for å gi lovbestemt ferie. Unntaket er utbetaling av feriedager til gode når en ansatt slutter.
 5. Takk for det, men siden pandemi våkner jeg mellom to fantastiske og vakre kvinner, aldri har blitt syk. Så, null bekymring. Om du ønsker å hode deg frisk i en lang perioder gjør som meg, dessuten din arbeidsgiver også setter pris på det.
 6. Jeg slutter 15 juli, uten å ha tatt ut en eneste dag ferie. Det vil si jeg har vært og skal være på jobb fra 02.jan til 15.juli. Så hva skjer med den 5 ukene som nåværende arbeidsgiver trekker fra i juni?
 7. Hei, Jeg slutter i midten av juli og er på jobb hele juni frem til 15 juli og starter i ny jobb fra 1.sep. Jeg har plan til å ta ferie resten av juli og aug mens jeg er ikke hos nåværende arbeidsgiver. Mitt spørsmål er, hva skjer med juni-lønn hos nåværende arbeidsgiver? Jeg vet at i juni skal ikke betales lønn, men man får feriepenger og det er helt forstårlig. men siden jeg slutter før jeg rekker å ta 5 uker ferie hos nåværende arbeidsgiver, bør ikke jeg får lønn som vanlig i juni?
 8. Systemutvikler automatisere tunge prosesser og nettverk.
 9. Når jeg er glad, så banner jeg ofte, for en følelse. let's celebrate with This is fu*king awesome
 10. Dritt i dere alle sammen. Fikk 1.1m i kontrakt i dag. Dataingeniør fra 2017.
×
×
 • Create New...